- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
Kedd óta használok egy reklámos PW-t, de nem értem az ezzel kapcsolatos vitát. Regisztráltam, frissítettem (ami fontos a PW-nél mert így menüben kikapcsolható a menü képernyő felét elfoglaló reklámajánló). Azóta nem volt bekapcsolva a wifi, egy nap után eltűnt a screensaver reklámajánlója és a gyári ákombákom betűk pislognak rám. Megnyomva a gombot és lapozva egyet máris ott folytatom a könyvet, ahol abbahagytam.
Mivel gyakorló zöld színtévesztő vagyok, sok szépet gondolok arról a baromról, aki a sárga-zöld váltásban látta megragadni a töltés és annak végét jelző ikonjelzés problematikáját.
Okos dolog lenne-e usb ac adapter-rel kiváltani a 4 órás pc töltést vagy ez árt(hat) az akkunak?Az akkuidőről: az amazon fórumán is van ezzel kapcsolatosan megfogalmazott kritika. Itt egy magyar lányka panasza, hogy eleinte naponta tölthette a PW-t, míg az akku beállt. Az első nekifutásra nálam is piszok gyorsan, egy nap alatt merült 25%-ra a feltötltött PW. Most a második nekifutás már jobbnak ígérkezik, olyan 20 óra használat körül, vagyis még van mit javulni, míg elérheti az átlag 28-30 órát (no wifi), amihez ügyesen kell a fénnyel játszani. Nappal 0 fényerőn, sötétben 15-17%-on használom. Javasolta az amazon fórumán vki, hogy legalább egyszer célszerű 0-1%-ig meríteni, hogy minden cella dolgozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Microsoft Surface Go Model 4415Y 8/128GB // Számla + Garancia //
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest