- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Most legalább annyival is előrébb vagyok, hogy az ajtót nézzem meg alsőnak. A Citroen AX-ek nekem önmagukban tetszenek, de Édesapám - alki SZVSZ vágja a témát - elriasztott tőluk. Csak annyit mondott:
Citroent?! Neeeee!
Igazából én annak is örülnék, ha valaki kifejtené, hogy hű, milyen jó autó az, vegyek olyat! Szóval rugalmasan állok a témához, tehát kirekeszteni nem akarok egyetlen márkát sem!
Egyszerűen arról van szó, hogy alaposan meg kell rágnom a döntést. Nem vagyok túlfizetve és párom sem, albérlet, stb, örülök, hogy ennyit tudok rá áldozni, nem szeretnék olyasmibe pénzt ölni, amit később megbánok. Ezért örülök annak is, ha jótanácsokat kapok - ezúton BIG THX mindenkinek - de leginkább a konkrét ajánlatoknak tudok örülni!
[Szerkesztve] -
gabx76
senior tag
Köszi az érdemi hozzászólást!
Sejtem, hogy a vétaláron kívűl még jónéhány ezressel leszek rövidebb, míg örömmel használni tudom majd leendő kocsimat és ezt be is kalkuláltam. A már említett okok miatt az alkatrész beszerzés/felülvizsgálás, stb. nem fog gondot jelenteni, de persze szeretném minimumra csökkenteni a költségeimet.
Ezért nem erőltetném a japán és olasz márkákat.
A Corsa tetszik. (egyet már linkeltem is)
Kapkodni nem szeretnék. Ráérek, várom a legjobb ajánlatot.
Meglátjuk! -
Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest