Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
válasz
[pod]Diablo #7996 üzenetére
Köszi
Már lekaptam a rainmetert, mert vissza olvasgattam a topikban.
Királyul ki is írja de azt hol lehet beállítnai, hogy a D meghalytót is ki irja és ezt a pwr cuccot meg ne írja ki. Meg media playert nem érzékeli? -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mien programmal lehet ki rakni a cpu, gpu órajelét meg ezeket az adatokat, üzemidő, dátum,
Everestel ugyebár kitettem, de kicsit rusnya az everestnek a gatgetje.Az lenne a lényege, hogy csak írás legyen, semi keret semmi.
Van ilyen? -
karlkani
aktív tag
Jelenleg ilyen, sajnos a hálózati adatforgalom nem működik rendesen, így az kimaradt...
-
karlkani
aktív tag
...
-
karlkani
aktív tag
Meghülyült a net, törölni kellene ez a hozzászólást és a következőt!
Köszönöm és elnézést...
-
hoffman_
nagyúr
Igen, elnézést srácok, én voltam kicsit szétcsúszva... Szóval én a Tálcára gondoltam. És meg is jött a válasz, amit akartam.
De ha már ebben is benne vagyunk... Akkor a Tálcára (
) rakott ikonokat tudom valahogy csicsázni? Esetleg icon-pack vagy téma használata kell hozzá?
-
Zefír
őstag
Köszi srácok!
-
-
hoffman_
nagyúr
Üdv újra itt,
Most épp így fest a noti. Bár most megcsináltam szépségversenyesre... Holnap már máshogy fog kinézni
És, ha már itt vagyok, kérdeznék... A #7903-on van ez a kép(grat a tulajnak) és ez Win 7 ugye? Namost én hogyan tudnám megcsinálni olyan kis egyszerűre a dolgot, hogy az Asztalon legyen pár fontos icon? Csak simán rá lett tolva a parancsikon, vagy van valami extra is? Mert a nagygépre az objectdock valószínűleg csak a játékokhoz fog kelleni, és a többi megy le Asztalra. Vagy szerzek full OD-t, és akkor lesz több sáv...
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Nem tud valaki win7-re vékony tálcát? Valami olyan lenne ighazán jó amin van aero felület. -
scream
veterán
válasz
[pod]Diablo #7966 üzenetére
igazán nincs mit
-
Dodder
tag
-
Valaki árulja el nekem, hogy hogy tudom a CD Art displayt normálisan winnel együtt indítani?
Most betettem a parancsikonját az indítópultba, el is indul, csak vele együtt bejön egy intéző ablak a c\windows\system32 mappával.. wtfNa ha valaki megmondja nekem, ez a kettő hogy az életbe függ össze, és miként tudom kiküszöbölni, az kap tőlem egy szóbeli csokit(vagy sört)
-
Hi!
Találtam egy jó ikon csomagot, de png kiterjesztésűek az ikonok... Ezeket Win7 alatt, hogyan tudom használni?
-
Hamár hátterek, itt vannak a kedvenceim(140db): wallpaper.rar(60Mb)
-
Bopez
tag
-
rup1u5
nagyúr
Tök jó!
Köszi szépen!
Hogy lehet ebböl többet is kitenni az asztalra? Szeretnék legalább kettőt a legfontosabb programoknak, játékoknak. Elkezdtem kicserélgetni az ikonokat is hozzá. Vannak a tokenhez photoshop layer-ek is ugyhogy ha valamihez nincs ikon azt el is lehet készíteni! -
Bopez
tag
válasz
karlkani #7951 üzenetére
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom ez a rainmeter gyerekhibája és nem is biztos, hogy lehet mit kezdeni vele...
Nekem legalábbis sokan mondták, hogy hülyeség azzal kiíratni a sebességet mert eltér a valóstól...
De lehet van aki tud erről valami többet...Szerk.: De most felkeltetted a kíváncsiságom utána nézek egy picit..
-
karlkani
aktív tag
Helló!
Alakul az asztalom, ki szeretném tenni az asztalra az aktuális le- és feltöltési sebességet is (Rainmeter). A gondom csak az, hogy nem tudom, hogyan lehet úgy beállítani, hogy kB/s-ban jelenjen meg az érték, és lehetőleg közel a valósat mutassa... (~ 650 kB/s-es letöltésnél 1.9 Mb/s-et mutat)
Előre is köszönöm!
Addig is itt az asztalom, Rainmeter nélkül.
-
Olcsi
senior tag
Persze, az objecktdock mappában lévő ikons-ba másoltam be őket. Felülírtam a már létező fájlokat.
Hogy gondoltad, hogy nekem kell egyenként manuálisan beállítani az ikonokat?A háttér-sáv alatt valóban a skinre gondoltam, ezek szerint az eddig a legkevesebb, azt vszínű már tudom is, hol lehet beállítani.
-
Bopez
tag
Nos akor nem tudom mit töltöttél le de object dock INNEN majd telepít...(ebbe van exe ahogy annak lenni kell)
Ha kész van vagy rögtön elindul vagy az asztalon vagy a startmenübe lévő parancsikonnal elindítod aztán a használat egyértelmű...Olcsi:
Remélem az object dock vagy rocket dock mappájába másoltad be...ha igen akkor se elég bemásolni, utána az ikonokat manuálisan NEKED egyenként meg is kellene változtatni...A háttér sávon belül nem tudom mire gondolsz, ha az object dock skinre akkor annak van egy külön opciója ahol a telítettséget minimálisra tudod állítani, így nem lesz látható...
-
Olcsi
senior tag
Yahoo widgethez van olyan rss olvasó, ami tud olvasni mondjuk mobilarena rss-t, vag index-et, vagy tetszőlegesen beállított oldal rss-ét? Vagy csak én vagyok hülye?
-
Play!
tag
válasz
[pod]Diablo #7942 üzenetére
Ez is használható dolog, picit macerásabb, de tényleg átlátszó
-
scream
veterán
válasz
[pod]Diablo #7942 üzenetére
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Valaki nemtudna linkelni nekem w7-re 1 majdnem teljesen/teljesen atlatszo theme-t,?En most keresgeltem de nem talaltam:/,ha esetleg valaki tud es linkelne 1et nagyon halaslennek.: )
Elore is koszonom! -
Bopez
tag
Hmm od-t felrakod elindítod aztán oda pakolod ahová akarod..
Meg azt pakolsz rá amit akarsz pl saját gépet megfogod ráhúzod rajta van aztán cseréld az ikont vagy hagyod ahogy van...
Od elsőre lehet bonyolult mert elég jól lehet állítgatni...
De amúgy konkrétan mi nem megy? -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Összeszedtem akevenc háttereimetPicassa webalbumra fel is toltam.
Hátha valakinek megtetszik valamelyik.
-
Bopez
tag
Gondoltam hogy hülyéskedtél látam a smájlit...
De szívesen leírom neked.
Ezt nem értem hogy ha hátteret váltasz mért vált vissza alapra ez számomra új nekem marad tálca meg minden szofton...
Az oldalsó ikonok az object dock on nyugszanak tehát az kelleni fog hozzá de gondolom tudod....
Azokat persze csak egyenként tudod kicserélgetni
A tálcán úgy oldható meg, hogy token legyen, hogy az ikont amit ki szeretnél oda rakni fogod és először az asztalon csinálsz neki egy parancs ikon,t aztán ennek a parancs ikonnak lecseréled az ikonját a megfelelő tokenre, majd fogod jobb gomb rajta és ugye program rögzítése a tálcán és már a token ikonnal rögzíti...(ebbe rengeteg volt az ikon szó...)
Sajna nem mindennek lehet kicserélni az ikonját mielőtt leraknád oda ezért megszorításokkal jár...
De igen egyenként kel mindent kicserélni, szóval gondolom ezek után hagyod az egészet a fenébe...
És sajnos én is tapasztalom hogy nem minden proginak van meg a megfelelője benne.. -
rup1u5
nagyúr
Én is csak hülyéskedtem!
Patcheltem. És át is engedi váltani soft 7-re de ha utánna saját tapétát akarok mögérakni akkor visszavált alap témára.
Én ezt nem értem. Ugye nem akarod azt mondani, hogy minden egyes ikont manuálisan kell lecserélni erre a tokenesre mert akkor inkább hagyom a francba. Egyrész csomó ikon nincs is benne ami nekem kéne, másrészt túl macerásnak tűnik az egész. Utoljára kb 10 éve témáztam a win98-amat.
Nem akarod leírni nekem lépésről-lépésre, hogy mit kell tenni ahhoz hogy ugy nézzen ki a win7-em mint a tied?Gadget-ek nem kellenek csak az ikonok oldalt meg alul és a tálca!
-
Bopez
tag
Jahjmáááá nem vok sznob csak hülyéskedtem
Gondoltam hogy nem csak egy ember fogja használni...Őőő patchelted is a wint előtte?
Ha igen akkor valóban nem sok kül van csak kicsit letisztultabb...Szerk.: a start gom nincs bele integrálva
csak a fényeket meg a gombokat változtatja meg pöppet... -
rup1u5
nagyúr
-
scream
veterán
válasz
Psychonaut #7925 üzenetére
Bopez : nagyon megtetszett, jobb mint az equlipse
-
scream
veterán
valaki nem tudja hogy BP-nek mennyi a Yahoo Code-ja ?
nem tudom mit kell nézni
-
-
Olcsi
senior tag
Rainmeter-hez létezik rss olvasó, ami megjeleníthető az asztalon, igaz?
Illetve még valami jó és szép időjárás előrejelző kellene, amiben beállíthatom Kecskemétet is. Gondolom ez mind működik rainmeterrel, igaz? -
Bopez
tag
Od kicsit jobban testre szabhatóbb viszont angol nyelvű, nem tom ez menyire gond...
Rd magyar nyelvel is elbír ha jól tudom, egyszerűbb az erőforrás igénye nem tudom menyivel kisebb, de lényegében mindkettő ugyan az...Nálam Od működik elég régóta előtte Rd volt nem vetem észre hogy lassabb lenne a gép vagy többet enne belőle...
-
Bopez
tag
Köszönöm szépen...
Ezek a token ikonok nekem is nagyon tetszenek annyit hiányolok hogy az ecqlipse nek mintha kicsit szélesebb lett volna a lefedettsége programok terén...
A hőmérséklet ha minden igaz akkor a toxx weather skin nagyon durván lebutított és átalakított verziója... -
Bopez
tag
Procihőfok nekem nem ment soha, ezt én úgy néztem hogy nem minden alaplap támogatja, nekem egy toshiba notim van ezen sose tudtam beüzemelni a hőfok kijelzést, és nem én vagyok ennyire hülye sajnos... egyszerűen ezen nem megy.
Am nem mintha annyira nagy baj lenne...Másik a mailt azt vágom hogy mindhez uj kell nem is az a gáz hanem az hogy t-online mail figyelése akármit állítasz be akárhogy nem megy...
Itt is sajnos nem én vagyok ennyire hülye...és az angol tudásom is elég hozzá egyszerűen nem megy...
De!!! ez sem akkora baj hozzáteszem...van thunderbird is a világon
Meg erre a deskre szerintem más már nem kell nekem így tökéletes... -
Mieza
tag
A proci hőfok figyelése nekem külön külső program nélkül is működött, erre is van fent egy képernyőmentésem:
[CPU]
Measure=Plugin
Plugin=Plugins\CoreTempPlugin.dll
CPUId=1Nem ellenőriztem le a tényleges hőfokot, de két különböző gépen is működött látszólag.
Az e-mailre: ha több e-mail címet is akarsz egyszerre figyelni, akkor a mailmeter.dll-ből mindegyikhez külön kell egy másolatot készíteni, és azt használni.
Pl. mailmeter1.dll, mailmeter2.dll, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest