Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
válasz
FireFox1996 #28537 üzenetére
A 7 inches az a paperwhite 6-os, 2024-es verzió, ami a 2021-es, 6.8"-os paperwhite 5-öt váltja. Én amúgy 5 évente váltok kindlet, addigra gyűlik föl annyi újdonság, ami már indokolja az újat. És a 3 év itt tényleg kevés volt: 0.2" nekem nem előrelépés. Az előd is vízálló, USB C stb. Nulláról ezt venném amúgy, vagy sima kindle után.
-
balojazz
aktív tag
Én szeretem a kétujjas betűméret-állítást, a szóközök és sorközök távolságának állítását, a világítás gesztusvezérlését (noha azt mem használom). Sokáig tartott, mire belőttem, hogyan nézzen ki egy oldal pontosan, de megérte rászánni az időt. Nekem átjött az érzés, hogy egy totálisan testreszabható készüléket kaptam a fapados gyári helyett, és már nem kell a Kalibert sem csesztetnem, mert on-the-fly állítható minden.
-
balojazz
aktív tag
A könyvek már régen nem versenyezhetnek az olvasókkal: sorkizárás, mikromargó, háttérvilágítás, egyérintős lapozás, kétujjas betűméret-állítás, végtelen könyvtár, méret, tömeg stb. A tévés hasonlat azért rossz, mert szövegnél a képaránynak nincs szerepe, nem veszik el tartalom, sőt ha kvázi nullázod a margót, ritkábban kell lapozni: kényelmesebb az olvasás, hosszabb az üzemidő a töltések közt. És hát tényleg 6.8 hüvelykért fizettem, nem 6-ért, úgyhogy 6.6 col minimum jár nekem.
-
balojazz
aktív tag
válasz
#20584850 #28416 üzenetére
Még mindig nem értem, miért venné le valaki a világítást nullára. Sok fényben láthatatlan. (BKV-n csomószor változnak a fényviszonyok annyira, hogy még nappal is fák vagy felüljáró alatt, felhős időben vagy szürkületben percenként kellene bekapcsolni.) Minek vesződne vele valaki?
-
balojazz
aktív tag
válasz
#20584850 #28414 üzenetére
Lehet, hogy tényleg sötétebb. De miért vennéd le a világítást? Nekem nonstop 14-en van, nem piszkálom az értéket. Így is sok hétig bírja. Sőt igazából sosem töltöm direktben, mert kb havonta rádugom a gépre, hogy töltsek rá könyveket. Amíg keresek a libraneten, fel is tölti magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Adobe Lightroom topic
- Programozás topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest