Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
lkristóf
üzenetére
Strapabírónak nem hiszem, hogy strapabíróbb a 9EF, a 7XL anyaghasználatára, összeszerelési minőségére se lehet panasz, ilyen tekintetben mindkét modell megállja a helyét.
A fék magában nem ér 10 ezret, mert jobbnak nem jobb, mint a 7XL fékje, a megoldás ugyanaz, csak kézzel is tudod használni a 9EF-en a hátsó féket. Viszont az EasyFold megoldás szerintem simán megéri a plusz költséget, tényleg sokat dob a használati élményen, a 7XL-t elég körülményes és kényelmetlen összezárni, le kell hozzá hajolni, ott egy kart kilazítani és utána összecsukni, ez legalább 30-40mp-es művelet szerintem, míg a 9EF-et állva is össze tudod csukni, csak rálépsz az elejére és lábbal felnyomod a decket, ez max 5mp-es művelet, kinyitni pedig még egyszerűbb, mert csak meghúzol egy kart és lenyílik a deck.
Ha héven cipeled, szerintem mindenképp jobb vétel e 9EF, ha épp lekésnéd a hévet, sokat tud számítani az a ~20-30mp, amennyivel gyorsabb összezárni a drágább modellt.A ToldySport rollerről sose hallottam, képek alapján viszont jónak tűnik eléggé, az ára is nagyon kedvező, illetve a tárcsafék ha megfelelő minőségű, elég hasznos lehet. Cserébe képek alapján összecsukni ezt is úgy kellhet, mint a 7XL-t, tehát ebben a tekintetben ezzel szemben is a 9EF a nyerő. Kipróbálás nélkül ettől függetlenül nem venném meg vagy mindenképp netről rendelném és ha mégsem jó, 2 héten belül elállhatsz a vásárlástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Könyvajánló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nintendo Switch 2
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest