Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
szerintem nem rossz kis játék,én már nyomtam pár órát...de ami bosszant,hogy a szinteknél hol hozzáirja a játékot,hol nem,van,ami egyáltalán nem akar menni sehová,pl.a gyógyitás,nomeg felmentem egy szerverre,ahol 15 körös volt a menet,heggesztettem direkt egy csomót,és nem adott hozzá semiit,a shotgunt szintén nem,a handcannont,a lángszórót és a láncfűrészt meg igen
pár hibajavitás és fantáziadúsabb pálya elkellene,remélhetőleg lesz tunningja a dolognak.kicsit zavaró a sok csak éjszakai pálya,a házakba meg olyan pályán,ahol vannak nyilt terek,teljesen felesleges bemenni.meg talán a lángszóró sikerült egy kicsit viccesre,sajna nem lehet pl.tűzfalat a földre varázsolni,és olyan lövedékesen hat inkább,ha valaki mellé megy,már negyújtja fel.de egyébként hogy úgy mondjam,komolytalankodni nem rossz
meghát sajna hátrány,hogy gyengébben az első kör után megvehetsz bármit,nagyon el kell bénázni,ha nem,hardon meg afelett már az első kezdőkörben elfogy mindenki lőszere,hiába van x pontja,és a kés nem sokat segit.de azért nyomni fogok még vele jópár menetet,az tuti,én nem bántam meg érte a 12 eurót 
Új hozzászólás Aktív témák

- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Horgász topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dayton Audio ND91-8 3,5"-os szélessávú hangszórók
- PS4 FAT 12.02 GoldHen
- Szép HP 15,6"FullHD,11.generációs Intel GOLD 7705(4X3,5Ghz)UHD VGA,8-16GB RAM,512GB SSD,Jó akku
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pár hibajavitás és fantáziadúsabb pálya elkellene,remélhetőleg lesz tunningja a dolognak.kicsit zavaró a sok csak éjszakai pálya,a házakba meg olyan pályán,ahol vannak nyilt terek,teljesen felesleges bemenni.meg talán a lángszóró sikerült egy kicsit viccesre,sajna nem lehet pl.tűzfalat a földre varázsolni,és olyan lövedékesen hat inkább,ha valaki mellé megy,már negyújtja fel.de egyébként hogy úgy mondjam,komolytalankodni nem rossz
meghát sajna hátrány,hogy gyengébben az első kör után megvehetsz bármit,nagyon el kell bénázni,ha nem,hardon meg afelett már az első kezdőkörben elfogy mindenki lőszere,hiába van x pontja,és a kés nem sokat segit.de azért nyomni fogok még vele jópár menetet,az tuti,én nem bántam meg érte a 12 eurót