Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Plazma TV topic
- Milyen videókártyát?
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Azt a két foglalkozást én sem kedvelem,akik meg csinálják azokat sem, nagyrészük csak a komplexusaikat élik ki a munkájukban. Egyik volt osztálytársamból rendőr lett,és ő ennek ellenére még normális ember.
Hogy ne legyek teljesen off: én se a munkája miatt nézek le valakit, hanem a viselkedése,és a személyisége alapján.Pl.: nagybátyám bádogos, de full jó arc,és emberileg is nagyon korrekt, nem ártott még senkinek, és nem nézem le. -
adalbert1
veterán
Ha viszont ennyire érzékeny és törékeny, akkor lehet hogy munkát kellene váltania, vagy legalább a pénztárból átálni valamelyik pultba.Mert ha valakinek hosszú távon olyan dolgokat kell csinálnia,amik szarok, akkor az elég erősen kihatással van rá is.
Ha mindenhol 120 kilós kopasz eladók lennének,akkor vagy többet,vagy kevesebbet fizetnél,mert az fix,hogy a legtöbb nem tudna az összeadásokkal megbírkózni, esetleg a sztornózással,vagy a géppel,vagy kocsmában a standolással.Ők álljanank inkább csak az ajtóban.:DDD -
adalbert1
veterán
Ok. Vita berekesztve. Végső soron gáz,hogy a feleségedet egy ilyen kis fasz miatt büntették meg 50 rugóra,de tudta,hogy mi mivel jár,még ha nem is volt kedve ilyenekkel szarakodni, hogy elkéri a személyit attól,aki többnek néz ki.(Én se kértem volna el a helyében). Legtöbbször amúgy akkor szegeznek nekem is ilyen kérdéseket, mikor annyira antiszociális pillanataimat élem,hogy sokkal csúnyábban reagálnék,de legtöbbször odaadom a személyit,max. hülye pofákat vágok hozzá.
-
adalbert1
veterán
Szerintem feleslegesen fárasztjuk egymást.Bizonyos dolgokban éretebben gondolkozom, bizonyos dolgokban gyerekesebben.Szerintem neked sem minden gondolatod passzol a korodhoz,vagy ha van olyan ember akinek igen,az jelentkezzen.Amúgy meg nem vagyok büszke a koromra,csak leírtam,hogy nem úgy akarok cigit venni,hogy 15 vagyok.
-
adalbert1
veterán
Nem a szakközepesekkel van bajom,nekem is van festő haverom:DDD
Hanem azzal, ha egy szemmel láthatóan nállad hülyébb valaki akar kiosztani,azért mert ő a másik oldalon áll.És ha valaki olyan munkakörben dolgozik, hogy emberekkel kell foglalkoznia, akkor hiába van neki szar napja, jó arcot kellene,hogy vágjon mindenhez,mert ez a munkája. -
adalbert1
veterán
Vegyél vissza!:DDD
Az eladó is ember.De amég egy eladón nem látom,hogy emberként kezelne, akkor addig én sem veszem emberszámba,viszont ha normálisan viselkedik,akkor én is, alapból meg pozitívan állok hozzájuk. Az meg az ő bajuk,hogy egy szakközépnél nem futotta többre a képességeikből.:(
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest