Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Most legalább annyival is előrébb vagyok, hogy az ajtót nézzem meg alsőnak. A Citroen AX-ek nekem önmagukban tetszenek, de Édesapám - alki SZVSZ vágja a témát - elriasztott tőluk. Csak annyit mondott:
Citroent?! Neeeee!
Igazából én annak is örülnék, ha valaki kifejtené, hogy hű, milyen jó autó az, vegyek olyat! Szóval rugalmasan állok a témához, tehát kirekeszteni nem akarok egyetlen márkát sem!
Egyszerűen arról van szó, hogy alaposan meg kell rágnom a döntést. Nem vagyok túlfizetve és párom sem, albérlet, stb, örülök, hogy ennyit tudok rá áldozni, nem szeretnék olyasmibe pénzt ölni, amit később megbánok. Ezért örülök annak is, ha jótanácsokat kapok - ezúton BIG THX mindenkinek - de leginkább a konkrét ajánlatoknak tudok örülni!
[Szerkesztve] -
gabx76
senior tag
Köszi az érdemi hozzászólást!
Sejtem, hogy a vétaláron kívűl még jónéhány ezressel leszek rövidebb, míg örömmel használni tudom majd leendő kocsimat és ezt be is kalkuláltam. A már említett okok miatt az alkatrész beszerzés/felülvizsgálás, stb. nem fog gondot jelenteni, de persze szeretném minimumra csökkenteni a költségeimet.
Ezért nem erőltetném a japán és olasz márkákat.
A Corsa tetszik. (egyet már linkeltem is)
Kapkodni nem szeretnék. Ráérek, várom a legjobb ajánlatot.
Meglátjuk! -
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- RAM topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi