Hirdetés
-
WATERDACA
őstag
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Velem még csak ordítva esett meg.
Ugyanazon az úton, ugyanazzal a hullával, egymás után 6x, ugyanazon küldetés alatt. Ebből 2-en be is vallották, hogy megölték. Nincs opció, hogy bitóra juttassam őket. Vagy elfogadom a kenőpénzt és elfutnak, vagy nem fogadom el és elengedem őket, vagy nem fogadom el és nem is engedem el, de akkor is elfutnak.
6-ból 4x nem tudtam meggyőzni őket és elfutottak "feljelenteni". Szóval érzd a helyzet abszurditását, hogy én találom ott őket lóháton ülve egy hulla fölött görnyedve és ők mennek feljelenteni...
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem én mentek, hanem a játék, én csak visszatöltöttem. A hibáimmal én is együtt élek, de csak addig a pontig, hogy ez nem befolyásolja a sztori hozzám való eljutását. Plusz ahogy a leírásban is szerepel, nem én hibáztam, hanem a játék. SP a cucc, ráadásul RPG. Kutya kötelessége lenne az inventory-ba lépve megállítani az időt, ha már alvás közben nem lehet a kódexet és egyebeket molyolni.
-
TESCO-Zsömle
titán
GYerekek... A bugok kicsit viccesek, van ami idegesítő*, de a sztori kárpótol mindenért. Annyira jók a karakterek, hogy alig várom minden percét.
SPOILER!: Ma vadászni voltam az ifjú Hans-szal. Első alkalommal arra kellett rájönnöm, hogy Inventorí alatt is telik az idő... Restart... Második alkalommal, mikor már volt nálam vagy 150-200 nyúlhús, visszamentem a táborba és megsütöttem őket. Sajnos a Quest sütve már nem fogadta el a 20 kiló nyulat... Restart...
Harmadjára zökkenőmentesen ment minden a táborig. Ott a háromból csak 2 kun katonát találtam, egyiknél pedig előjött a korábban emlegetett bug: Az istenért nem akart kardot rántani a fiú, kétszer is ököllel mentem szablya ellen... Most itt tartok. Ígértek nekem hátast és tűkön ülök, hogy megütközhessek azzal a mocsokkal, aki lecsapott Szakolcán. Bár hagyhatna a játék pár percet, hogy a perk-eket átnézzem, eladjam a fölös cuccokat és megjavítsam a holmikat...
* - Legnagyobb gondom még mindig az, hogy átvezetők alatt beesik az FPS és akadozik a kép. Hálát adok az égnek, hogy a hangnak nincs baja, így a lényeg sértetlenül átjön.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ennél is nagyobb? Most kérdeztem meg a patikust, hogy hol tanulhatok meg olvasni és megjelent egy quest a halál f***án a világ másik végén. Egy öröklét volt odajutni ló és fast-travel nélkül...
sz: Annyi mindent kérdeznék, amire kíváncsi vagyok, de mind spoiler, azt meg nem akarom egy ilyen story-driven cuccnál, mert megöli. Kíváncsian várom, hogy meddig jutunk. Mind a ranglétrán felfelé, mind történelemben.
sz2: Ha ennél is komolyabbra vennék a történelmi részt, akkor még oktató jelleggel is alkalmazható lenne a dolog, bár a kódex így is rettentő sok infót tartalmaz a korról.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
banana_joe #249 üzenetére
Én a szülői ház kamráját rámoltam ki és adtam el mindent a piacon kezdésnek, tudva hogy a tatárok úgyis mindent elvisznek...
-
TESCO-Zsömle
titán
Így 62 óra után megmondanád, hogy véleményed szerint mennyire létszükséglet a tolvajkodás és hogy hol/mikor lesz a pegjobb oehetőség tanulni az ilyesmiket anélkül, hogy dutyiban végeznénk?
(#231) Departed: Tuti vagyunk még páran, de lehet-e hibáztatni bárkit is, mikor a nagy bányászlázban az se tud ilyet venni, aki rászánná a pénzt, mert vagy nincs, vagy bányász áron van. Használtan elvileg most 450k az ára annak, ami nálam van. Én 250-ért vettem postával együtt.
-
TESCO-Zsömle
titán
No, jelentem én is csatlakoztam. Sajnos belefutottam egy elég idegesítő jelenségbe. Noha live renderben megvan a 40+ FPS, bizonyos átvezetők alatt hajszál pontosan és betonstabilan 10,5 FPS-sel megy a cucc. Ha vége az átvezetőnek, vagy olyan rész jön, ahol párbeszédet kell választani, azonnal visszaáll az eredetire.
Elég kellemetlen, hogy pont azok a részek válnak érlezhetetlenné, amiknek vajsimának kéne lenniük.
Az már csak mérsékelt csalódás, hogy 8 magon és Vega 64-en ilyen gyatrán fut, no de ezt betudom a cryengine-nek, ami sosem volt AMD-barát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- Turtle Beach Stealth 600 Gen3. /// Új // Számla+Garancia
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia