Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
-
WATERDACA
őstag
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
Én pár napra félretettem a hamarosan érkező nagy patch-ig. Nem sürgős annyira hogy márpedig nekem már játszanom kell vele, hogy bugok között lavírozva pazaroljam az időmet.
Cserébe rájöttem hogy az AC: Origins-t ha már megvettem végig kéne játszanom, és marhajó.
Ja és hogy a WoW-ot is újra előszedhetem mert egész jól csiszolják a grafikáját is - nem úgy néz ki pl. Silverpine mint 14 évvel ezelőtt
.
-
-
sheep
addikt
Nagyon sok bugos melléküldetés van sajnos, nálam azokkal van tele a quest tabló.
Van olyan hogy öljem meg a bandita vezért, megölöm, de nem lesz completed. Pár nap múlva vissza kell menni és akkor megint meg lehet ölni
Vagy a lopkodós küldetések is ugyan ilyenek néha, tegnap meg a lóversenyes küldi nem akart elindulni mert a versenyzők álltak csak egyhelyben.
Szóval van mit javítani, de így is zseniális a játék, engem a hibái ellenére is teljesen magával ragadott. -
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle #292 üzenetére
Én is pont tegnap gyalogoltam el megtanulni olvasni. Nem semmi kis út volt, de legalább szép az egész, lehet bambulni.
Aztán ott még elkezdtem side questeket csinálni, bár az egyik szerintem bugos lett, de ma még megnézem.
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #292 üzenetére
És még egyesek aggódtak, hogy a jelenlegi terület túl kicsi lesz és nem lesz majd elég tartalom.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ennél is nagyobb? Most kérdeztem meg a patikust, hogy hol tanulhatok meg olvasni és megjelent egy quest a halál f***án a világ másik végén. Egy öröklét volt odajutni ló és fast-travel nélkül...
sz: Annyi mindent kérdeznék, amire kíváncsi vagyok, de mind spoiler, azt meg nem akarom egy ilyen story-driven cuccnál, mert megöli. Kíváncsian várom, hogy meddig jutunk. Mind a ranglétrán felfelé, mind történelemben.
sz2: Ha ennél is komolyabbra vennék a történelmi részt, akkor még oktató jelleggel is alkalmazható lenne a dolog, bár a kódex így is rettentő sok infót tartalmaz a korról.
-
gyimger
őstag
Tőlem ezt is bővíthetik, mint a Hitmant, szívesen maradok ebben a világban.
Amúgy lovagi tornát előbb-utóbb 100%, hogy kapunk. -
donki
senior tag
Sikerült végigjátszanom a játékot, le a kalappal a készítők előtt. Ami kicsit zavart a rengeteg töltőképernyőn kívül, hogy a saját fegyverem nem látom (gyakori elbizonytalanodás, hogy akkor most kézben van-e vagy sem), illetve a lopakodást sem jelzi ki. Rengetegszer vissza kellett töltenem mert azt hittem lopakodok közben nem, vagy puszta kézzel kezdtem harcolni és levágtak.
Maga a játék zseniális.Kár, hogy lovagi torna nincs benne.
Remélem lesz folytatás! -
bazccka
tag
válasz
Perseus871 #49 üzenetére
Persze hogy van. A magyar szövegeknél.
-
gyimger
őstag
válasz
banana_joe #284 üzenetére
Én is jártam így, egy erősebb íjat használtam, mint tudtam volna, és egyenesbe se tudtam tartani. A kun íj volt az, 10-es erősséget igényelt. Amúgy épp a kunoknál vagyok, itt otthon érzem magam, mindenkivel egy nyelvet beszélek
-
Rony949
őstag
válasz
banana_joe #282 üzenetére
Nem érdemes olyan fegyverrel menni aminél még nincsenek meg a követelmények. Sokkal kisebb lesz a sebzésed vele.
-
banana_joe
tag
ti csak olyan fegyvert használtok amihez megvan a statotok? érdemes olyannal vagy menjek a legerősebbel?
-
bobalazs
nagyúr
https://www.youtube.com/watch?v=UNq26QTaQ7M hungarian subtitles for kingdom come deliverance
magyar felirat kingdom come deliverance
semminél több a google-s fordítás is. -
Szőrös
veterán
válasz
Piszkos-Fred #278 üzenetére
Paripa, páncél, fegyverből a legjobbak elég drágák. Lehet lopni is meg rabolni de ha a törvényes utat akarod követni akkor kell a lóvé. Meg ugye nem árt ha van valami normális ruhád is (ami elég szép karizma bónuszt ad és ez elég fontos) az se olcsó.
-
gyimger
őstag
válasz
Piszkos-Fred #278 üzenetére
Ingatlan sajnos nincs, de szerintem megéri mindig fentebb lépni páncélzat és fegyverzet terén, esetleg el lehet költeni a pénzt gyakorlatokon (vadászat, lovaglás, fegyverhasználat, stb.). Az sem szégyen, ha veszi az ember a kaját és nem megy vadászni, és így tovább. Ha van pénzed, mindenhez egyszerűbben hozzájutsz, mintha lootolsz. De ez csak magánvélemény.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Nem tartok meg 30 oranal (de kozelitek) es a Henrym tovabbra is epp csak picit log ki felfele a koldusok kozossegebol, de mindig is erdekelt, hogy a jatekban van ertelme penzt gyujteni, illetve van lehetoseg elkolteni?
Oke, repair (eleinte) sokba faj, a lo sem olcso, az alkulcsokat is muszaj utanrendelnie a fakezu jatekosoknak (jelen), a reput is lehet nyomni felfelfe borravalokkal, stb. - de ezeken kivul van valami cel, amiert erdemes gazdagnak lenni? Ingatlan, valami elerhetetlennek tuno fegyver, armor, paripa, eszkoz, stb?
-
donki
senior tag
A speech-nél 4. szinten választható a "Final offer" perk, mindenkinek javaslom, hogy az legyen az első amit választ. Ha a perk megvan, akkor alkunál egyből meg lehet próbálni minimumra/maximumra alkudni az árat, és a perknek köszönhetően nem hajtanak el azonnal, hanem utána van még egy dobásunk. Így rengeteg pénzt meg tudunk takarítani.
-
zsopu
tag
Én tegnap futottam bele egy hibába.
Amikor van egy elfogott magyar rab a molnárnál...
megvan a tolmács, ki is kérdezi...
engem is megkérdezhetett volna mert értem mit mond, ha jól emlékszem az egyik mondata "ez a geci ért magyarul?"
Megvan a kincs helye, beszélek a molnárral, hogy elmegyünk a kincsért...
de nem tudom elengedni a rabot!
Csak kirabolni tudom, meg legyilkolni! De akkor vége a küldetésnek. -
Rony949
őstag
Szerintem várj vele. Mást nem tudok mondani. Nálam is volt olyan, hogy a rattay-i vadásznak kellett volna odaadni az elfogott madarakat, de ha odaadom, akkor ott ragadok a párbeszédben és nem tudok kilépni belőle sehogy se, újra kell indítanom az egész játékot miatta.
Állítólag az 1.3-as patch-ben ezt javítják, kisebb-nagyobb valószínűséggel a te problémádat is meg fogja oldani. Úgyhogy....várunk. 1-2 hét és jön az update.
-
sheep
addikt
Nálam bugos az a mellékküldetés amikor egy lovat kell lopni az egyik molnárnak (akitől a lopakodást lehet tanulni). Odaviszem neki, kiírja hogy kész, de a quest jele ugyanúgy ott van a térképen, és írja is hogy lopjak lovat.
Ezzel a buggal találkozott már valaki, lehet valamit csinálni vele? -
Crytek
nagyúr
-
Szőrös
veterán
válasz
banana_joe #266 üzenetére
Ööö nem az nem muraközi ló, egy istállóban megnéztem sztem elég jó paci. Én azóta is azt használom.
-
Crytek
nagyúr
-
Szőrös
veterán
válasz
banana_joe #263 üzenetére
Nem feltétlen kell venni, rattayban lesz egy küldi aminek a jutalma egy paci. Mondjuk ez csak a végén derül ki.
-
banana_joe
tag
akkor muszáj leszek venni lovat ha már lopni se éri meg
-
.LnB
titán
válasz
banana_joe #261 üzenetére
Semmi baj ha nem láttad, csak én is kérdeztem ezt, és gondoltam egyszerűbb ha belinkelem.
-
.LnB
titán
válasz
banana_joe #259 üzenetére
[link] Itt a válasz.
-
banana_joe
tag
help needed
talmbergből eljöttem a lóval, mentem ahová kellett jött a cutscene, mentem tovább gyalog aztán mikor hívtam nem jött a ló, csak eddig lehetett az enyém vagy vmi bug hogy eltünt? -
banana_joe
tag
olvastam h nehéz a zártörés de konzolon ez vmi kegyetlen durva. vagy 40x töltöttem vissza mire az easy ládát kinyitottam, persze uccsó próbára igy 1 lockpickem maradt
-
Crytek
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Találtam a péknél vagy 5-6 kincses térképet is. Azokat könnyű megtalálni?
Csak rájuk pillantottam, de nekem így hirtelen nem mondtak semmit. Mondjuk még nem is ismerem a környéket semennyire, de akkor is...
-
gyimger
őstag
válasz
banana_joe #252 üzenetére
Én még a DLC térképeket sem követem, pláne ilyen videókat. Szeretnék magamtól rátalálni a dolgokra. Tegnap találtam egy tök jó kardot, alig várom, hogy tudjam végre használni!
Ha felfedeztek egy-egy "strange locationt", akkor ott érdemes körülnézni.
-
braker
tag
válasz
Piszkos-Fred #248 üzenetére
Viszont ha észrevesz hogy megloptad vagy valakire rátámadsz és írja hogy ez rossz hatással lesz ha szól az embereknek akkor érdemes megőlni ha nincs senki a közelben mert van olyan hogy amiatt romlik a mórálod az emebereknél. Viszont ilyenkor nem lehetnek szemtanúk így lehet az hogy fényes nappal is megölhetsz valakit a házában ha nincs más ott.Vannak perkek pl hogy ne vegyenek olyan könnyen észre a sötétben pl erre vagy hogy ha zártörést használsz és valaki lát akkor felkiáltó jelel jelzi, azt hogy látnak ne csináld. Ezért is érdemes fejleszteni a skilleket. Egy jó tanács a küldiknél előfordul egy valamit rosszul választ az ember és onnantól baszhatja nem lehet megcsinálni. Van ilyan küldi is benne sajnos, vagy pedig csak annyit vesz észre az ember megkaptad az adott küldetés pár küldetést csinálsz közben és azt látod hogy amit megkaptál régebben az failed-nek írja mert időre ment. Ilyen is van sajnos,érdemes egyből megcsinálni side questeknél amit megkap az ember.Pénz szerzési lehetőségnek meg ott van még ha nagyon rambo az ember van egy olyan küldetés aminek az a neve hogy Nest of Vipers mikor a bandita tábort kell felfedezni és sabotálni na ott ha mindenkit megől az ember ki lootolja és eladja a cuccokat akkor elég szép pénzt lehet érte kapni nem keveset 20k körül is megvan.Azután ugye a katonákkal megtámadjátok akkor is érdemes mindent kifosztani ami ér valamit megint plusz pénz.A karit még nem sikerült megterhelni hogy nem lehetett tovább pakolni 2500 körül volt a súly amikor ezt megcsináltam hogy első körben kifosztottam ezt a tábort.Gondolom a készítők nem gondoltak rá hogy ilyen is lesz hogy valaki ennyi súlyal terheli a karaktert.
-
banana_joe
tag
St. George Sword & Full Armor Set
ezt a helyet próbáltátok már? -
banana_joe
tag
válasz
TESCO-Zsömle #250 üzenetére
nem tudtam mi lesz de gonosz módon alapból megloptam szüleimet
végül jól jártam
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
banana_joe #249 üzenetére
Én a szülői ház kamráját rámoltam ki és adtam el mindent a piacon kezdésnek, tudva hogy a tatárok úgyis mindent elvisznek...
-
banana_joe
tag
tegnap kezdtem én is addig jutottam h a kezdő helyet megtámadták
jöttem infót gyüjteni.
ujra is kezdtem a free lockpick miatt
-
Piszkos-Fred
aktív tag
> Na ez a kiütés/elaltatás dolog érdekes lehet, remélem ezt majd tanítják, vagy rájövök hogy kell.
Lopakodva moge osonsz valakinek es nyomsz egy "F" betut (jobb also sarkoban irja, hogy melyik gombbal milyen funkciot erhetsz el, talk, steal, knock out, stb.) es Henry mar ugrik is ra a celpontra. Ha egy mod van ra, akkor ne lassa senki! Alvo/reszeg embernel egyszerubb, mert nem mozog
Eszmeletlen ember eseteben ha eloveszel egy szuro/vagoeszkozt, akkor felajanlja a gyilkossag opciot is, azzal csak ovatosan. Ha nem olod meg, akkor arra is figyelni kell, hogy magahoz fog terni, lehetoleg addigra intezd el, amit akartal!
-
Peace
nagyúr
Na ez a kiütés/elaltatás dolog érdekes lehet, remélem ezt majd tanítják, vagy rájövök hogy kell.
Meg itt valaki említette, hogy a kemény arc lovagok fogta és hátba szúrta majd kirabolta. Ilyet is lehet??? Megvan a módja? Meg valahol írták, hogy hangtalan gyilkolás is van. Gondolom fejleszteni lehet a lopakodást meg nem szabad csörgő-zörgő páncélokat hordani ha szép csendben le akarsz mészárolni éjszaka egy tábornyi alvó embert. A megítélésemben számít bármit is amúgy, hogy kegyelemdöféssel megölök embereket vagy életben hagyom őket? Számít? Vagy csak nekem számít, hogy megnyugodjak, nem vagyok teljesen hidegvérű gyilkos?
-
beef
őstag
Ez programozási hiba, a fejlesztők lusták voltak beleírni, hogy film lejátszás közben ne engedje a Windows-t "alvó" üzemmódba kapcsolni.
Három módon javítható:
- mozgatod időnként az egeret,
- beállítod Windows energiagazdálkodásban, hogy képernyő kikapcsolás hosszabb idő után legyen,
- írsz a fejlesztőknek, hogy ez amatőrség, javítsák a hibát. -
braker
tag
válasz
TESCO-Zsömle #233 üzenetére
Az elején érdemes ha gyorsan szeretne az ember jó itemeket és sok pénzt meg persze elég sok küldetéshez kell a lopakodás és a zártörés az elején nehéz de minél magasabb a szint annál egyszerűbb feltörni bármit kb. Van a pickpocket ami meg kb értelmetlen szerintem mivel a legtöbb npc alszik elaltatod az F-el és ki lopod.Két npc-vel találkoztam eddig még akik nem aludtak de szó szerint 0-24-be járkáltak valahol abból az egyikhez küldetés is szólt de azt is ki lehetett játszani mert elbámészkodott egy hídon és ki ütötte az ember egy kis időre.
-
Peace
nagyúr
Nah végre egy jó tipp ez a fegyvermesteres, köszi! Olvasgattam itt két nappal ezelőttig visszamenőleg, de csak a grafika meg teljesítmény miatt ment a sírás meg a moddolgatás, azt hittem a játék maga már senkit nem érdekel.
Ijesztőnek tűnt a játék a leírások és a videók alapján, de egészen szuperül indul. Bár még csak a péknél ébredésen vagyok túl, de amíg nem ülök le a játék elé, addig is olvasgatom itt a hasznos tanácsokat. Ezek a kombók remélem bemutatásra kerülnek majd, mert az elején ami volt 1,5 perces vívás lecke az édeskevésnek tűnt.
Egy olyan technikai problémám lenne, hogy átvezetőknél egy idő után kikapcsol a monitor és kiírja, hogy keresi a bemeneti jelet.
Ha megmozgatom az egeret, egyből visszajön a kép. Ha fullscreen-re állítom a grafikát, akkor is borderless windows lesz belőle. Ennek lehet köze a jelenséghez?
-
sir0cco
tag
Mikor kilépek játékból valami a programból még futhat mivel a vga tekerve marad azaz terhelésnek van még kitéve.Hőfok nem csökken és power phase led is az egekben.
Jobb lent az asztalon bele kell kattintsak pl. egy afterburnerbe, hogy megszünjön a terhelés.
Valaki találkozott ilyen buggal?
(Vega56 legfrissebb driver) -
Crytek
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #233 üzenetére
Rattay-ban a simlis péktől a zártörést majd kétes haverjától az osonást tudod tanulni.
Kaja kérdésre meg ajánlott az éhenkorász perket fejleszteni akkor alíg kell enni majd.
-
TESCO-Zsömle
titán
Így 62 óra után megmondanád, hogy véleményed szerint mennyire létszükséglet a tolvajkodás és hogy hol/mikor lesz a pegjobb oehetőség tanulni az ilyesmiket anélkül, hogy dutyiban végeznénk?
(#231) Departed: Tuti vagyunk még páran, de lehet-e hibáztatni bárkit is, mikor a nagy bányászlázban az se tud ilyet venni, aki rászánná a pénzt, mert vagy nincs, vagy bányász áron van. Használtan elvileg most 450k az ára annak, ami nálam van. Én 250-ért vettem postával együtt.
-
braker
tag
A játékot lehet menteni ahányszor akarja az ember Savior Schnapps-et kell venni akinek nem világos 7-et lehet venni Rattay-ben egy nap alatt. Mod ide vagy oda sok embernek nem tetszik hogy nehéz a game pedig 30-50 óra alatt röhögve meglehet tanulni mindent benne ezt úgy írom hogy 62 óránál járok steam szerint.Ennyi idő után végig lehet verni egy tábort soloban röhögve ha 1v1-be harcol taktikusan az ember és bárkit legyőz legyen az 3 ellenfél vagy 30. Nyílból is elég egy a fejbe és instant halál.Több mint 40 ezer groschenem van amit megint nem volt nehéz lopott tárgyak eladásával össze farmolni,bowal legkönnyebb fejlődni szerintem a kardozást meg kell tanulni de arra is van egy elég idióta taktika nyomod W-ét és a bal egérgombot folyamatosan csapkod a karakter előre, viszont az ellenfél nem tud mit csinálni védekeznie kell neki meg hárítani, amit nem fog tudni egy idő után, és bekapja az ütést mert kifárad.Ez egyfajta bolondbiztos módszer mivel 5-ből 3-szór legalább működik nálam.Az viszont tény hogy optimalizálás terén van még hiány meg 8 giga ram médium high beállításnál többre nem elég neki.Egy szó mint száz mindent meglehet tanulni benne az alap game-ben ha ügyes az ember és persze kitartó lock picktől kezdve a kardozásig felesleges bármilyen mod hozzá kivéve ha grafikai mod de az pont nem hiányzik ennek a gamenek.
-
Departed
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #230 üzenetére
Wow te vagy az első vega64 tulajdonos akit itt látok a fórumon.
Szerintem várd meg a patch-et, az elvileg ilyesmit is fog javítani, az az ígéret.
Ma megint játszottam egy jót, csak belőle ezúttal háromnegyed órát feleslegesen (mászkálás, felfedezés, egy quest 1-2 lépése) mert b@szott menteni questlépésnél, alvásnál és fürdésnél is. Sürgősgyorsan jöjjön a patch a mentés javításával mert így tényleg a modernkori gaming legkreténebb mentési rendszerét éljük.
-
TESCO-Zsömle
titán
No, jelentem én is csatlakoztam. Sajnos belefutottam egy elég idegesítő jelenségbe. Noha live renderben megvan a 40+ FPS, bizonyos átvezetők alatt hajszál pontosan és betonstabilan 10,5 FPS-sel megy a cucc. Ha vége az átvezetőnek, vagy olyan rész jön, ahol párbeszédet kell választani, azonnal visszaáll az eredetire.
Elég kellemetlen, hogy pont azok a részek válnak érlezhetetlenné, amiknek vajsimának kéne lenniük.
Az már csak mérsékelt csalódás, hogy 8 magon és Vega 64-en ilyen gyatrán fut, no de ezt betudom a cryengine-nek, ami sosem volt AMD-barát.
-
donki
senior tag
Ahogy írtad, kombózni nem könnyű. Közel menni viszont, majd védekezni/rúgni, amivel 100%-ban hátratántorítod az ellenfelet, hogy 100%-ban bevigyél neki néhány ütést amitől meghal, elég könnyű.
Fontos, hogy összekapaszkodás után azonnal "F", különben ők rúgnak fel. Tehát közelrohansz és "Q", "F" egymás után. -
donki
senior tag
Én már belejöttem a harcrendszerbe és nem kell ezer évet kardoznom, hogy bárkit leöljek.
Az alábbi felismeréseket tettem:
- Rattay mellett a fegyvermesterrel addig kell gyakorolni, amíg az erő, ügyesség, kardvívás, védekezés 10 fölé megy. Amíg ez nincs meg, el sem érdemes kezdeni kalandozni.
- Soha, egyetlen egy kombót sem sikerült még ütnöm, harcban szerintem felesleges is ezzel próbálkozni.
- Perfect block és master strike is időpazarlás, kizárólag az élvezet kedvéért néha-néha.A módszerem a következő: aggresszívan közel megyek az egyik ellenfélhez és azonnal védekezek egyet (ami ilyenkor dulakodás kezdeményezését jelenti) majd azonnal rúgok egyet. Ezzel hátrapenderítem, ami egy kicsit sebez rajta de ami még fontosabb: elég időt ad nekem, hogy egyet vagy kettőt beleüssek (15. szint környékén jó fegyverrel ez a kettő ütés elég is ahhoz, hogy megöljem). Legjobban a rövidkard + pajzs kombót szeretem, akár 10 ellenfelet is felszeletelek egyszerre.
-
Preda
aktív tag
Nem olcsó mulatság a mail cuccok és plate cuccok javítása. Egy darab javítása 200-ba is kerülhet. Jobb ha az ember maga javít, de az csak egy bizonyos mérték fölött javítható 70% vagy ilyesmi.Ha nagyon sérült egy csatában akkor mesterember kell hozzá. Kivéve a fegyverek azokat lehet a grindstone- nál javítani fullig.
-
Crytek
nagyúr
Egy páncél ruci feljavítása mennyibe fáj? Melyik jobb ha javíttatjuk vagy ha magunk veszünk hozzá javítószettet és mi csináljuk? (Bocs ha debil a kérdés de csak kb 4 év múlva fogom játszani és csak az infokat gyűjtöm halomba)
-
.LnB
titán
Kipróbáltam a BRB Reshade-et.
[kép] Itt egy kép a BRB-vel, nézd meg a fákat szemben, sztem nagyon csúnyák így. Szóval nálam ez a reshade kiesett.
Ezért csináltam inkább egyet magamnak.
Nem olyan maszatos a kép így, bár kicsit túl élénk így. Ez csak egy próba.
Ez meg két bónusz kép, szerintem hangulatos.
[kép]
[kép]Csináltam róla videót, de botrány amit a YT néha művel a videókkal, ki se tegyétek fullscreen-re. Néha tiszta homályos, egyszerűen nem értem miért. [link]
-
bikficc11
tag
látszolag igen de valojában azért mert valoban hatásos fegyver volt, anno az okori világ idejének legjobban megszervezett és kiképzett egyiptomi hadseregét (majdnem embermagasságú pajzsot használtak ami ellen mind az íjászok mind a korabeli bronz satöbbi kardok és lándzsák használhatatlanok voltak ) is egy fegyvertechnikai újjítással sikerült megverni: a buzogánnyal
-
gyimger
őstag
válasz
banana_joe #210 üzenetére
Az úgy tudom függ például a tárgy értékétől is, de pár napnál nem lehet több. A vadhússal mondjuk az a baj, hogy addigra megromlik.
-
banana_joe
tag
arról van vkinek infója mennyi idő után lesz nem lopott a lopott cucc?
-
Crytek
nagyúr
"A rajongók és a kritikusok nehezményezték a gyorsmentés hiányát, úgy tűnik a Warhorse egy köztes megoldással rukkol elő hamarosan. A készülő 1.3-as patchben élesedik a "Save and Quit" nevű lehetőség, így bármikor abbahagyhatjuk a játékot, nem muszáj ágyat vagy italt keresnünk hozzá. Legközelebb ott folytathatjuk a történetet, ahogy abbahagytuk.
Ezen kívül a bitang nehéz zárfeltörés és zsebmetszés is némileg könnyebb lesz, a fejlesztők különös figyelmet fordítanak arra, hogy mindezeket kontrollereken is simábban menjen.
Az 1.3-as tapasz előtti hotfix már hitelesítésen van - ez főleg a küldetések során fellépő hibákat orvosolja -, remélhetőleg pár napon belül mindhárom platformra befut."
-
MageRG
addikt
"Hát annak idején is karddal estek egymásnak a lovagok."
Hát így piszkosul nem. A lemezpáncélt karddal a büdös életben nem fogod átvágni. Még a láncinget se.
A páncél ellen azért találtak ki mindenféle specializált fegyvert, mert a kard nem használt.
Bónusz: a kard csatában másodlagos fegyver volt. Az elsődleges az lándzsa vagy valami más szálfegyver. -
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
torma1981 #199 üzenetére
Detto. Siman legyozott, a korabbi mentesem 2 oraval elobb volt, igy nem maradt mas valasztasom,
...mint ahogy elvonult oromkodve, hogy vegre teljesitette az anyja kivansag (lol), en moge lopoztam es a hidon elkaptam hatulrol. Az eszmeletlen testet meg elvittem a susnyasba es elloptam mindenet. Megolni nem akartam, jo gyerek volt, meg ha nehezen is ertette meg eleinte, hogy az anyja nem ram gondolt, amikor parbajozni kuldte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest