Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Na, megjött végre ez a nyűvedék:
Gyorsteszt, észrevételek:
Volt fw update, azt egyből feltoltam. Helyben megpörgetve, úgy tűnik nálam is maradt a 25kph végsebesség. Ebbe is egyből beletöltöttem a maradék Decathlon-os "slime"-ot, felnyomtam 64psi-re (~4,2bar), kétoldalúval rögzítettem a sárhányón lévő kampó szilikonszarját. A lámpák tényleg erősebbek és nagyobbak lettek. A hátsó sárhányó atom stabil lett, kézzel meg se lehet mozdítani! Azt picit sajnálom, hogy a fékbowden fekete lett, szerintem marhára feldobta a sima pro-n a bordó szín. A töltőcsatlakozó gumija maradt az az idétlen mágneses megoldás. Adnak hozzá 1-1 spare külsőt és belsőt. A fékkar is szerintem jobb anyagból van, már nem hajlik.
(A "Range with a full battery cycle" rész megér egy misét.
)
Fb csoportban is megkapták az emberek, már megy a nyerészkedés, 180ért árulja már legalább 1 ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NBA és kosárlabda topic
- Építő/felújító topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Új Nike Luka Doncic pulóver, 3XL-es
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Oakley napszemüveg tok és mikroszálas kendő
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest