Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
Kedd óta használok egy reklámos PW-t, de nem értem az ezzel kapcsolatos vitát. Regisztráltam, frissítettem (ami fontos a PW-nél mert így menüben kikapcsolható a menü képernyő felét elfoglaló reklámajánló). Azóta nem volt bekapcsolva a wifi, egy nap után eltűnt a screensaver reklámajánlója és a gyári ákombákom betűk pislognak rám. Megnyomva a gombot és lapozva egyet máris ott folytatom a könyvet, ahol abbahagytam.
Mivel gyakorló zöld színtévesztő vagyok, sok szépet gondolok arról a baromról, aki a sárga-zöld váltásban látta megragadni a töltés és annak végét jelző ikonjelzés problematikáját.
Okos dolog lenne-e usb ac adapter-rel kiváltani a 4 órás pc töltést vagy ez árt(hat) az akkunak?Az akkuidőről: az amazon fórumán is van ezzel kapcsolatosan megfogalmazott kritika. Itt egy magyar lányka panasza, hogy eleinte naponta tölthette a PW-t, míg az akku beállt. Az első nekifutásra nálam is piszok gyorsan, egy nap alatt merült 25%-ra a feltötltött PW. Most a második nekifutás már jobbnak ígérkezik, olyan 20 óra használat körül, vagyis még van mit javulni, míg elérheti az átlag 28-30 órát (no wifi), amihez ügyesen kell a fénnyel játszani. Nappal 0 fényerőn, sötétben 15-17%-on használom. Javasolta az amazon fórumán vki, hogy legalább egyszer célszerű 0-1%-ig meríteni, hogy minden cella dolgozzon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad Pro 12,9 hüvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB-os, Space Gray
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- OnePlus Pad Go gyári tokkal Akció!!!
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad 9th. 64GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3851
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest