- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisza1
újonc
Sziasztok! Lehet nagyon eltér a témától, de segítséget szeretnék kérni eladással kapcsolatban. Van egy Segway d38e rollerem, amit 2023.07.24-én vettem 209 990 forintért. Használni is alig használtam, mert nem éreztem magam biztonságban a debreceni forgalomban, és sokszor muszáj volt kocsival mennem. Utoljára én szeptemberben használtam, a nővérem 1,5 hónapja, azóta pihen. Próbáltam keresni, hogy most mennyiért is megy egy, és belőni neki egy árat, mert kb új, nálam pedig csak porosodik, de semmi használható infót nem találtam. Ezért érdekelne, hogy nagyjából mennyit tudnék elkérni egy alig használt 2 éves rollerért. Első és hátsó belső 1x volt cserélve. Jótállás 2025/07/25-ig van rajta az Aqua-hoz. Köszönöm, ha elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged