Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
válasz
Gabesz87 #28398 üzenetére
"Kindle Unlimited memberships are available in the U.S., Canada, Mexico, UK, Brazil, Japan, India, France, Germany, Italy, Spain, and Australia."
Ha ezen orszagok kozul valamelyikben el ismeros, talan tudna regisztralni egy fiokot, es azt hasznalna a nejed. Csak egy otlet.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #27618 üzenetére
Na most az én Amazon accountomon feltöltöttem a könyveket. De nem értem, ezek miért nem jelennek most meg az olvasón
Másik kérdés pedig a fw update-el kapcsolatban: leszedtem az 5.16.4-et, USB-n felmásoltam a Kindle gyökérkönyvtárába, de az Update Your Kindle opció még mindig inaktív. Miért? Valamelyik mappába be kell tenni a bin file-t? Most 5.16.3 van a PW5-ön.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gabesz87 #27454 üzenetére
Ugyanazon amazon áruházban legyen az kindle regisztrálva, ahol az engedélyezett e-mail cím van, pl. koncsik@gmail.com. A Kindle-nek saját emailcíme van, pl. koncsik@free.kindle.com. A küldött könyvet tartalmazó email után kapsz egy verifikálásra felszólító emailt, majd egy “your amazon document is here”-t, ha minden okay (az amazon content website-on is a documents alatt vannak a küldött könyvek). Ha mobi formátumot küldesz, jön egy emlékeztető email is, hogy a mobi már nem sokáig támogatott. Szerintem mindent azw-re konverál, lehet az epubot nem.
(Nem használok Calibre-t, csak ezért írtam le.[ Szerkesztve ]
-
Theodorci
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Hardcore café
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest