Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tápos kibeszélő offtopik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Ma végre megvettem a Town 7 EF-et. A végére már a Town 7 EF és XL Susp között vaciláltam, és végül előbbi nyert. Féltem hogy a lengéscsillapítók nem fogják sokáig húzni. Nagyon tekintélyt parancsoló a cumó, az összecsukása elsőre fura (a boltban azét is szenvedtem a fejem mire rájöttem
), de valóban egyszerű. Menet közben kicsit fura hogy rázkódás közben nagyon érződnek a műanyagok. Talán kicsit jobban is mint ideális, de megszokható. Viszont ez a Chrome kivitel annyira vonzza a tekintet, hogy mikor kibontottam, azt hittem rosszul látok, annyira gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de valóban egyszerű. Menet közben kicsit fura hogy rázkódás közben nagyon érződnek a műanyagok. Talán kicsit jobban is mint ideális, de megszokható. Viszont ez a Chrome kivitel annyira vonzza a tekintet, hogy mikor kibontottam, azt hittem rosszul látok, annyira gyönyörű.