Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
A zenelejatszo szerintem winamp,es a samurize nevezetu programmal van felvarazsolva a desk-re.
Ami a talcat illeti,az op rendeszer az vista,es ez az a bizonyos style.: )[ Szerkesztve ]
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Blue@X
senior tag
Szerintem meg a Rainmeter programmal csinálja...
Aki meg rossz kategóriába nevez az nem baj, utólag átrakom a megfelelőbe, természetesen reklamálást nem fogadunk el...
A szavazás valószínűleg itt lesz a PH! egy külön topikjában, hogy csak az szavazhasson aki regisztrált tag, illetve ezt a topikot ne szemeteljük össze majd a szavazással. A nevezés végéig már csak 2 nap, úgyhogy hajrá! -
stvnppp
senior tag
a témát a windows/resources/theme mappába kellene bemásolni, és az Asztal testreszabásától kell betölteni.
DE!
XP, Vista esetében fel kellett patchelni bizonyos fájlokat, hogy felismerje, hogy extra témát tettél be, és valószínűleg ez van 7-en is (azt nem tudom, hogy készült-e már 7hez program, ami patchel) -
Bopez
tag
A téma az Transblack ahogy már előttem is mondták...
Vistára készült ezért w7 en nem is nagyon fog rendesen menni ha pacheled ha nem mert ugye ott a superbar.
W7 re elég jó skinek vannak már devienart on nézd meg tényleg jók.
Amúgy jól látod ez teljesen skinezi a Windowst de nem barmol bele mert ugyan olyan téma mint a gyári aero, csak be kel másolni a themes mappába meg előtte pachelni ami szintén nem gányolja össze a Wint.
A felső tálca rainmeter, objecdock, kombóból jött létre.
A winamp kezelőszerv odalent egy identy nevű rainmeter skin, de elég durván átalakítottam szóval inkább csak az alapja az...Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest