Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laox
aktív tag
Külföldi roller fórumokon is uitána olvastam, és bár a Town 9-nek van 1-2 nagyon hasznos tulajdonsága, pl. a lezárhatóság és az egyszerű összecsukás, minndenhol a Town 7 XL-t ajánlották a dupla lengéscsillapítás miatt, állítólag ég és föld. Kipróbáltam a Town 9-et, mert nagyon tetszett a kézi féke, viszont a valóságban annyit ér, mint halottnak a csók, szinte semmit sem fog. Így a Town 7 XL mellett döntöttem a tanácsok alapján. Ajánlom mindenkinek, aki ezeket nézi, hogy ne csak az áruház sima talaján, hanem "terepen" is próbálják ki őket, ha van rá lehetőség, érezhető a különbség.
Cserébe a Town 7 XL kevésbé praktikus, 2 kart is meg kell mozgatni ,ha össze akarjuk csukni, illetve nincs az a jó kis zárfunkciója, hogy összecsukva csak egy lakattal bármihez rögzíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest