Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laox
aktív tag
Külföldi roller fórumokon is uitána olvastam, és bár a Town 9-nek van 1-2 nagyon hasznos tulajdonsága, pl. a lezárhatóság és az egyszerű összecsukás, minndenhol a Town 7 XL-t ajánlották a dupla lengéscsillapítás miatt, állítólag ég és föld. Kipróbáltam a Town 9-et, mert nagyon tetszett a kézi féke, viszont a valóságban annyit ér, mint halottnak a csók, szinte semmit sem fog. Így a Town 7 XL mellett döntöttem a tanácsok alapján. Ajánlom mindenkinek, aki ezeket nézi, hogy ne csak az áruház sima talaján, hanem "terepen" is próbálják ki őket, ha van rá lehetőség, érezhető a különbség.
Cserébe a Town 7 XL kevésbé praktikus, 2 kart is meg kell mozgatni ,ha össze akarjuk csukni, illetve nincs az a jó kis zárfunkciója, hogy összecsukva csak egy lakattal bármihez rögzíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest