Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Ahogy elnézem, a konkrét ajánlatok váratnak magukra. Ne keseredj el, gyűjtögesd a pénzecskéd. Addig is nézelődj - ha ráérsz - a trader.hu-n vagy a hasznaltauto.hu-n, sőt az auto.lap.hu is sokat segíthet... Legalább az árakkal tisztában leszel. Én is így csináltam. Jó egyébként autó téren hasonlóan gondolkodó emberekkel találkozni! Viszont lassan el kell gondolkodnom a cseréjén. Talán jövőre beszámíttatjuk... Kívánom, legyen egy jó ajánlatod minél előbb! Sok sikert az autóvásárláshoz és leld benne örömödet! Szia!
-
Vigneau
félisten
Viszonylag nagy a választék, széles skálán mozog az áruk: 300-550e HUF. 2003 év elejéig az egyik nagy sláger volt a nepperek és a szimpla vásárlók között egyaránt. Sajna, a törvények miatt ezután kinnrekedt a határainkon túl ez a típus. Az egyetlen ellenérv az ajtórohadás: 1 éve hajtok bal oldali ajtó után, vagy javítóívet kutatok, de semmi... Hasonló kategória még a Citroen AX. Alternatívának jó lehet, bár, ha jól emlékszem, nem buksz a francia verdákra...
-
Vigneau
félisten
Örülök neki, hogy tetszik a kis kocka Corsa. Nem bánod meg, ha azt választod! A '90-'92 gyártásúakat válaszd - ne a korábbiakat -, min 1.2-es motorral (45LE). (Nekem is 1.2-esem van, kb. 5-5.4l a fogyasztása.) Jó a diesel (1.5) is, ez egy Isuzu motor, keveset fogyaszt (viszonylag könnyű a kasztni: saját tömege 775kg).
-
Vigneau
félisten
Én inkább tanácsot adnék.
'92-es 3 ajtós Opel Corsa ''A'' boldog tulajdonosa vagyok immár 2 éve. Ha jól olvastam, hasonló kaliberü kis kocsit keresel. Jó választás, viszonylag értéktartó is, de 1 valamit tarts szem előtt. Ezek a verdák is csak öregszenek, s olykor költeni kell rájuk. Az enyém közel 185e km-t futott. A normál dolgokon kívül elég sok minden cserére szorult: első, hátsó fékek; hátsó lengéscsillapítók; kormánypersely; féltengelycsuklók; jobb oldali ajtó (kirohadt az alja); hűtő és csőrendszer; vízpumpa; gyújtáselosztó; alapjárati motor és lambdaszonda. Ne ijedj meg, közel 60e km óta használom, szép sorjában jöttek elő a hibák. De... egyszer sem hagyott cserben, számíthattam rá, meghálálta a törődést!
U.i.: Viszont, ha elolvasod az aláírást, még nem minden tökéletes...
Sok sikert kívánok a vásárláshoz!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest