Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
curtis2
aktív tag
-
OMagus
tag
simán... akár már szerdán, csütörtökön szinte 100%
(mail címet már nemtom, de szerintem igen, ha mégsem, akkor úgy is le lesz írva, hogy hova kell küldeni)[ Szerkesztve ]
http://www.kindle-portal.eu - Magyar Kindle Portál (hírek, blogok, chat, időjárás, tv műsor, sakk, epub konverter, Kindle térkép) Segíts te is kitölteni a térképet, hogy minél több "K" szerepeljen rajta!
-
Efreet
senior tag
-
kokyt
senior tag
Nem jól látod. Ahogy fentebb is írták, nem vesztettél semmit. A sima épp úgy 139$. A KSO ára lett 99$, az pedig US only továbbra is.
(#2951) Degeczi:
Én többnyire a billentyűzetnél szoktam megfogni, így az új széria eleinte biztos nagyon kényelmetlen lenne, ráadásul az elveimmel ütközik, hogy összetapogassam a kijelzőt, így a touch verziók ki is estek. Viszont az ár a vitán felül meggyőző! Ha most vennék erősen gondolkodóba esnék, hogy a keyboard 3G vagy az új sima kindle.[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
-
synar
őstag
-
Sakab
senior tag
Nah szóval feltettem ezt: update_jailbreak_0.9.N_k3g-3.2.1_install.bin
SIkeresen beis fejezteén semmi változást nem tapasztaltam a menübe csak megjelent egy plusz lucif vagy mien mappa. Eddig szép is jó is.Jön a felolvasás:
Töltsük le a minta usertts állományt a gépünkre (PC), és tömörítsük ki a Kindle főkönyvtárába. A kapott mappán belül megtalálhatók a telepítéshez szükséges file-ok (az install nevű mappában). A data nevű mappába kell tennünk/kitömörítenünk a magyar hangokat tartalmazó állományokat, ez megtalálható az előző posztban, nem változott.
Amennyiben a hangállományok a helyükön vannak, az install mappából mozgassuk a Kindle főkönyvtárába a megfelelő install-file-t (update_usertts_3r3_k3w – wifis, update_usertts_3r3_k3g a 3G-s Kindle esetében), majd Menu/Settings/Menu/Update Your Kindle.Letöltöttem bemásoltam elindítottam de nem sikerült befejezni a telepítést azt irta. :S mitévő legyek?
-
-
-
-
hampidampi
senior tag
Na, így már érthetőbb
"csatlakoztatom átirom, megnyitok egy könyvet"
Na itt pl. pont kimaradt az átírás és a könyv megnyitás közt egy újraindítás. Anélkül nem fog menni."Ezzel szövegolvasás közben az aA gomb megnyomásával egy újabb opciót tudunk „varázsolni”, mégpedig a sorkizárást"
A félreértések elkerülés végett ezzel a sorkizárást nem engedélyeztetni lehet (mert az az alapértelmezett), hanem pont letiltani. Magyarul ha ezt az opciót engedélyezed, így tudod az alapból sorkizárt szöveget balra rendezetté alakítani.Egyébként ha nagyon nem megy, egy hard resettel próbálkoznék még.
ui.: Nekem is K3-am van és nekem sincs semmi problémám az új firmware-rel.
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
A Kindle csak egy ideiglenes olvasó, ami bármikor elszállhat: az elektronikus könyvtáradnak ezért nem azon a helye, hanem a PC-den!
A számítógépen tartott könyvtár karbantartására pedig már ideális eszköz a Calibre.
(visszakeresni is nagyon kényelmes benne a könyveket, utána átküldeni is egyetlen gombnyomás - akár kábellel rácsatlakozás nélkül is, az Amazonos fiókodba küldve) -
exacum
tag
Ha mégis Kindlean szeretnél kindlevarazs kuponnal 50%. Úgy tűnik frissítették, mert eddig a legújabb Pw firmware-t nem támogatta.
Mivel a Calibre pluginja engem sem szeret, ennyit rászántam.Ui.: Arra azért figyelj, hogy a metaadat javításod csak az olvasón fog tárolódni, megjelenni, tehet egy gyári visszaállítás után kezdheted előről. A Calibre a PC-n is javítja, tehát ebből a szempontból jobb
[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
Anglia még EU, sem vám, sem áfa nincs.
De a postáztatás pénzben kerül.
Ezért érdemes Ausztriában vagy Németországban a MédiaMarktban vagy Saturnban ismerős útján megvenni, ha árulják még. 120 EUR volt régebben az ára.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
Ezek szerint az un. "nepperek" hiánypótló szerepet töltenek be.
De ki akadályozza meg, hogy bárki utánozza beszerzési módjukat?Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Balinov
titán
erdekes ez a fajta szemelet amazontol. en ireknel vagyok, ugye .ie-s amazon bolt nincs, .co.uk-stol rendelem a cuccokat (felteve ha .de-rol nem olcsobb + pk ellenere is).
De a nyavalyas ide semilyen Kindle termeket sem szallit, se Fire tabokat ,se fire sticket, semmit. Gyanitom, hogy azert mert par itteni kereskedovel (tipikusan UK tulajdonu) van szerzodese.
Meg jo,hogy az itteni posta ajanl UK postai cim szolgaltatas, ahova meg ingyen masnapra ott van a cucc, amit 2-3 napon belul 3.50€-ert athoznak es a helyi postan siman at tudom venni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
snowdog
veterán
Nem tudok ilyen lehetőségről, illetve hasonló műveleteket a TotalCommander-rel szoktam megoldani (akár csoportosan is). Esetleg DOS ablakban batch fájllal.
De az olvasón minek akarod mappákba rendezni? Szerintem semmi értelme, hiszen az olvasó azt úgysem fogja figyelembe venni.
-
snowdog
veterán
Amire Te gondolsz, azt Collections-nak hívják. Ezt vagy manuálisan hozod létre az olvasón, vagy a Calibre használatával. De ennek a mappaszerkezethez semmi köze. Attól hogy a könyveket mappákban helyezed el, még nem jön létre a Collections (gyűjtemény)
Ha ezt olvasgatod, akkor sok mindenre fény derül. [link].
-
-igu-
addikt
A német Amazon akkor sem mutat árat, ha kijelentkezve nézed?
Szerintem (bejelentkezve) a magyar szállítási cím miatt nem mutatja rendelhetőnek - erre utal az oldalon megjelenő szöveg is.
Próbálj egy német szállítási címet megadni (pl. mallilboxde), úgy mennie kellene. Nem mellesleg a mailboxde szükséges lesz a szállításhoz is (erről nagyon sokszor volt itt szó, a kereső kidobja a részleteket).[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest