Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Tegnap este zárás előtt elsétáltam a bestbyte-ba, hogy megkérdezzem a 14 napos elállás dolgot. Nekem alapvetően azzal kapcsolatban voltak aggályaim, hogy egy hét használat meglátszik a gumikon, azt "visszacsinálni" nem lehet. Idáig egy 14 napos elállásom volt egy tv-vel, szó szerint folytak könnyeim, annyira irritálta a pwm-es kijelző. Alapvetően nem akarok megkárosítani senkit, legyen az magánszemély vagy üzlet. Szóval pozitív választ kaptam, visszaveszik a gépet 14 napon belül mindenféle visszatartás nélkül.
    Amúgy a konkrét típus (E2 E) nem rendelkezik tempomattal, ami nekem hatalmas érvágás lenne, mert ~10 éve vannak problémák a kezeimmel, és vallatással egybekötött kínzással érne fel az, hogy folyamatosan nyomjam a gáz kart. Úgyhogy végül nem rendeltem meg, hanem elsétáltam anyámékhoz, és adtam még egy esélyt a 4,5 éves gépnek.
    Pöcc-röff, kerregés nélkül tette a dolgát.
    Legalább nem vagyok rákényszerítve a gyors döntésre, így még lesz időm nézelődni.
    Tegnap folyamatosan kapkodtam a fejem a fórum hsz-ek, specifikációk és raktárkészletek között.

Új hozzászólás Aktív témák