Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
Kedd óta használok egy reklámos PW-t, de nem értem az ezzel kapcsolatos vitát. Regisztráltam, frissítettem (ami fontos a PW-nél mert így menüben kikapcsolható a menü képernyő felét elfoglaló reklámajánló). Azóta nem volt bekapcsolva a wifi, egy nap után eltűnt a screensaver reklámajánlója és a gyári ákombákom betűk pislognak rám. Megnyomva a gombot és lapozva egyet máris ott folytatom a könyvet, ahol abbahagytam.
Mivel gyakorló zöld színtévesztő vagyok, sok szépet gondolok arról a baromról, aki a sárga-zöld váltásban látta megragadni a töltés és annak végét jelző ikonjelzés problematikáját.
Okos dolog lenne-e usb ac adapter-rel kiváltani a 4 órás pc töltést vagy ez árt(hat) az akkunak?Az akkuidőről: az amazon fórumán is van ezzel kapcsolatosan megfogalmazott kritika. Itt egy magyar lányka panasza, hogy eleinte naponta tölthette a PW-t, míg az akku beállt. Az első nekifutásra nálam is piszok gyorsan, egy nap alatt merült 25%-ra a feltötltött PW. Most a második nekifutás már jobbnak ígérkezik, olyan 20 óra használat körül, vagyis még van mit javulni, míg elérheti az átlag 28-30 órát (no wifi), amihez ügyesen kell a fénnyel játszani. Nappal 0 fényerőn, sötétben 15-17%-on használom. Javasolta az amazon fórumán vki, hogy legalább egyszer célszerű 0-1%-ig meríteni, hogy minden cella dolgozzon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Demót kap a tavasszal megjelenő Roadcraft
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- EAFC 25
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Assetto Corsa EVO
- Szólánc.
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- További aktív témák...
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar