Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabri
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, ez lesz az első olvasóm. A Kindle Paperwhite 4 (2018) és a Kindle 10 (2020) típusoknál kötöttem ki. Árban kb. egálban vannak, de nekem mégis úgy tűnik, hogy a PW4 lenne a jobb vétel, csak nem értem, az újabb modell miért nem tud többet? Ti melyiket ajánlanátok?
-
Kabri
csendes tag
Sikerült vennem egy Adobe ePub (Adobe DRM) formátumú e-könyvet. Ezt a formátumot nem támogatja a Kindle, de nyilván nem figyeltem, csak azt láttam, hogy ePub...
Van valakinek ötlete, milyen lehetőség van más formátumba áttenni? -
Kabri
csendes tag
válasz matti70 #28011 üzenetére
Nem sima epub volt, ezért nem is ment el emailben, ez volt a baj, a Kindle visszadobta, mert digitális jogvédelem volt rajta. Először csak egy hitelesítő linket kaptam. Be kellett regisztrálni az Adobe digital.... valami oldalra, ott kellett letölteni egy Adobe digital edition progit, abban lehetett letölteni azt az acsm filet, amit kaptam. Ebben a Windows -os programban így megnyitottam az ebookot. A Calibrába be kellett tenni azt a plugint, ami levette a digitális jogvédelmet és utána lett sima epub, amit el lehetett küldeni a Kindle-nek emailben. Férjem segített, de megőszültem, mire végigvitte.
Szóval vigyázzatok az Adobe Epubbal. Amúgy a Libristo oldalán vettem könyvet is és ezt az e-book-ot most először, mert amit keresem félárban volt náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- iPad 9 WiFi + Cellular / 64GB / Silver + Smart Keyboard (221)
- Apple iPad 5 Gen Wi-Fi+Cellular 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular 12 hónap szavatosság számla
- Apple iPad 10.9 2022 64GB 2026.06.27.EMAG jótállás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest