Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz
vtechun #8772 üzenetére
Menő!
Majdnem én is ilyet rendeltem ebayen, már nem is emlékszem, hogy végül miért nem...
Ha levágom a kis fület vagymit, akkor szinte tok ugyanolyan...
PW-hez screenprotector fóliát próbálta valaki? mennyire rontja a használhatóságot? (érintés érzékenysége, tükröződés stb...) ?
-
Lethal Gene
aktív tag
Én is nagyon elégedett vagyok a PW-tal, gyorsan rendeltem hozzá egy slim tokot, ha valkait érdekel, INNEN Pikk-pakk itt volt pár nap alatt, és nagyon jó minőségű, nem fosgagyi érzetű.
-
Lethal Gene
aktív tag
PW tulajok, időközbeni tapasztalatok a készülékkel? hogy vált be?
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz
freelanced #8164 üzenetére
gondolom volt PW-t is használtál korábban, arra alapozod a véleményed...
-
Lethal Gene
aktív tag
Hát az én olvasási szokásaimhoz a PW jobban passzol, úgyhogy eladom a jólbevált Kindle 3 3G-met.
Rajta a legfrissem Firmware + JailBreak, PDF reader + screensaver.A 3G dolog nagyon fog hiányozni, mert az ingyen mobilnet, azér mégiscsak jó dolog...és az olvasás mellett, nem rossz, hogy pl. az emailjeinket bárhol, tök ingyen elérhetjük...
Még nem raktam fel sehová, most határoztam el magam az eladásra...
Ha érdekel valakit közületek, küldjön egy privit nyugodtan. Az olvasóhoz van egy eredeti Amazon bőr tök is.
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz
freelanced #8005 üzenetére
Meg azt néztem, hogy érdemes egy kicsit várni, mert elég sokat visszaküldtek..3,5 az amazonon az értékelése! Amúgy a leghitelesebb véleményt a cuccról az Amazonon lehet találni, kicsit szemezgetsz, és kiderül a sok véleményből, hogy milyen is a cucc...a szövegekből pedig általában egyből lejön, hogy marketinges írta, vagy valódi user..sőt ugye az Amazon megjelöli, hogy a véleményt író tényleg meg is vette a cuccot és úgy írt róla...én tuti lecserélem a K3 3G-t, mivel főleg ágyban olvasnék, de még kicsit várok vele...
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz
dabadab #7867 üzenetére
Pont arra akartam kilyukadni, hogy a PDF kezelés, mint a reader hasznalhatosaga...jelenleg hasznalhatatlan, mert nehezkes a kezelése. Éppen most tervezem felrakni a 3.4-es KK-ra a legújabb JB-t (11), mert az új "utángyártott" PDF olvasó sokkal jobb, mint a gyári.
Nem várok csodákat a PDF-tól, pont a felbontás miatt, de az is tény, hogy a 3 GB vs 1,3 GB azért sajnos eléggé jelentős.
Leszedtem egy idiótán tördelt-szkennelt BBC History-t (dupla oldalanként van szkennelve!!!
) és az konkrétan teljesen használhatatlan. Még ha A4-ben is lett volna szkennelve, sajnos az a belenagyítós dolog elég gáz...illetve az egész nagyban függ a PDF minőségétől is, hogy pl a szöveg az szöveg vagy az is kép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest