Hirdetés
Aktív témák
-
LKW
aktív tag
Én a közelmultban három KVR400X64C25/512-es Kingston ramot is vettem három különböző helyről, és mind ki volt bontva. Semmi probléma nincs.
-
Petisz84
tag
Nekem samsung modulok vannak a kingston ramomon, de úgytudom, h kingston és elpida modulokat is használnak.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
nézd meg vmi diag progival.nekem pl a infineon modul van a kingston ramomon.
-
Ger|
aktív tag
garimatrica?
Nekünk a számtekboltokba adnak egy számlát, meg az ominózus hardvereszközt, csak semmi garancialevél, vagy miegymás, és ennyit mondanak!
Heló! Kösz, hogy benéztél! Ha nem jó a cucc ugorj vele átt!! Na csá!
Igaz, faluba más a helyzet:) -
cikasz
őstag
A dobozon lévő matricán is biztos rajta van az ELPIDA.
Bal közepe alja kisbetüvel!!!!
Nem vágtak át... -
Buzsi
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindannyitok segítségét! Most már megnyugodtam! :)))
Szép hétvégét! -
zOzOO
tag
Sorrendben: a doboz leragasztását fel kell tépni, hogy magára a memóriára a bolt elhelyezhesse a saját garancia-cimkéjét (az Ostromé speciel zöldes-fehér, fekete számokkal - ezen van rajta hogy ők honnan vették és mikor). Másodszor pedig a Kingston ramok chipjén nem mindig Kingston felirat van - én már láttam Elpida, Samsung sőt PQI chipet is. Bizonyos különösen jófajta chipek esetén extra juttatás esetén a Kingston nem a gyártó ''oem'' chipjét, hanem a ''brand'' változatát heggeszti a memóriára.
Szóval nyugodt lehetsz, Kingstont kaptál -
Dzsekó
addikt
A Kingston ramokon lehetnek elpida modulok használnak még kingston-t talán még samsungot is.
A dobozt néha kibontják a boltok azért hogy felírják a ram modul sorozatszámát a garilevélre különben univerzális garanciát kapnál akár a szomszéd néni ramját is visszavihetnéd gariba. :)
Tehát nézd meg a garilevelen a sorozatszámot és ha tényleg csak a ram modulon van feltüntetve akkor jogos hogy kinyitották a dobozt. -
Buzsi
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy KINGSTON KVR400X64C3A/512 Value RAM modult az Ostromban. Nem sokkal az üzletből való távozás után vettem észre, hogy a RAM-ot már felbontották (a matrica el volt tépve, ami rögzítette a műanyag tasak 2 részét)
A RAM-ok csipjén pedig mindenhol az van, hogy ELPIDA, és csak a matricákon, hogy KINGSTON. Szerintetek átvertek??? Néztem a kingston honlapján már, de nem találtam semmilyen infót, ami segítene.
Az ID-je 780157.
Kérlek segítsetek, mert ha tényleg nem azt kaptam a pénzemért, amit szerettem volna, visszamegyek, de így nem merek.
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest