Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
WATERDACA
őstag
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Találkoztam egy lovaggal két vagy háromszor neki kellett esni, hogy meglegyen de lett belőle egy 2.7k-t érő hauberk. Itt a videó ui.: szerintem semmi baj a nehézséggel, csak meg kell tanulni játszani.
-
irhejja
tag
Azért vicces, hogy egyes emberek csak úgy simán kijelentik, hogy ez túl nehéz, az túl nehéz, semmi értelme, meg kell változtatni, különben irgum-burgum.
Ez kb. olyan, mint amikor egyik hamburgerezőben a kedves dekoratív szőke hölgy sajt nélkül kérte a sajtburgert (
), majd nem értette, amikor magyarázták, hogy sajt nélkül a sajtburger ott egy az egyben ugyanaz mint a sima hamburger így semmi értelme (ez nem vicc egyébként, megtörtént!).
Ha nem tetszik a nehézség, lassú tempó, a realisztikusabb megközelítés, stb. akkor ne játssz a játékkal. Vagy tölts le modokat, de ne várjuk már el, hogy alapjában véve patcheljék át a játék koncepcióját. Ez a játék erről szól, ezért más. Ha nem tetszik, játssz mással, van egy rakás (egyébként jó) RPG ami sokkal könnyebb.
Nyilván akinek nem inge...
-
.LnB
titán
Még ez a Better ReShade sem tűnik rossznak. Ugyan az lehet mint a BRB csak kicsi még annál is sötétebb. Bár lehet ez már sok is ingame.
Bár nekem ideje lenne már ténylegesen is játszani inkább, nem a modokkal foglalkozni. Nevetnétek, ha megtudnátok, hogy még hol tartok csak. Időm se volt, meg újra is kellett kezdenem. -
TTomax
félisten
Jahm tele van agyonszaturált presetekkel a net meg az sfx oldala.Ezt azért mertem ajánlani,mert csak picit teszi sötétebbé, (a színekbe nem nyúl bele) ami jól áll neki és sokkal jobb lesz a látványvilág ,nem lesz olyan elmosott (én pl a DOFot,meg motion blurt azonnal ki szoktam löni),egyébként te magad tudod álligatni ha valami nem tetszik a preseten,Shift+F2 vel feljön a menüablaka,és ott tudsz váltani a presetek között,illetve készíteni sajátot,illetve módosítani bármin amin csak akarsz akár egy kész preseten is.Effekteket lehet ki/be kapcsolni,módosítani stb. Nagyon hasznos.
-
gyimger
őstag
Akkor a mentés mod mellé tegyük be kötelezőnek még a More responsive targeting modot, enyhít a target lock-on, tulajdonképpen egérmozdítással elfordulhatsz az ellenféltől egy másik felé. Most gyűrtem le négy banditát.
-
.LnB
titán
Kommenteknél ezt írja a reshade készítője:
"Mah no, the reshade use the performance module, it has just a few of the effects and shouldn't be heavy on performance. If ever (on low pc systems) it could take 1-2 fps, if you have yet a medium or high pc system you shouldn't see any problem in performance."
-
-
.LnB
titán
Igen medium shadows és Ultra shadows közt van különbség. Én simán beáldoztam ezt mert ennek pont nagy az erőforrás igénye. (Jó Ti-vel lehet én se tenném.
) Igen a textúra beállításnak nincs szinte semmi jelentősége ilyen szempontból.
Tegnap a shaderek-re nem találtam jó példát, nem tudom az hol látható, mert a páncélokon nem vettem észre semmit.
-
.LnB
titán
Tegnap pont ezt néztem. Ezért mentettem képeket és hasonlítottam össze. High és Ultra között szinte semmi különbség nincs. Tegyetek egy próbát. Például álljatok valamihez közel és csináljatok egy képet Ultra High textúra mellett, és Medium mellett is. 1080p-ben semmi sem látszik belőle.
Ez a videó is jól szemlélteti: [link]
És ez is: [link]Ahogy azt tegnap is írtam, egyedül a kirazolás távolságát szabályzó beállítások szembetűnőek, viszont sokat erőforrást is igényelnek maxon. Én közepes és a max távolság közé lőttem be.
-
TTomax
félisten
Viszont a játék Ultran szép.Csakhogy a gépigénye a Very highoz képes pont 2Xes,kb highon kellene kinéznie úgy ahogy ultran.FHD egy 1080Ti huzva nem tudja tartani a 60fpst...tartaná söt többet is menne ha nem lenne akkor cpu limit egy 4.7GHZes 4930Kval mint a ház.Azért a többszálusitásban nem nagyon remekeltek a készítők...
-
gyimger
őstag
Á, nem kell, köszi, én Very high-on hagytam, csak ezt-azt vettem le. De az is oldalanként más ez is, mit ajánlanak levenni. Egyiken azt írják, sokat zabál a shadows, postprocessing quality. shader quality, de ha másik lapot nézek, akkor physics, vegetation detail, and vegetation draw distance. És így körbe is értünk.
-
-
gyimger
őstag
Valami hasonló konklúzióra jutottam az ötödik kommentben
-
.LnB
titán
Nagyjából 1-1,5 órát állítgattam. Ki screenshotoltam a beállításokat megnéztem mi változik és mennyit. Mindezt több helyen. Vízparton, Várban, erdőben. Összességében alig van különbség a beállítások között. Medium-ig nem sok minden változik. Főleg nem annyira, hogy játék közben bármi feltűnjön. Az egyetlen látványos beállítás az a dolgok kirajzolásának távolsága. Az gáz mikor előtted jelenik meg a csirke. De ott kompromisszumot kell kötni.
-
gyimger
őstag
Még arra jó lenne választ kapni, hogy amikor játék indításánál lehozom a konzolt, miért 3924 MB videomemóriát mutat, miért nem a teljes kapacitást. Le lehet korlátozva? Erre van valakinek egy konzolparancsa?
-
.LnB
titán
válasz
Piszkos-Fred #160 üzenetére
És tényleg.
Na jól van... legközelebb akkor nem hagyom figyelmen kívül a kommenteket. Ki is töröltem a cfg-ből.
-
.LnB
titán
Csináltam egy rövid videót. Semmi különös, csak sétálgattam Rattay-ban. Kipróbáltam az FPS tweak modot Nexus-ról. Így se tökéletes, de sokkal jobb. Mert tegnap ugyan ott a mod nélkül volt, hogy 15-re zuhant az fps-em. Erdőm mezőn is sokkal stabilabb a játék szépen 100 felett van sokszor az fps. Szóval nálam marad ez a cfg míg ki nem jön a hivatalos javítás.
[link] (Most töltöttem fel, nemsoká elérhető lesz 1080p-ben a videó)
Ti használjátok ezt a cfg-t?
-
Crytek
nagyúr
THIS KNIGHT CAN BE FOUND ALONG THE ROAD TO THE NORTH/WEST OF NEUHOF.
-
Crytek
nagyúr
És valami láda van a játékban ahova betéve a cuccokat ottmaradnak?
Kingdom Come: Deliverance - ALL SECRET Armor & Weapon Locations!
-
Crytek
nagyúr
Azt valaki tesztelte már ha pl egy lopott cuccot bedob egy bokorba az meddig marad ott?
-
nubreed
veterán
Ahogy itt olvasom a hsz-eket, nagyon nehéznek tűnik a játék. Egy Dark Souls -hoz képest is nehezebb? Mert az aztán tényleg az ultraszopatás kategória volt nekem eddig.
-
.LnB
titán
A Treasures of the Past Armor-t összeszedte már valaki? A játék elején össze lehet? Vagy nehéz megszerezni?
(#149) torma1981 Ja oké, egy videó zavart össze, ott a srácot Theresa-ék házánál ott várja a ló és azzal indul quest-re. Biztos az a video nem a játék elején készült.
(#150) gyimger Milyen célkereszt?
(#144) torz on borz Készülgetnek már a harcot módosító modok is, csak fene tudja milyenek.
-
.LnB
titán
Tegnap volt időm egy kicsit játszani.
A Thick as Thieves - Woyzeck quest-et akartam megcsinálni (Lopjak el 5db egyenruhát). De kb egy órát azzal szörtyögtem, hogy mikor oda akartam gyorsutazni mindig megtámadtak útközben a banditák. Amit nem bántam mert gyakoroltam a harcot, egyszer levertem három fegyveres katonát, az jó volt. Aztán mikor sikerült eljutnom Talmberg-be, akkor rögtön elkapnak az őrök, hogy loptam. Én? Neeem, sose!Aztán leesett, hogy ami páncél rajtam van, amivel kisurrantam a várból a játék elején, az lehet a gond. Akkor próbáltam nem abban odamenni, de akkor is kiszúrtak.. És mivel nem nagyon akartam elhasználni a mentéshez való piát, folyamatosan ez ment: Gyors utaztam, megtámadtak út közben (ha levertek kezdhettem elölről) , oda próbáltam elbújni az őrök elöl (nem sikerült). És abból állt az 1-1,5 óra, hogy ezt ismételgettem.
Mert egy idő után meg ki kellett lépnem.
Persze ez nem a játék hibája, én vagyok hülye hozzá. Egyszerűen szokatlan ez a nehézség.
Néhány gondolat, észrevétel:
-elmentem a "csajokhoz", hogy jó pénzért mossák ki/le a cuccaimat. Nem kevés pénzbe került. Aztán léptem kettőt, futottam kicsit, és már megint full szutyok volt.. Ez cseppet túlzás azért. Így semmi értelme a mosodának.
-a homecoming questre lóháton mentem. Volt is animáció, hogy mikor megérkezek, Henry ott hagyja a lovat az erdő szélén. Aztán ugye elvernek, Theresa pedig elvisz. Mikor felébredek, a lovam sehol. Ilyenkor mi van?torma1981 Délután teszem fel én is a mentés modot. Ha cheat, ha nem. Így nem jutok előrébb a játékban.
-
beef
őstag
Első tapasztalataim a játékról:
Nem egy fps király az már most látszik, szerintem nincs az az optimalizálás ami ezen jelentősen segíthetne.
Volt olyan helyzet (kis szoba, 2db karakter), hogy 20fps, miközben ugyanott az utcán 40-50.
A textúrák nagyon elnagyoltak, kis felbontásúak, ez legfőképp az épületeken és tartozékain látszik. Miközben párbeszédeknél a karaktereken teljesen vállalható, igaz, hogy ne legyen felhőtlen az öröm, ott megkapjuk a borzalmas szájszinkront
Az objektum árnyékok szintúgy jelentős hiányban szenvednek.
A karakter ha nyúl valamiért, azt a gyomrából induló kézzel teszi. Ha el akarsz venni 5 almát az asztalról az egy örökkévalóság.Nem tetszik, hogy vannak olyan párbeszédek, amiknél időre kell eldönteni, hogy mit válaszolsz. Főleg olyanoknál amiknél semmi jelentősége nincs. Nem szeretek kapkodva olvasni.
A harcrendszerrel egyenlőre nem vagyunk annyira barátok, nem szeretem a target lockos mókát annyira, de majd belejövök.
A karakter 50%-os fáradtságnál akkorákat pislog, mint egy 3 hónapos csecsemő.
Ha éhes, akkor meg 30 másodpercenként közli velünk, mint egy jó fitnesz óra, csak az kikapcsolható
Szegény Theresa is a játék legelején 1 mondatot ismételgetett, miközben várta, hogy kihozzuk neki a házból a motyóját.A párbeszédek előtt állandóan tölt a játék. Ne már, 2018 van. Jó, ez SSD-vel valamelyest javítható, de HDD-n borzalmas.
Annak sem örültem mikor lovas menekülés közben kisfilm elindult. Mondom ok, akkor nézzük. Amire hátradőlök, már vissza is váltott az üldözésre, természetesen paci már nem vágtázott...
Az látható, hogy ők sem bíztak az engine tudásában, mert az átvezetők ugyan a motorral készültek, de mind filmként lejátszott. Legalább itt meg van a kellő sebesség
Remélem a patch(ek) azért javítanak majd rajta és mielőbb jönnek, hogy több legyen a pozitív élmény és ne a játék befejezése után legyen "kész".
-
törölt tag
válasz
torma1981 #145 üzenetére
ez kétesélyes...lehet hogy javítani fogják, de lehet hogy nem.
Első blikkre hülyeségnek tűnik, de valójában az életösztön meg az adrenalin megadja az esélyt hogy elhagyd, vagy megpróbáld elhagyni a veszélyt, kificamodott bokával, vagy akár törött lábbal.
De lehet hogy nem bonyolódnak bele, hanem egyszerűen átprogramozzák azt kész. -
torma1981
veterán
Engem inkább az zavar,hogy nyilat lősz valakibe az rohan tovább. Most,ha ennyire szimulátoros erre miért nem figyeltek oda? Ha lábon lövöm nehogy már fusson ezerrel tovább. És nem csak a képzett,páncélos katonák ilyenek. Akár a civilek is sima ruhában. Persze full páncélt ne lehessen nyillal átlőni pl. A lopakodás tetszik, a csendes ölés is durva. Akár a leütés. Ezek jól vannak megcsinálva.
-
Szőrös
veterán
válasz
torma1981 #142 üzenetére
Én nem agyatlan csapkodós harcrendszert akarok, ez pont jó lenne csak még tovább kell finomítaniuk. Ezt meg moddal sztem nem lehet megoldani. Na meg bugírtás kell ezerrel, pl párszor már megesett, hogy harc közben elkezdett levitálni a karakterem kb 1 embernyi magasságban. Aztán ott rohangáltam az ellen feje felett és nem tudtam most mi van.
-
gyimger
őstag
Ó, igen, lepkefing harcrendszer. Ennél filmszerűbb vívós élményem sose volt, ahogy felváltva blokkoltuk egymás támadásait az ellenféllel, és csak szurkálódni tudtunk egymás felé, és apróbb szerencséken múlott a siker. Ez a te szemszögedből gáz és bonyolult, szerintem meg klassz és élvezetes.
-
bikficc11
tag
pedig egyszerű gyakorlás kérdése, elején meg direkt bénázosra irták, legyen egy kis kitartás és meglátod fenetikus élményt nyujt a játék, a keresztfiam már konkrét csatákban vesz részt ahol egymást segitik az egy térfélen harcolok, ahogy a valoságban is...ha megbomlik a harcrend akkor van gáz ahogy a valoságban is
jobbra látszik a társunk aki szintén az ellenfelemet üti
-
Gothmog
senior tag
Több mint 25 éve játszom cRPG-kel (szinte csak azokkal), de most, itt, e helyütt leborulok a tudásod és szakértelmed előtt! Eddig vakon tengődtem a világban, de íme, eljött e megvilágosodás és a fény!
Tanítsd még a pórnépet, mester, szórd még elénk a tudás apró morzsáit!
-
Crytek
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #136 üzenetére
Az biztos. Már az ezer éves 0 day videókból eltemettem ezt a játékot. Ahogy 1 ellenféllel is ezer évet kell kardozni hogy leöld. Azt nem mondom ha bundleba szórják majd nem szerzem be és próbálom meg majd végigjátszani ,de nem fogom törni magam ha véletlenül kimaradt.
A legbrutálabb az lenne ha a kiváló modderek ezt a lepkefing harcrendszert is megtudnák mokolni valahogy hogy játszható legyen -
GypsFulvus2
őstag
Számomra pedig a mostanában elterjedt, "optimalizált", hülyebiztos, instant god mode-ot biztosító "RPG-k" nem nyújtanak semmiféle szórakoztatást. Vagyunk még így páran, ahogy e fórumból is láthatod. Ez a játék sokkal inkább tűnik rétegjátéknak, mint a közízlés kiszolgálójának. A mentés változtatásán kívül remélem nem leszenek benne számottevő változtatások. Ritka kincs az ilyen manapság, és a "nagy" kiadók soha nem vállanának be hasonlót. Tavaly az ELEX volt hasonlóan régivágású RPG, még most sem értem a végére 100+ óra után.
Lehet, hogy ez egyszerűen nem a te ízlésednek megfelelő játék, van ez így néha. -
Crytek
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #134 üzenetére
Mint fentebb is írta a kolléga, van aki játszani szórakozni szeretne és nem több 10 órán keresztül szoporollerezni. Én pl ezért nem játszom a DS-okkal. Nekem nem pálya ,hogy 3 méterenként 78x meghalok és kezdhetem előlről.
De mivel a játékos társadalom alakítja többnyire egy game mivoltát jönnek majd a könnyítések garantáltan.Infinite save pl tuti lesz majd -
GypsFulvus2
őstag
A manapság RPG-nek nevezett játékokban lehet. Ha viszont valóban nagybetűs RPG-kkel akarod összehasonlítani, próbáld ki ki a Morrowindet, vagy a Planescape Tormentet. A mai játékosok igényei ellenben ezek.
bikficc11: Kár, hogy nem lehet átállni Zsigmod oldalára...
-
bikficc11
tag
lehet kunnak öltözni igy kémkedni kun táborban csak arcot takaro sisak legyen és ne erőltesd a beszélgetést
-
nubreed
veterán
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Akkor nem aggódom. -
-
gyimger
őstag
Jól fut majd vele, de várakon belül akad majd, mint a disznó, ott nekem 60-ról simán beugrik 30-ra, de ha a szabadban vagyok, akkor folyamatos 60, többnyire Very high-on. Múltkori cikkekből leszűrtem, hogy Lightning, Shadows, Shaders, Post-processing lentebb tekerése segíthet ezeken az akadásokon (bár nem sokat...).
-
nubreed
veterán
Na most akkor végülis mennyire durva a gépigénye? Core i7 3770K -val és GTX 1070 Gaming X -el mire számítástak full hd-ben? Fogja hozni legalább high/ultra közeli beállításokban a 60 fps-t?
Ennek durvább a gépigénye vagy az AC Originsnek? (Még egyiket se vettem meg, de mind kettő érdekel). -
gyimger
őstag
-
TTomax
félisten
Ez még mindig egy játék,amiért fizetek és szórakozásra vágyok.Neked lehet ez nem hiba,majd egy 100óra játékidő után gyere vissza és akkor is mond jó szivvel.Nem kell védeni,nincs mitöl. Biztos van olyan ember akit ez szórakoztat,de nekem ebből a játékból nem jön át semmi,pedig nagyon jól indult és ez a legnagyobb baj amikor pár óra játék után nem úgy állok fel az asztaltól hogy igen,élveztem.Nem a nehézséggel van a gond,hanem az értelmetlen nehézséggel és azzal járó kreált játékidövel.Jó példája ennek a zsebelés,vagy a zártörés,pedig az olyan bugok sem vettél el a kedvem hogy a tanításkor sikertelen zsebeléskor elszaladt mesterem miatt szépen fizethettem. Egyszerűen a játék nem arra megy/ment amerre kellene.
-
TTomax
félisten
Nem tudom milyen szinten vagyok,skálázódnia kellene.Ez az 5vs1 nem nagyon tetszett,játszani szeretnék nem sz@pni,szanaszét amortizáltak vagy 20percig hátráltam előlük.Az ok hogy a játék elején egy nyomorult kis pondró vagyok,de hogy majd 20óra játék után is nekem egy kicsit sok.Azért rakhattak volna bele egy nehézségi fokot,mert így ennek az lesz a vége hogy keresek egy traniert szétalázom vele a játékot aztán kuka...
-
TTomax
félisten
Ma összecsaptam 4-5 banditával elvette az egész kedvem a játéktól...
-
sheep
addikt
Ha valaki nehéznek találja a lockpicket akkor van egy nagyon jó kis mod hozzá a nexuson. Annyit csinál hogy minden marad a régiben, a nehézség, de a zár felületét felosztja kisebb háromszögekre, és így könnyebb a sweet spotot az adott részen tartani. Mióta felraktam egy lockpicket sem törtem el.
-
TTomax
félisten
Engem legjobban az ALT+TAB bug zavar,ha onnan visszajövök a játékba akkor az átvált borderlessre full screenböl,és ezen az ALT+Enter se segít egészen addig amíg a grafikai menüben ismét vissza nem állítom...és ez a bug reportolva volt 2016ban..
-
bikficc11
tag
Teljesen beszippant a játék, talán anno a Fate - Gates of dawn nyűgözött le ennyire mert az volt az első ahol a világ tőlünk független élt és lélegzett (a törpök bányásztak és hazamentek, a postakocsik szállitották az aranyat a megadott időben, csapattagok elkobászoltak hogy saját ügyeiket intézzék, esetleg saját szakálukra kifosztották a postakocsit amit aztán a mi nyakunkba vart a hirnév ha már cimborái voltunk,stb)
amugy találtam én is hibát a játékban :-D
Ha toronyablakbol lehet rókázni és lehet evangéliumot hirdetni templomi szoszékről akkor miért nem lehet felmászni egy fára és a rigofészekből kiszedni a tojásokat? Nem igaz hogy erre nem gondoltak... -
Actionx
csendes tag
Én azt vettem észre h akkor is ment amikor kereskedni kezdesz valamelyik árusnál. Bár hozzáteszem én használom a mentés modot...egész egyszerűen IRL simán van hogy fel kell állni és otthagyni a játékot és nem akarod h elvesszen x óra progress. Sztem ez az egyetlen vállalható mod,ha kibirja valaki h nem megállás nélkül mentsen.
-
gyimger
őstag
Egy adott korban és helyen játszódó játék nem tehet eleget a mai "színes" igényeknek. Vávra próbálta elmagyarázni Twitteren a sok idiótának, hogy akkor sem lehet a történelmen változtatni, ha egyes embercsoportok ezt elvárják. Esetleg jobban aludnának a tudattól, hogy olyan szép színes volt akkoriban is Európa, mint manapság. Meg Szlovákia mindig is létezett, meg Mátyás király is szlovák volt
-
Preda
aktív tag
Nekem személy szerint semmi bajom a mentéssel.Alvásnál ment rendesen meg sok küldetésnél is. A harc is nagyon élvezetes csak rá kell érezni. Végre egy olyan játék ami nem szokványos. Vannak benne bugok igen,de még mindig inkább ez mint egy sokadik rókabőr. Kicsit a Morrowind-re emlékeztet. El kell fogadni, hogy nem fekszik ez mindenkinek.
Az új Ac-re is azt mondták istenkirály nekem pl annyira nem jött be , évek óta ugyanaz vagy mint a Far cry. -
Gothmog
senior tag
Csak érdekesség a játékkal kapcsolatban: azt hallottátok, hogy az SJW (Social Justice Warrior) falka nekiugrott a játéknak/a főfejlesztőnek (Daniel Vávrának), illetve bojkottra szólítottak fel (és néhány erre fogékony oldal vszg. ezért is húzta lejjebb a játék értékelését), mert - most kapaszkodjon meg mindenki! - nincs néger a játékban, és ez rasszizmus. Sőt, állítólag van olyan játékoldal is, ahol permaban jár a játék támogatásáért/a játék mellett kardoskodásért.
Egyszerűen beszarás, milyen agyrém világban élünk. A korszak Bohémiájában még mórokkal sem lehetett volna túl gyakran találkozni, a négerek meg aztán végképp olyan ritkák lehettek, mint a fehér holló. PC az esztelenség határáig, és még azon is túl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest