Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Gabesz87 #28545 üzenetére
A netflix, google, apple jellemzően 3-4 alkalommal is próbálkozik. Néha a szolgáltatás még megy tovább magától pár napig. Közben jelez, hogy gond van. és kéérheti új kártya megadását. (én egy időben az ilyesmit egyszerhasználatos kártyyával fizettem. Kb minden hónap fordulóval ez volt.)
Itt csak olyn volt, hogy a lejárt kártyámmal vettem egy könyvet. Le is töltődött, majd utólag jelezte a fedezethiányt. de azt azóta se terhelte be... -
-igu-
addikt
válasz
Gabesz87 #28398 üzenetére
"Kindle Unlimited memberships are available in the U.S., Canada, Mexico, UK, Brazil, Japan, India, France, Germany, Italy, Spain, and Australia."
Ha ezen orszagok kozul valamelyikben el ismeros, talan tudna regisztralni egy fiokot, es azt hasznalna a nejed. Csak egy otlet.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #27618 üzenetére
Na most az én Amazon accountomon feltöltöttem a könyveket. De nem értem, ezek miért nem jelennek most meg az olvasón
Másik kérdés pedig a fw update-el kapcsolatban: leszedtem az 5.16.4-et, USB-n felmásoltam a Kindle gyökérkönyvtárába, de az Update Your Kindle opció még mindig inaktív. Miért? Valamelyik mappába be kell tenni a bin file-t? Most 5.16.3 van a PW5-ön.
-
válasz
Gabesz87 #27454 üzenetére
Ugyanazon amazon áruházban legyen az kindle regisztrálva, ahol az engedélyezett e-mail cím van, pl. koncsik@gmail.com. A Kindle-nek saját emailcíme van, pl. koncsik@free.kindle.com. A küldött könyvet tartalmazó email után kapsz egy verifikálásra felszólító emailt, majd egy “your amazon document is here”-t, ha minden okay (az amazon content website-on is a documents alatt vannak a küldött könyvek). Ha mobi formátumot küldesz, jön egy emlékeztető email is, hogy a mobi már nem sokáig támogatott. Szerintem mindent azw-re konverál, lehet az epubot nem.
(Nem használok Calibre-t, csak ezért írtam le. -
Theodorci
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest