- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Sziasztok! Vett valaki innen Kindle Scribe-ot? Egyre többször gondolok rá, hogy jól jönne. Az alkalmi jegyzetelés is, de a nagy kijelző még jobban...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz HardRic #27838 üzenetére
Köszi az infót! Engem a Kindleben az vonz, hogy ott van mögötte az amazon. Meg persze a tapasztalat, most is van két PW3 a családban... Szerencsére nem sürgős a dolog, most vitte el az árát a fűtés szerelő...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz HardRic #27842 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy nekem pont az android miatt nem szimpatikus a Boox. Az Amazon meg pont a support miatt pozitívum. A linkelt csatornát ismerem, szoktam ott videókat nézni
Azért van negatívum is Kindle oldalon: az évek alatt e-mailben küldött könyveim tök jó, hogy ott vannak és bármelyik új Kindle-mre le tudom tölteni, de nem tudom learchiválni lokálisan... A Documents alattiakra gondoltam.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz koncsik #27844 üzenetére
"Véletlenül" kitörlődött a NAS-ról a könyves mappám Persze szanaszét megvan minden, de jó lett volna egyben lehúzni mindent...
-
consono
nagyúr
válasz consono #27845 üzenetére
De milyen jó, hogy előjött a dolog, rájöttem mit kell csinálnom: előkeresem az email-eket, amiket a Kindle felé küldtem Ami meg pl. a DiBookról ment, az ott úgy is megvan...
-
consono
nagyúr
Csak nem bírtam magammal és egy év tökölés után most, Prime Day-en rendeltem magamnak egy Kindle Scribe-ot, szóval visszatérek a Kindle-höz pár év PocketBookozás után HA minden igaz jövő hét elején itt is lesz, még nyaralás előtt be fogom tudni lakni rendesen!
-
consono
nagyúr
válasz Zozo0525 #28048 üzenetére
OKOK. Én is nagyon kíváncsi leszek rá, van itthon a PocketBook mellett a feleségemnek egy PW3, lesz mivel összehasonlítani. De csak fele részben lesz olvasónak használva, szeretném a szanaszét lévő jegyzeteimet végre rendesen kezelni. Nekifutottam már iPaden is, de azon nem szeretek írni...
-
consono
nagyúr
válasz lorcsi #28050 üzenetére
Jó áron is volt (konkrétan a fele volt mint a Remarkable 2) és nem tetszik a Remarkable üzleti modellje sem a Connecttel. Meg hát Kindle/Amazon tapasztalatom már van, nem féltem beleugrani.
-
consono
nagyúr
válasz LimaBravo69 #28053 üzenetére
Nekem simán megjött az amazon.de-ről a Scribe... MEgnéztem, a PaperWhite-ra viszont nekem is azt mondja, hogy nem szállítható, de a sima Kindle itt lenne a jövő hétre, hagyja megvenni. Ezt pl.: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Facebook és Messenger
- Posta, csomagküldés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
- 8. gen. iPad 10,2" Wifi+Cellular 90% akku, Bomba Áron
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs