-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Helios #28485 üzenetére
tudományos módon dokumentált tesztet
ott az okosnak nevezhető töltőáramkor - az USB töltő és az akku közt - ami a mérnökök által kialakított módon szabályozza a töltési folyamatotVan aki azt mondja, hogy neki az a tapasztalata, hogy nem igazán csökken a gyorstöltéssel az akku élettartama.
Van aki meg azt, hogy neki pedig az, hogy lassú töltéssel tovább bírja az akku. -
Cipas
tag
válasz
Helios #28268 üzenetére
Persze, értem de nem tudok belépni, fellépni wifire sem, a fele képernyő úgymond sötét képernyő van,nem látom így a menüt sem...de 1. Generációs kindle, gyártási éve is megvan, képek,neten be is azonosítottam, így megadtam,de nekik nem az kell,hanem a gép saját serial number, mintha azt kéne bizonyítanom hogy ez egy eredeti,vagy nem e loptam..ez a hiba ahogy láttam meg kb majdnem minden szeriánal előfordulhat, azóta már rájöttem/rátaláltam valahol külföldi fórumon, hogy kijelző csere kéne,de nem éri meg, inkább újat veszek.
Csalódás a support, iszonyatosan bürokratikusak. -
törölt tag
válasz
Helios #28268 üzenetére
Ez az olvasó behalt úgy néz ki. Nem lenne E-Ink akkor fekete képernyő lenne.
Sorozatszám ismeretében látnák akár azt is, hogy volt e szerviz előtörténete az olvasódnak.
Nem mindegy, távsegítség lehetséges?
Nem.
Őskövület, megéri elküldeni, hogy javítsák meg, ha még vállalnák is?
Nem.
Most mit akarunk akkor kihozni az egészből??? -
cocka
veterán
válasz
Helios #28097 üzenetére
Nekem fordítva kellett "trükközni", mert eleve reklámmenteset rendeltem, mivel csak azt lehetett Németből.
És mikor átregisztráltam a US accountra, akkor annál volt a Preferences-nél egy ingyenes ki-bekapcsolási lehetőség, amit bekapcsoltam, hogy egyáltalán lássam milyen a "reklámos" verzió.
De nyilván ez sem működik már, mivel eltüntették az amerikaiból is ezt az opciót. -
-
-
DQ
tag
válasz
Helios #27294 üzenetére
Esetemben is a túlfolyórácson volt, igaz, aközött és az olvasó között egy törölközőn. Bár vízálló, de a töltő csatlakozóját is leragasztottam. A gyógyvíztől féltettem, annyit nem ért volna meg nekem, hogy elveszítem, mégha ennek nagyon kicsi is volt a valószínűsége. Szeretem, na. :-)
De jó tudni, amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged