Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
LicskaiJ
aktív tag
Csumi!
Honnan is lehet leszedni?
Csak azért,mert nekem a http://www.omegadrivers.net/ nem akar bejönni. -
coccolino
aktív tag
lehet nem ide vag, de erdekelne hogy a DNA, vagy omega drivert lehet masra is hasznalni mint softmod?
pl. 9100,9600,9700 szeriahoz -
-
F-ECT$
titán
Ez nem csak az ATI hanem a Doom 3 hibája is:
9800P, Wolf ET: 97->64: 35%-kal esik vissza.
9800P, D3: 42->21: 50%
FX5900U, Wolf ET: 103->69: 34%
FX5900U, D3: 42->26: 39%
Érdekes:
1. Cod-ban kb ugyanúgy, míg D3-ban sokkal jobban visszaveti az Ati-t a 4xAA, mint az Nv kártyáját.
2. Az Ogl erős Nvidia kártyákat is erősen visszaveti az AA.
(Másrészt az X800-akat már ''csak'' ~40%-kal veti vissza a 4xAA. -
-
VIZY
tag
Akkor esetleg érdemes egy próba erejéig feltennem? Nem volt még eddig senkinek sem baja az Omega 4.8-cal?
-
VIZY
tag
A 4.8-as Omega D3D-ben is jobb, mint a sima catalyst 4.8, vagy pedig csak opengl-ben gyorsabb??
-
Elrood
őstag
Jelengleg az AGP apertúra mérete 64megán van, felrakom 128ra, megnézem lesz-e változás. Mivel Doom3 sok textúrával szórakozik, lehet, hogy hoz valamit.
-
Elrood
őstag
Na skacok, asszem megvan a válasz.
[L]http://www.pophard.com.cn/Article/ShowArticle.asp?ArticleID=1107[/L]
Egy szót se értek belőle, de a közepe érdekes.
A 4.8-s Catalyst 4517-st használ, a 4.9B pedig 4579-t.
Tehát a legújabb Omegában a 4579-s OpenGL driver van, amit kiszedtek a 4.9Bből. -
Elrood
őstag
Egyébként nálam a Doom3-t 1024x768-n nem lehet játszani. Mediumon se. 800x600-n bezzeg High-n nagyon jól fut. (9800pro). 4xAA/8xAF
Nekem az a tippem, hogy kevés neki az 512mega ram. -
Elrood
őstag
Megnéztem.
Asztali gépemen Catalyst 4.8 van, az OpenGL driver verzió: 6.14.10.4517
Notimra felraktam csak úgy poénból a legújabb Omegát, OpenGL driver verzió: 6.14.10.4579.
Megkérek mindenkit akinek sima Catalyst 4.8-a van nézze meg az OpenGL driver verziót. Megtalálható: Windowssystem32atioglxx.dll. (Jobb klikk, tulajdonságok, verzió fül).
Nem tudom, hogy valóban ez van-e a 4.8-ban, vagy 4.7-t nem írta felül. -
Aky
tag
Hiába állítottam be bármilyen gpu értéket az visszaesett az eredetire vagy lejebb.
De már meg van a hiba. A 9600/9200 kártyák le vannak védve ugye húzás elen.
Az AtiToolban(0.0.21) a beállításoknál megtaláltam hol lehet ez feloldani. Így már engedi.
A Radlinker is ezért állítja vissza a herzeket. -
Aky
tag
Sziasztok ! Kéne egy kis segítség.
Leszedtem a 4.8 Omegát, de nem tudom húzni vele a 9600-os karimat.
Létezik olyan fajtája amiben van softmod féle unlock a húzásra vagy valami hasonló.
Vagy van esteleg más mód is rá? Ha igen honnan tudnám leszedni?
Előre is köszi. Sűrgös lenne! -
Noctua
csendes tag
Na nekem is ugyanezt csinálja omega nélkül is mint Nyuf-nak (#133).
De a rage3dtweaker is sz@rakszik csak.
Nálam a sima 4,8-as whql-es driver van az omegát sehogy se sikerül leszedni.
:(( Elkezdi tölteni dög lassan 7-8k val aztán 4-8 mega környékén úgy dönt, hogy
kész . :(((
Tud valaki a driverheavenen kívül más helyet ahonnan le lehetne szedni? -
BaliTHC
tag
Kicsit OFF:
Van olyan driver, amivel menet közben lehet a +4 pipe-ot ki-be kapcsolgatni? Vagy legalább újraindítást követően?
Köszi! -
F-ECT$
titán
válasz
-=V3rthil=- #141 üzenetére
Szerintem az jó megoldás. (Leszed, restart, új felrak, restart, imádkozik :D)
A 4.8-as Omegaval az 1024, uhigh-on itt egy-két embernek 43 lett a második futás, szóval a tiéd egy picit kevés. -
-=V3rthil=-
őstag
Control panelből szedtem le, mindig így szoktam. Valami jobb megoldás? Amúgy 1024*768 high-on 41FPS-t produkál a timedemo második futtatásra. Kevés? Konfig az adataimnál.
-
Scooby
aktív tag
Fejlemény!
Sikerült végre normálissan feltenni az omegát szal most rendben van nincs hiba meg semmi és alapon 2003-ban 12795 pontot adott! Hát nem tom de nekem nagyon bejön ez az omega:D -
Nyuf
senior tag
Énis felraktam a drivert radlinkerrel meg mindennel együtt...
Müködik is csak a radlinker betegeskedik,ha átállitom a frekiket és SET akkor kiirja hogy kész,beállitom hogy ezen bootoljon ennek ellenére defaulton bootol:(
És ha már eleve a radlinkerben beállitom és mondjuk rákattolok az About fülre aztán vissza akkor már megint alapfrekiket mutat.
4.7es omegával tökéletes volt.
Ha valakinek volt már ilyen vagy hasonlo problémája,akkor légyszi irja le az esetleges megoldási lehetöségeket.Köszi -
válasz
-=V3rthil=- #121 üzenetére
Akkor ott valami nagy gebasz van, mert (bár már leírtam 100x) nekem 9800pro-hoz 20%-ot hozott. Ultra-ban 37-44-re nőtt az FPS és ez már az erősen játszható kategória! De mediumban, 2*AA 4*AF-el is 40-50 közt van...
-
F-ECT$
titán
válasz
-=V3rthil=- #121 üzenetére
Pedig a C4.8-hoz képest szinte mindenkinél jobb volt. Rendesen leszedted az előző drivert?
-
-=V3rthil=-
őstag
Feltettem én is 9800Pro mellé, timedemoban semmi változás a 4.8-hoz képest, amúgy talán picit gyorsabb a game. Nemtom:F
-
Svenike
tag
Hadd kérdezzek egy ősbaromságot:
Ahhoz hogy feltegyem az Omega drivert, nem kell leszednem a Catalystot, ugye?
És mit várhatok az én kis 9600XT-m esetében? :F -
Sianis
addikt
Tapasztalataim szerinte jobbat megy a sas ezzel a driverrel...
-
Sianis
addikt
nekem bejön a cucc mint mindíg!!!!
-
Sick Boy
őstag
Hábazz elsül az agyam, sehonnan sem tom letölteni.
Ennyire leterhetl a szerver?
Nem tud kapcsolatot teremteni a böngészőm.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Trak
addikt
Radeon 8500el vagy 8500Le vel érdemes felrakni még egy ilyen új drivert?
Ha nem, akkor melyiknél maradjak?
Nem nekem kell, egy ismerősnek. -
Scooby
aktív tag
nektek is kiad telepítés közben egy kérdés hogy folytatja e a telepítést? nekem 2 szer is kiadja és idegesít hogy ez mi lehet! na nem tom miért de meghalt a vga driverem az omega miatt. letöröltem minden vga drivert és mikor a sima 4.8-at akarom rakni nem megy! na mondom ez a nem semmi, proba cseresznye alapon az omegát tolom fel. megy rendessen, de nincs overdrive meg még egy pár funkció! szal holnap friss vint tolok fel és elfelejtem az omegát:(
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Felraktam az Omega 4.8-at. (Érdekes módon a telepítés közben taált egy fájlt, ami frissebb volt, mint ami a telepítőkészletben van, azt felülírattam.)
A sebesség Nálam maradt ua: 59/40 (0xaa/4xaa) -
F-ECT$
titán
A driverek leirtás után visszaraktam a Cat 4.9b-t, és 58-ról 59.2-re nőt az fps. Most még1x megpróbálom az Omega 4.8-at. (Ugye sima Ogl-t kell választani?)
-
Látom egyre többen írják, h mégis bejött a domm3-al nekik, nem tudom mi lehet a baj azoknak akiknek nem megy, de ahol bejön ott a +20% rengeteget dob! Arra lennék kiváncsi, h ez a 4.8 omega már a 4.9b OGL részét használja vagy a programozó aki összehozta volt ennyire állat? Én nem vettem észre viszont Doom-ban különbséget a képminőségben?
Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest