- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DigitXT #17090 üzenetére
Valószínű próbálnak igazodni az eddig kitalált, más országokban lévő szabályokhoz. Lehet az a 25 akár 20 is, ha ezek mentén haladunk.
Autóknál is így van. Nem sokan tartják be az 50 -es szabályokat, meg amúgy a többit sem. De valahol meg kell húzni a határt az eszköz képességeihez, és a környezethez mérten.
Mondjuk anno Lada -ban vagy Wartburg -ban jobban éreztük a sebességet, meg azért a kormányhoz is nagyobb erő kellett.
Csak attól még hogy most kevésbé érezzük, pont annyira lehetünk másokra veszélyesek.
Amúgy mondhatnám azt, hogy korival is lazán beverem a 25 -öt. Sőt, még többet is, és nem kell hozzá sokat költeni sem. Viszont az sem való mindenkinek, és sokkal több gyakorlás is kell hozzá. Legalábbis a nagy átlagnak.
Szerk.:
Azért nehéz mindenki számára jó szabályozást hozni, mert a szakértőknek nem abból kell kiindulni, hogy vannak jobb képességű emberek.Hozzáteszem, az autóval közlekedők között is nem egy ember van, aki kicsit túlbecsüli a saját képességeit. Összetörtek már néhányszor. Igaz, (szerencsére) csak egyszer volt gazdasági totálkár.
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #17007 üzenetére
Én voltam, igazi gánytenger lett
türelmetlen voltam, nikkel szalag még nem ért ide, gondoltam vezetékkel is jó lesz... Csak abból túl vastag lett amit kinéztem, páka nem bírt el vele értelmesen. Gondoltam amit fogott elég lesz, alig van itt amper... De nem volt az ezek szerint
Most szét szedtem és veszek szalagot aztán round 2.
Ha esetleg megsütöttem pár cellát, akkor tanuló pénz, az sem nagy gáz -
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #16995 üzenetére
Igen, úgy
Bms és controller kommunikál (legalábbis a gyári oldal
). De igen, gondolom hogy akku gond lesz,azóta még olvasgattam. Remélem nem gyári a kaki
most nézek próbát hogy dahsboard feszt mutat nem sebességet meg külső akkura rakok lipo őrt, az sikít ha leesene a fesz... Kíváncsi leszek mi a gáz.
Sok videó alatt írjak hogy scooterhacking appban 30+ ampert tudnak állítani, nekem meg már 25 nél fixen összefossa magát -
válasz
DigitXT #16949 üzenetére
Ezért lenne jó összehasonlítani ezeket a rollereket, vagyis a bennük rejlő motorokat, h melyik mire képes, és akkor lehetne egy listát csinálni az ajánlott rollerekről, vagy pl az emelkedőre ajánlott rollerekről.
Mert azért az mégsem oké, h a G30, meg a Pro 2 tud csak felmenni érdemben egy 10%- os emelkedőn; miközben az egyik motorja még kisebb is; ráadásul ott van a többi 350W-os motorú roller (F40, D38), ami meg mégsem képes erre, mert egyszerűen túl kicsi akksit csomagolt melléjük a gyártó.
Mert ez esetben nem lehet ajánlani ezeket emelkedőkhöz már egy 90-100kilos embernek sem. -
ρσгτσ
addikt
válasz
DigitXT #16905 üzenetére
Parkoló...a legtöbb autós elfelejti, hogy létezik a KRESZ és valamilyen oknál fogva azt is, hogy van jobbkéz szabály. Agyrém, amit művelnek...
Szerk.:
Engem egyik nap majdnem egy bringás tarolt le. Persze én rollerrel voltam.Budapest, Harmat utca, bringa út. Jött velem szemben 0 kezezve, miközben a headset -en beszélt telefonon. Kb. az út közepén, és láttam hogy marhára nem figyel maga elé. Le kellett mennem befékezve a fűre. Tőle meg sokszor ismételt elnézéseket hallottam, amivel nem voltam kisegítve.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DigitXT #16886 üzenetére
Eleve van szabályozás arra, hogy a különböző típusú bringa utakon, járdákon, illetve az úton mennyi a maximum megengedett sebesség.
Tehát attól hogy nincs szabályozva a roller használat, még nem jelenti azt, hogy ennél többel lehet közlekedni. Ez sokaknak újdonság. Ahogy az is, hogy nem állunk fel ittasan rollerre.
Amúgy pont ezt gondolom én is, hogy bizony kell vezetési gyakorlat. Még ha jogosítvány nincs is, legalább a KRESZ ismerete mellett nem ártana felmérni a roller és a saját tudását, aztán ennek megfelelően használni. Az útviszonyoknak és az időjárásnak megfelelően.
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #16864 üzenetére
Azon agyalok, hogy egy plusz élem kéne inkább a szerkezetbe, hogy maga a kerék felfogatás kerüljön lejjebb és akkor olyasmi forma lenne, mint pl a sharkset. Ott okosan olyan forma az egész, hogy nem az eredeti magasságban rögzül a kerék, hanem ott lejjebb jön az anyag.
Bár kivitelezni sokkal egyszerűbb lenne egy olyan toldat, ami a rugóstag felső befogatási pontját tolja el
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #16845 üzenetére
Na én még egyszer sem tudtam megindokolni magamnak, hogy legyen ilyen szerszámom
Nekem is heti egyet kell bejárni és rollerrel több idő is, mint metróval, pedig ezzel indokolta magamnak, hogy van... Persze igazából csak mert régóta piszkálja az agyam és haveromtól olcsóba kunyiztam el
Ha már... Én ipari elektronika technikusnak tanultam... De 2 évig csak aluláteresztő szőrű bemeneti ellenállást számoltunk, szóval kb semmit nem értek a szakmáhozÉs most vállalati termékfejlesztési szakértő vagyok
De modellezés - amit a szerelgetés szeretete miatt kezdtem el - sok tapasztalatot adott, főleg hasznos, hogy bl témában is. Ott főleg a Drónoknál néha más sem volt, csak forrasztás, fleshelés... SírásMost ennyi lett a géppel, plug and play, alis telo előre hátra.
Aztán ment ma custom fw... Ott volt para. Volt sötét kijelző, rossz akku szint jelzés, stb stb... De végre megy és állítgatni is lehet.
Akku cellák jönnek 3a külső akkuhoz, meg controller kap kis törődést. Tervben nagyon más nincs is... Egyelőre -
ρσгτσ
addikt
válasz
DigitXT #16831 üzenetére
Mondjuk ez a gyári gázkarnak csúfolt "izé" G30 -on nem (/sem) egy minőségi darab. Függetlenül attól, hogy kinél szolgált ki már X ezer kilométert.
Számomra olyan konstrukció, mint az általános kontroller analógok. Van akinél gond nélkül használható éveken keresztül, van akinél meg már az elején akadozik, rezeg, ragad.
Egy-két alkalommal már nekem is beragadt. Amit azért nehéz a júzer error -ra fogni. Max. ha valaki véletlenül azzal együtt emeli át a padkán a rollert. Vagy valaki úgy nyomja maxra mint az állat. Ami valóban nem tesz jót.
Lehet csak a rugót kellene cserélni, nem tudom. Sok mindent szedtem már szét az elmúlt 25 évben, de a rollerekhez nem igazán értek. Lassan szerintem itt is ki kell okosítanom magam, ha ez tartós hobbi lesz nálam.
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #16768 üzenetére
Jóóó, azért annyira durva dolog nincs tervben
De, persze, anno simsonnal is sikerült olyat esnem, hogy a fejem tetején fordultam át és géppel szemben kezdtem felfogni, hogy mivan. 20al sem mentem tán.
Ez most onnan jutott eszembe, hogy le akartam írni, hogy 40 alatt fogok maradni tempóban...Szóval rollerezés az olyan, hogy nem az a kérdés lesz-e esés, hanem, hogy mikor?
-
nantu
csendes tag
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #16734 üzenetére
Nekem m365 pro lesz (jaja, még meg sincs, de már szedném szét... Mondjuk modellezni us ezért modellezek, mert lehet építeni
), abba talán lefelé lehet építkezni. 12.8ah a gyári. De akkor a plusz akku nem akkora kell, elég fele?
Mondjuk igen, 500/db akkor 15k,az még faja... Meg a pontheggesztő.. Bár akkor lehet össze lehet hányni vmi diy cuccot
Igazából range nekem 30km tuti elég, inkább az akkut nem akarnám megsütni. Akku hőmérsékletre mindig kényesen ügyeltek rc autókban és dronokban is.Nade le kell nyugodni. Telok jönnek, gép hétfőn nálam, először meg kell tenni pár km-t, aztán meglárni mire van igény pontosan. Fw megy rá másik, az fix, gyári esc hűtést meglesem, meg lehet nyák táp része kap plusz cin-t. Van róla pár videó, de vélemények nagyon vegyesek, hogy valós értelme van-e, bár az tuti, hogy szar tápellátás miatt szabik szoktak elköszönni (rc ben sok ilyen tapasztalat volt).
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #16720 üzenetére
Dobfékes kerékről meséljetek nekem lécci. Google nem dob, angol nevét nem vágom
Illetve dual motorral (legyen egy sima gyári 300W-os) mekkora a várható hatótáv ha akku maradna gyári (bár azt lehet egyből meg is főzi)? Nézzük úgy, hogy elég ha 30-35el megy. Ez most csak fikció meg elvi dolog... Csak készülök fejben, mert el tud kapni a gépszíj -
Casseius
tag
válasz
DigitXT #16721 üzenetére
[Ferrofluid]
20-25 fokkal hűvösebb a kamera szerint
43e volt a BMS, 1200-ért vettem a 40T darabját, az már önmagában 160ezer -
Eldenisa
csendes tag
válasz
DigitXT #16663 üzenetére
szerintem rólam van szó, jelentem élek, a roller is csodás azóta (pont 1 éve), nem törtem magam össze újra
Igaz, hogy xiaomihoz tervezték, ezért a hozzá tartozó szár rövid volt, úgyhogy egy biciklis boltban "hajtogattak" bele nekem egy hosszabb csövet( és mondták, hogy soha többet nem vállalnak ilyet, úgyhogy tagadjam le, ha kérdezik). Majd esztergáltatnom kellett egy menetet a csőre, azóta ment bele kb 800km és köszöni szépen jól van, pedig néha koppan a kis teleszkóp, mert nem veszek észre egy úthibát, vagy valami, szóval én jó vételnek tartom.
Majd egyszer, ha vállalható állapotban lesz teszek fel róla ide szebb képeket is, de 1 éve húzom a töltőfedél 3d-s tervének megrajzolását (plussz kábelek miatt a gyárit gyorskötelegő tartja ott, pedig nagyjából 2 óra tervezés meg másik 2 óra nyomtatás lenne megcsinálni, illetve a taposót se ártana lefesteni.na jó megmutatom összeszerelés után így nézett ki, akkor még gégecső és borítás nélkül(nincs friss képem, de eskü jobban néz ki
)
ui.: a képek nyomokban kugoo s1 pro-t tartalmaznak
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #16663 üzenetére
Mondjuk nekem másik gépbe menne és akkor az talán nem állna fent (vagy de, ugye
), hogy kerék (nálam az ott motor lesz) agyba bele ér. Legalábbis elég sok alis review és ilyenen nem sírtak.
A bele szaladt csavar az mondjuk para. És ez is lehet akár pech is...
Monorim meg ahogy hallom nem túl soká csörög zörög... Pedig mocskos drága.Még aludni kell rá párat asszem
Bár mondjuk ha bele szakad vmi azt alin le lehet gariztatni sztem. Inkább azt lenne jó tudni, hogy mennyire lehet tartós. -
Casseius
tag
válasz
DigitXT #16598 üzenetére
4000w-tól még messze, nincs beállítva a Vesc rendesen mert későn fejeztük be így is a történetet, annyi opció van h döbbenet, ezzel el fog menni pár nap mire normális lesz, egyelőre 48v-on 2800w-ig sikerült hajtani, nem merek többet beletolni mert cserélni kell még a motorkábeleket is biztos ami biztos.
-
PociAti
őstag
-
Casseius
tag
válasz
DigitXT #16538 üzenetére
Nem álmodom, szerdán érkeznek a 40T cellák, vezérlők épp ma kerülnek bele, kábelezés önmagában elvitt egy napot.
Nem most kezdtem azért, fél éve 45-50-es sebességgel használom, az útvonalam pedig echte ugyanaz, minden út hibát vakon ismerek.
Fullface bukóm van, protektoros kesztyű és térdvédő, protektor ing pedig beszerzés alatt.
Ismerek nem egy külföldi srácot akik 80+os sebességgel használják a dual Xiaomit napi szinten másfél-2 éve erősebb konfiggal (2x1200w-os motorral, 8000w felett 20s-en).
Jelenleg egy booster fék van fent de tervben a magura mt5 hiclose is, de egyszerre nem lehet mindent megvenni sajnos, véges a fizum -
Reggie0
félisten
válasz
DigitXT #16542 üzenetére
Na jo, de az egy szar, itt cserelt vezerlos jarganyokrol beszelunk.
Hat, igazabol a kugoo fele elfutjuk a tekercseken strategia az nem is nevezheto strategianak, inkabb fillerbszasnak. Meg ha az akku nem is birja felvenni a teljes toltest, akkor is illene ellenallason elfuteni a felesleget. A masik problemaja, hogy hajtasszabalyozas hianyaban nullara nem is tud lefekezni, mert nem lesz mibol gerjesztes nulla fordulatnal, amivel tartani tudna a poziciot. Trehany megoldas. Gondolom egy normalis utolagos vezerlo azert nem igy mukodik.
-
Reggie0
félisten
válasz
DigitXT #16540 üzenetére
Miert durranna el? A vezerlonek mindegy milyen iranyban folyik az X watt.
De mondhatnam, hogy a bowden is elszakadhatNekem gyerek koromban sokszor el is szakadt a BMX-en es azon meg vezerlo sem volt.
Persze, tartalek mindig kell, bowdenbol is ketto kell, ha nincs melle elektromos.
(Mondjuk 40-50-rol mar a fekezoernyo is lehet opcio
)
-
Casseius
tag
válasz
DigitXT #16497 üzenetére
Szimplán máshogy van tekercselve, amit írtál pontos.
Gen 2 motor:
+ Magasabb végsebesség
+ Tovább tartja merülés esetén is a magas sebességet
- Gyengébb gyorsulás, de azt el is tűntetheted ha egy picivel több kakaót adsz neki szoftveresen amit gond nélkül bír a vezérlő és a motor is.
Ha gen 1-es motorral szerelt g30-on magasabb sebességet szeretnél akkor egyetlenegy lehetőséged van az pedig az aksi csere, ami igencsak költséges dolog. -
ρσгτσ
addikt
válasz
DigitXT #16503 üzenetére
Én nem is írtam ilyet, hogy ez a motor végsebessége. Hanem azt, hogy az E -nél 25, P -nél 30 a maximum. D -nél meg ugye 20 -ra van állítva, mert az német.
E -ben és D -ben gen1 motor van. P -ben pedig gen2. Tehát 2 fajta motor van. Ezt mondják, ami a motorszámból derül ki. Nálam ez 6 -tal kezdődik az E verzióban. Amit általában kintről lehet rendelni (vagy valamelyik cég behozza), az a P verziós, és annál 9 -cel kezdődik.
Ezzel együtt viszont érdekes, hogy azonos szoftver és típus mellett azonos motorral az egyik 80% -nál jelzi hogy leveszi a maximum a sebességet, addig a másik nem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DigitXT #16497 üzenetére
Gen1 -nél állítólag az akkumulátor szinttől is függ a végsebesseg. Amit mondjuk nem nagyon értek, mert nálam 30+ százaléknál is 25 a maximum, és nem nagyon vettem észre azt sem, hogy olyankor gyengébb lenne.
Az valószínű (ahogy szintén írták), hogy jobban is gyorsul a gen2, de azzal nekem nincs tapasztalatom.
Szerk.:
Amúgy G30E II, gen1 motor van nálam is.Illetve ha lesz szabályozás, akkor én sanszosnak érzem hogy max. 25km/h -ra fogják korlátozni a járda és bringa út használatot. Ezt majd meglátjuk.
Mondjuk egy lengéscsillapítás nélküli pálcikánál eleve csomó helyen esélytelen a tartós 30km/h (vagy a nagyobb sebesség, ha módosítva van). Legalábbis pesten.
-
-
Reggie0
félisten
válasz
DigitXT #16458 üzenetére
Ha ugy balanszol, hogy nincs toltoaram, akkor passziv balanszolas eseten toltest veszit, ugyanis csak annyit tud, hogy a legkisebb cella feszultsegere lehuzza az osszes tobbi cellat. Ha mindezt olyan lassan teszi, hogy nem csokken le a toltesi kuszobfeszultsegre a pack feszultsege, amig a tolton tartod, akkor nem tud ratolteni.
-
-
-
DGery
aktív tag
válasz
DigitXT #16220 üzenetére
Igen, én tudom, ezért is mondtam, hogy a tapasztaltabbak majd reagálnak a dologra
Nekem szerencsére elég a Mi Scooter 3, az én súlyommal még az az emelkedő is vállalható, persze én elég ritkán járok arra, és akkor is amikor arra visz az utam az akku 90% felett van... De ez már másik sztori -
-
aelod
veterán
válasz
DigitXT #16069 üzenetére
Pont ezért érdemes megnézni h ahová mész van e zóna még ahol lerakhatod vagy van e kijelölt parkoló. Nyilván ez egy szolgáltatás és ez is arra van, hogy a pénzedet elvegyék. Az már más kérdés, hogy milyen a szolgáltatás minősége. Az új lime verdák jók. Eddig egyszer mentem a régebbivel az botrány volt.
Amúgy meg igen lehetne magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat stb. és nyilván nem fogod tudni kiváltani a bkv bérletet vele el kell fogadni, hogy ez ennyit tud (drágán) és kész. -
phoenix1989
őstag
válasz
DigitXT #15886 üzenetére
kilazítottam a féktárcsát így jobban hozzáfértem a motor burkolatának a csavarjaihoz hogy lazák e. egyik sem volt laza viszont cserébe a tárcsát fogó csavarok közül az egyik nem feszül meg mert elforog. a menet belül totál kár. mit lehet csinálni? kell egy új burkolat?
-
vviktor1
aktív tag
válasz
DigitXT #15892 üzenetére
Szétborítottam amennyire tudtam, műanyagot nem találtam benne, alul-felül golyóskosár (mint a biciklikben) csak nem tesz ide műanyagot még a kínai sem (ez a 15 centis kormányagyrész az egész miskulancia stabilitásáért felelne), golyók megvannak, teleküldtem az egészet jóféle gépzsírral + mégjobban ráfeszítettem, így már vállalható de még mindíg van kis kottyanás ami nem tetszik. ha felül feszítem akkor már szorul a kormányzás ami megintcsak nem jó, alul meg nem merem tovább mert eltépem a nem túl acélosnak látszó csőmenetet. Új golyóskosár kell alulra ha jól érzem... Köszi a tippet !
-
-
phoenix1989
őstag
válasz
DigitXT #15749 üzenetére
fékezéskor nyikorog. többször állítottam már egyébként a féken. első alkalommal azért mert a betétről levált egy kis fém darab ezért köszörült, azóta viszont, hogy igazítottam rajta hiába állítom be az első alkalommal hogy elindulok kanyarodásnál már hallani meg ha csak egy kicsit felemelem a hátulját és le ejtem zörög. csavarok nem lazák. valószínűleg egyébként csak a féket magát cserélem majd főleg ha bontani kell azt meg nem fogom. kugoo kirin m4 pro
-
Smile8822
senior tag
válasz
DigitXT #15741 üzenetére
Értem köszönöm
hàt meg mondom őszintén nem tudom érdekes egyébként mert volt hogy közepes módban àtlag 12es sebességgel kb 5-6 km tettem meg szóval csak akkor eszi nagyon az akkut ha a legnagyobb fokozatban megyek vele,családdal ha megyek akkor úgy se megyek padlón, ami miatt mèg cserèlnèm az a hely méret nagyobb jóval ez jobban elfèrek rajta és úgy gondolom hogy nekem elég arra amire kell vagyis remélem de ilyen 180k ért jó vételnek látom nem nagyon ér meg nekem a többi 220 - 250k -t olyan messzire nem megyünk el és az a 15-20km hatótàv csak elég lesz 25re írják csak tud normálba alattam is egy közel 20 ast...
Köszi mindenkinek további szép napot mindenkinek.. -
törölt tag
válasz
DigitXT #15671 üzenetére
Köszi az infókat.
Ülést csak alkalomszerűen használnék, ezért alapvetően mégis csak rollerben gondolkodom, nem SMKP-ban.
A kerékpárút használat fontos szempont volna, mert alaklomadtán a feleségem használná és ő nem szeret az autók között kerékpározni sem. Szóval valami kevésbé sportos verzió kellene (akár 25km/h-ra leszabályozva) ami azért elboldogul az én súlyommal is. (például ezek a ducibb lime ketyerék már megfelelőek lehetnének)
Nem írtam, de jó lenne, ha valahogy csomagtartóban is elférne. Ezt csak a "pálcika" rollerek tudják, igaz? -
Reggie0
félisten
válasz
DigitXT #15540 üzenetére
Nem, messze volt meg ahhoz. A felso rakparton legalabb 5 masodperces tavolsagbol szoktam kezdeni csengetni, mert eleg lassan reagalnak.
#15541 tothjozsi96: Nem olyan rossz, ujra fiatalnak erzem magam. Szerencsere nem utottem meg magam komolyan, csak par horzsolas(terd, csuklo, konyok, vall).
-
palik
csendes tag
válasz
DigitXT #15371 üzenetére
Annyit látok csak a posztban,hogy 48v os rendszer és monorim 500w 43km/h és,hogy többre számított.Erre válaszoltak többen is hogy gen2 -vel többet elértek.
Egyébként rohadtul nem értek hozzá
Ha a g30-ba tennék plusz 12v akkut de minden más gyári maradna akkor növelem a végsebességet.Ez hosszú távon kinyírja a motort vagy vezérlőt? -
Casseius
tag
válasz
DigitXT #15332 üzenetére
És tényleg, munkában úgyfest nem szabad irkálnom túl sok felé figyelek, g30 motorját viszont szerintem teljesen felesleges cserélni monorimra, az az 500w egymagában 36v-os aksival semmit se ér, 48v-on se biztos h arra cserélném, akkor már tényleg inkább 2nd gen.
Anorche bocsi a félrevezetésért még egy vezérlő természetesen akkor nem kell -
Casseius
tag
válasz
DigitXT #15294 üzenetére
Erre gondoltam én is, csak kevésbé kifinomultam és részletesen leírva
A tartósságot meg sajnos tapasztaltam első kézből, 500w-os motorcsere után 3x csináltam ki a vezérlőm főképp azért mert 40A folyamatos lett rátolva
Azóta kapott komolyabb átalakítást, sokkal erősebb mosfetek, azok lecsavarozva elvezetés miatt és hűtőpadokkal lett kipárnázva az egész és így már jó, de ha érkeznek az új spintend vezérlők akkor már dualban fog működni a rendszer azzal nyerek a legtöbbet gyorsulásban, végsebességben, kevesebb melegedésben és stresszben is ami a motorokat meg a vezérlőket éri (remélhetőleg)AliasB
Az se feltétlenül igaz, mert a motorok is lehetnek alacsony és magas kv-sak, pl ami nekem bekerült 500w-os motor NEM megy gyorsabban semennyivel mint a gyári 300w-os csak a nyomatéka lett sokkal sokkal jobb.
-
AliasB
senior tag
válasz
DigitXT #15294 üzenetére
Persze vágom, hogy ez nem így megy, hogy csak úgy cserélgetünk egyes részeket mert akkor mindent kell fejleszteni. Pont ezért nem is akarok ilyet tenni :D a teljesítmény alapú szabályzás szintén nem jó mert hát hol tudjon mondjuk 25km/h-t a roli. Sík terepen? Azt tudja az enyém is 350wattal de az emelkedőn nem megy fel semennyivel ha 10foknál nagyobb. Ha az emelkedőn is tudjon 25km/h-t az meg már legalább 500watt és sík terepen megy 45km/h felett is! Szóval sehogy sem jó a dolog. Szoftveresen szabályozni? :D az meg vicc mert kapásból kiütik belőle!
-
R a y
senior tag
válasz
DigitXT #15217 üzenetére
annyira nem értek a fizikához, de akkor 365tools miért ír 60wot? Persze tudom, hogy a végefelé már kisebb teljesítménnyel tölt. De nem hiszem hogyha 10%ról indul a töltés akkor egyből 120wattal töltene. Mert ugye hogy nem gyors töltő a mi pro 2 gyári töltője.
Akkor most hogy van? 80%ig hány wattal tölt? Mert már lassan egy éve megvan, és elég gyakran nézem töltés közben a W értéket és mindig 60-61W-ot ír. -
Casseius
tag
válasz
DigitXT #15153 üzenetére
Ah G30-ról volt szó, átsiklottam felette, akkor nem vészes a 2 bar valóban, bár én a hatótáv csökkenés miatt én személy szerint nem használnám annyival.
/
Ha valaki erős tuning vezérlőn gondolkodik, a Spintend tegnap dobta piacra a legújabb Single VESC-es vezérlőjét [link] ami előrendelésben nagyon nagyon kedvező árú (55-60e).
Én köv héten rendelek belőle kettőt. -
Casseius
tag
válasz
DigitXT #15145 üzenetére
Szerintem nem sokan használnak PMT-t rolleres berkekben
Doky az igények felülírnak mindent, jól tetted. 9T Pro nekem is van a fiókban, imádtam, most 11 Ultrával nyomom az is tetszik, mindenki rácsodálkozik a hátsó kijelzőmre amikor megnézem az időt vagy értesítés jön rá -
Casseius
tag
válasz
DigitXT #15063 üzenetére
Heti 100km szóval nem keveset használom, és mivel szó szerint nyélgázzal megyek mindenhol amig csak lehet, túrom neki rendesen a full fékezéseket, még akkor volt rajta amikor vettem, gyakorlatilag semennyire nem értettem az e-rollerekhez vagy bármelyik kapcsolódó alkatrészéhez, most vettem újra, kb másfél hét után állításra szorul, de az most kevésbé izgat, még a dualhoz kell a vezérlőket összekukázni, elvileg ma hoznak egy másodikat és mehet a menet, szóval majd jelzem ha valami nem stimm
-
akyyy
senior tag
válasz
DigitXT #15024 üzenetére
még este ránéztem és simán bekapcsolt, 34 voltal, WTF, miért nem hozott haza?
lehet hogy túlmelegedett? mert egyhuzamban használtam folyamatosan vagy 10 km-ert, aztán volt egy fél óra pihi de gondolom az semmit sem ért.ez a villatörés meg nem hangzik jól.
városba, boltba járni még szar aksival is jó, mert oda vissza meg tudom járni, és erre használom legtöbbször, csak nyáron néha jó lenne meszebb kirándulni esetleg tömegközlekedéssel, viszont igy nem igazán jó, hogy 10 km tudok vele menni aztán várnom kéne.
-
Casseius
tag
válasz
DigitXT #14940 üzenetére
Az ilyen vezérlők sajnos kiesnek a Sajomi apró méretei miatt, marad 40-ért a [Flipsky 75100] 2x ha nem bírja a gép a mostanit, illetve ha lesz rá keretem, túl sok mindent akarok venni még
Pl őt a lábam alá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest