- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
válasz
Kajoszbobber #53 üzenetére
szomorú hogy a VéR Pistinek jut az átlag felhasználó meg le van xarva
komolyabb a probléma hogy ennyi jómadár van már a világban akik csak a videózásból ilyen jól megélnek ez elég komoly szám 1millió12600KF/RTX 4090 Cybertank/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000 2x1TB
-
ricsi99
addikt
Mekkora agymosás folyik itt... több hsz ,arról szól ,hogy ki írta a cikket ,szóval nem az a baj hogy sz@r van a palacsintában... hanem az hogy kiderül... azért ez szánalmas...
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
-
-
Aprosag a "kitalaciohoz": JayzTwoCents is foglalkozik az esettel.
https://www.coreinfinity.tech
-
Sanya
nagyúr
válasz
huskydog17 #64 üzenetére
jaja, csak a noname Baidunak 676 millió felhasználója van, összemérhető a teljes európai lakossággal (Nem EU, hanem Európa nevű kontinens! Ruszkikkal, Ukránokkal, balkánnal, mindegyikkel)
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
fehér_ember
addikt
Szerintem csak az AI rákapcsolódott és elvette magának, ennyi; mostmár ő használja, neki kell, nem osztozkodik, köszöni szépen
-
stratova
veterán
Esetleg belekerülhet a hiba korábban hivatkozott utóélete a cikkbe?
Detailed technical analysis of the phenomenon reveals that the issue is closely associated with the data transfer protocols inherent to PCIe 5.0. When gurus install the latest drivers on a system equipped with a PCIe 5.0 motherboard, the interaction between the driver software and the hardware interface appears to cause an abrupt loss of display output. In many of the documented cases, the graphics card ceases to function once the driver installation reaches a critical point, implying that the high-speed signaling requirements of PCIe 5.0 may exceed the compatibility parameters set by the current firmware on some motherboards.
This hypothesis is further supported by the observed resolution: when the motherboard BIOS settings are altered to reduce the PCIe operational speed from 5.0 to 4.0, the driver installation completes successfully and the graphics card is recognized by the system once again.
Magánvélemény, de ezek a kérdőjellel végződő kattintásvadász címek, amelyek tartalmukat átolvasva cáfolják saját címük állítását, teljesen feleslegesek. Bőven elég kellemetlen helyzet az Nvidiára nézve az ellátás állapota.
Mondom ezt úgy, hogy AMD apus gépem van és 7800 XT-t ajánlottam és üzemeltem be rokonnak, amikor az adta a legnagyobb elérhető teljesítményt az adott bödzsével, viszont teljesen megértem azt is ako pl a videós képességek vagy a fogyasztás/teljesítmény miatt 4070-et vett.
[ Szerkesztve ]
-
Lehet, hogy az a lemez folyékony fémmé, majd apró Terminátorrá vált és kicsinálta a tulajt.
Nem lepne meg. [Forrás: janos666 et. al.]TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
huskydog17
addikt
Jaja én vagyok az elfogult, persze, persze, tőled nem is vártam mást. Nem én kerültem ellentmondásba.
Te írtad korábban, hogy többek között a Chiphell nem megbízható, most meg arra lapozod a hírt. Az még külön vicces, hogy próbálod ezt is kimagyarázni némi személyeskedéssel.
Felőlem aztán azt írsz amit akarsz, csak ezt vicces látni.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #64 üzenetére
Szerinted ugyanarról van szó, ha valaki kitalál egy sztorit egy meg nem érkezett termékről, vagy beírják, hogy vettek egy kártyát, és brickelte a driver? Vagy gondolod, hogy a Goofish nevű kereskedelmi platform egyik viszonteladója kitalálna ilyet, amikor a saját megélhetése függ ettől, hogy eladja ezeket a VGA-kat? Ennyire ne legyél már elfogult.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
huskydog17
addikt
"Ne foglalkozzatok a Twitterrel és a Chiphell fórum pletykákkal, mert lófaszt sem tudnak, csak írogatnak. Miért ültök fel a hazugságoknak?
Csak attól mert egy random gyerek beír valamit egy fórumba, még nem lesz igaz.
Próbáljátok a netet úgy olvasni, hogy most már bárki írhat bármit és bárhova. A tartalom előállítása megváltozott. Nincsenek forrásellenőrzések, stb. Egész cikkek születnek abból, hogy egy tök ismeretlen írt valamit a Twitterre, mert olvasta egy random kínai fórumon." - by Abu85
Aktuális cikk:
"Az NVIDIA nemrég dobta piacra a GeForce RTX 5090-et, és annak Kínának szánt, 5090D jelzésű verzióját, és főleg az utóbbi kapcsán igencsak sok panasz merült fel a Chiphell, a Baidu és a Bilibili felületein, illetve a közösségi médiában."Hmm...tehát ha az NV-t noname ismeretlen felhasználók elkezdik ellenőrizhetetlenül sározni, akkor az teljesen mértékben hiteles forrás akkor is, ha Chiphell fórum? Nagyon érdekes.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
ripla
addikt
-
Kajoszbobber
újonc
Utolsó bekezdés:
"A Goofish nevű kereskedelmi platform egyik viszonteladója szerint a GeForce RTX 5090 és 5090D modellek mindegyike küzd ezzel a problémával, és van esélye annak, hogy a meghajtó telepítése működésképtelenné teszi a hardvert. Arra viszont nincs magyarázat, hogy miért, és emiatt azt sem lehet igazán érteni, hogy mi okból nem érint a gond mindenkit."
Maga a cikk is írja hogy nem kijelenthető hogy szar mind. Csak mert kijelentették.
-
.LnB
titán
Pontosítanék. Csak a CD-n megjelent driverek! Igaz, a hír nem tartalmazza, de azóta fényderült már erre is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sanya
nagyúr
válasz
Kajoszbobber #53 üzenetére
Ne haragudj, de nem igazán látom az iróniát ott, ahol te:
"Ezzel nem azt akarom írni hogy nem létezik a jelenség, ha nem azt hogy kategorikusan kijelenteni hogy az egész szar nem igazán lehet"
Miközben sehol, senki nem állította, hogy az összes kártya rossz lenne. A cikk arról szól, hogy néhány gyártó néhány terméke egy driver frissítéstől behalt. (talán PCI-E 5.0-ról 4.0-ra állt át valami). Elolvastátok a cikket, vagy megláttátok, hogy:
Báncsák a zenvidját oszt gyerünk mekvéteni! és hipp-hopp jöttél?
-
mpierre
veterán
Talán nomen est omen?
Blackwell
Félre az iróniát: Előfordult már ilyesmi. Más gyártóval is.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
hahakocka
őstag
Az anti csoda driver? ☺️
-
Cassi
őstag
Még egyszer: a jelenlegi állás szerint nem döglött meg semmi. A driver telepítése utáni újraindítás után nem tudta a kártya allokálni a szükséges PCIe sávokat, ezért nem aktiválódott. De nem döglött meg fizikailag. BIOS workaround van, ill. valószínűleg jön majd BIOS-frissítés. Nem volt idő tesztelni és ez az NV első játékos kártyája PCIe 5 csatolóval.
-
Kajoszbobber
újonc
-
Sanya
nagyúr
válasz
Kajoszbobber #51 üzenetére
Egymillió 5090D-t küldtek ki tesztelésre, kb 3 milliárd dollár értékben. Van még valami jó tanácsod az estére lefekvés előtt?
-
Kajoszbobber
újonc
Én úgy gondolom ha ez olyan szerteágazó probléma lenne akkor a millió kiküldött teszt VGA tesztelése, használata közben előjött volna pár embernél.
Az hogy random kínainak előfordul, ki tudja milyen közegben, ki tudja milyen buhera után az azért érted hogy masszív szekticizmust válthat ki mindenkiből.
Ezzel nem azt akarom írni hogy nem létezik a jelenség, ha nem azt hogy kategorikusan kijelenteni hogy az egész szar nem igazán lehet. -
Sanya
nagyúr
válasz
KaszkóPalkó #44 üzenetére
Jaja, vérAMD-s vagyok, csak a céges laptopomban, a céges gépemben, a saját laptopomban is intel proci és Gefore vga van (2080s 2x, 3050, 3050ti).
A valóságtagadás jellemző a mai fiatalságra. Nem lehet igaz, hogy az általam imádott Geforce elromoljon, egyszerűen nem! Hibamentes!.
Nyavalyát. Mind hibás, mindegyikben van valami jó, valami rossz.
Ja, és 1-2-sokezer euróért valami ne dögöljön már meg 2 perc alatt, ha geforce fan vagy, ha sem.
BTW, a fanokon lehet a legtöbbet keresni, mert minden marhaságot megvesznek ész nélkülA bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Hány darab driver jött ki eddig ezekhez a kártyákhoz? Én csak egy hivatalosról tudok.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
tibaimp
nagyúr
Az komoly...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Sanya
nagyúr
Abu85 a legjobb. Nem értem mi ez a Facebook szintű picsogás kérem szépen.
Ha már 5 helyen sírnak, hogy az új driver megeszi a kártyádat, akkor az valósnak mondható.
Ha tönkremegy a drága, 3000 dolláros GPU-d, akkor az igen fájó dolog, érdemes felhívni rá az emberek figyelmét.
De most jajj, szidják az nvidiámA bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
westlake
félisten
Bocsánat, elfelejtettem, hogy te mindent jobban tudsz mindenkinél. Többek között azt is, hogy én milyen VGA-król készült videókat néztem. Ettől függetlenül én még mindig várom a bizonyítékot az RTX 5090D kártyákhoz mellékelt optikai lemezről. De abszolút nincsenek illúzióim, nem fogok ilyet látni. Pontosan tudom, hogy amit írsz, annak körülbelül a negyede lehet igaz. Neked egyszerűen az a lételemed, hogy okosnak tűnj. Az én szemeben a hozzád hasonlók mindig is csak kóklerek lesznek.
Play nice!
-
Kajoszbobber
újonc
válasz
Cyberboy42 #39 üzenetére
Így van, launch napján jött ki, nem sokkal 15 óra után magyar idő szerint. Előtte te nem sok HIVATALOS 5000-es szériához jó dravert tölthettél le.
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
Kajoszbobber #21 üzenetére
omg, perszehogy volt driver az elkészült kártyákhoz. sosem csináltak még olyat hogyl enne egy kiadott kártya, és az első driver amivel működik az csak napokkal később jönne.
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
Alaaf Pi
senior tag
Már hogy tudnának számosan panaszkodni, mikor termék sincs, csak papíron?
-
Pikari
addikt
Erről mindig az jut eszembe, hogy a voodoo1-emhez gyárilag olyan drivert adtak, ami nem támogatta a D3D-t.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Cassi
őstag
válasz
Kajoszbobber #30 üzenetére
Úgy tűnik, a PCIe 5.0 kezelése okozza ezt, például a B650E alaplapokon. A megoldás: a BIOS-ban át kell állítani 4.0-ra a slot sebességét, és akkor megy tovább. Nyilván valamilyen BIOS-frissítés kell majd.
Gratuláljunk az érintetteknek, hogy ennek így kellett kiderülnie! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az RTX 5090D mellé raknak. Ez Kínában teljesen más, mint nyugaton. Valószínűleg nem véletlen, hogy az 5090D-k téglásodnak. Valami folyamat, ami ezt beindítja, és elképzelhető, hogy egy drivertelepítési módszer az, ami előbb telepíti a csomagolt meghajtót, majd onnan frissít a gyárira.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
hokuszla
senior tag
válasz
Tutti Georg #31 üzenetére
Írta: Abu85
Forrás: PROHARDVER!
2025-02-04 08:54Az NVIDIA nemrég dobta piacra a GeForce RTX 5090-et, és annak Kínának szánt, 5090D jelzésű verzióját, és főleg az utóbbi kapcsán igencsak sok panasz merült fel a Chiphell, a Baidu és a Bilibili felületein, illetve a közösségi médiában.
3 kínai post ebből 2 ugyanaz az ember 1 reddit post
"igencsak sok"10600k 16GB 1660s 5TB
-
Tutti Georg
csendes tag
Miért kell bántani a cikkírót? Ott vannak a források megjelölve, semmi csúsztatás. Ha néhány kolléga viszont jobbat tud írni, szívesen olvasnám. Fotelszakértők előre.
-
KaszkóPalkó
tag
Óriási!
Gyerekek a cikk 8:54-kor került fel a PH-ra, mintegy 18 órával azután, hogy a kínai propaganda beindult.
Ahhoz képest hogy ez amd esetében napokba telt volna... ha persze az amd hivatalosan megerősíti, mert random fórum bejegyzésből Abu csak akkor dolgozik, mikor... mintt pl jelen esetben. Ilyenkor nem számít a forrás. -
Cassi
őstag
Úgy tűnik csak vaklárma volt, olyan kínaiak írták, akik kissé alacsony szinten űzik az angol nyelvet. A kártyák nem mentek tönkre. Ezért jó ez a sok social media.
-
Csupingo
veterán
Ott talán már tényleg nem volt, de viccből rákerestem a kicsit több mint 4 éves gtx 1650-re, ott még ha jól látom, van. Most már biztos azért nincs, mert nem fér rá egy cd-re.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
westlake
félisten
Some GeForce RTX 5090D/5090 users report issues following first driver update
Már van új driver, de ebben (nyilván) nincs megemlítve semmi a "téglásítással" kapcsolatban:
NVIDIA releases GeForce Hotfix 572.24 driver for Valorant and Windows 11 issues
#25: Szerintem a GTX 10-es kártyákhoz még volt. Legalábbis amik 2016-ban jelentek meg.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
PTM
aktív tag
Ez engem is meglepett, mert idejét se tudom, mikor volt az RTX-ekhez CD, ha az RTX korszakban volt egyáltalán.
Az csak szőrszálhasogatás, hogy egy mostani csomag a minden bizbasszal együtt csak DVD-re férne rá.
Ez a hiba azért fura és súlyos, nem tudom, hogy másik, nem publikus driverre visszaállva pl. helyreáll-e az adott kártya. Majd idővel biztos jön még több hír erről.
[ Szerkesztve ]
-
Gabriell3
csendes tag
Azok a csúf amd driverek...
-
Máshol láttam először még tegnap : GeForce RTX 5090, RTX 5090D owners are bricking their GPUs, possible driver, PCIe, BIOS issues
Szerk: Reports of Bricked NVIDIA GeForce RTX 5090 and RTX 5090D Surge
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Hol élsz te, egy másik galaxisban? Az NVIDIA egyik legokosabb lépése a leak-ek visszaszorításában az volt, hogy megtiltotta(!) a gyártóknak a driver mellékelését CD-n a kártyákhoz! Persze környezettudatos is, de biztosan nem ez volt a fő szempont. Az RTX 2080-amat már úgy vettem, hogy nem volt hozzá driver. Ez több mint 6 évvel ezelőtt volt. De egész nyugodtan mutass az elmúlt hat évből olyan képet/videót/cikket/hírt/bármit, amin ott a CD a VGA mellett.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Pikari
addikt
nem ez lenne az első eset
de az FX érában is volt egy driver, ami elfelejtette egy FX5700 ventillátorát bekapcsolni ablakos 3d játékok esetén...
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Kajoszbobber #4 üzenetére
De rendelkezik. A VGA-khoz még mindig adnak CD-n meghajtót. Némelyikhez biztosan. És azon nem a legfrissebb van. A CD-ket még a start előtt készítették, és ahhoz nem tudták használni a legújabb meghajtót.
#14 Kelvin : Előbb tudni kellene, hogy ez miért történik.
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
Szegény gazdagok, még az ág is húzza őket..
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Cassi
őstag
Kellett nekik rohanni a 0. napon az 5090-ért. Most 5 ezer dollárért bétatesztelnek.
-
Kelvin
őstag
Kicsit off, de elviekben régebbi kártyáknál is okozhat hasonló komoly problémát egy - egy új driver? (Eddig csak akkor raktam fel a legfrissebbet ha új játék jött ki amihez kellett, most pont ez történt.)
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kajoszbobber
újonc
Már csak azt kéne megfejteni hogy ezek a nyomorok miért csak a kínai forumozokat érintik nagy számban.... (Nagy szám, mind aki tudott venni 5090D-t) több tesztre küldött VGA van mint amennyit áruba bocsátották, egy se számolt be meg csak hasonlóról sem. Érdekesnek vélem én ezt. Igaz azok nem kínai belső piacon márkák voltak, ha nem faundersek.
-
Solten
őstag
Ujabb sikertortenet a csatlakozo-gate utan.
Saor Alba
-
westlake
félisten
válasz
Kajoszbobber #8 üzenetére
Már "megtaláltam" a második nem publikus verziót is, tehát már három verzió "ismert". Először is, aki tesztelő, az az NDA lejárta után nem dobja ki a kártyát és nem is küldi vissza, tehát miért ne frissíthetne confidential verziót publikusra? Frissíthet és frissít is. Másodszor (de ez jóval ritkább) egy mezei felhasználó is hozzájuthatott előbb kártyához, ahogy nem publikus driverhez is. Ők is frissíthettek. Az előbbi két csoport is tele tudja írni az internetet azzal, hogy tönkrement a VGA-ja. Teljesen logikus, hogy akinek az első drivere a 572.16-os, az nem tud mire frissíteni, tehát ezt a csoportot abszolút felesleges megemlíteni, szerintem senki nem rájuk célzott, amikor a hírt írta.
A fenti nem egy Reddit post (alapján íródott).
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
.LnB
titán
Jó, a nagy számok törvénye alapján, csak betalál néha ő is.
De láttunk már egy szem reddit poszt alapján megírt hírt, mert valakinek baja volt az Nvidia VGA-val..[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kajoszbobber
újonc
Én is leírtam hogy van egy driver amivel a tesztek készültek, más kérdés hogy ezt random emberek nem kapták meg, így arról nehezen frissíthet az aki boltból vett 5090/D-t. A hivatalos driverrol meg nincs hová frissiteni.
Nálam nincs baj a vrr-al, minden működik, gsync ráadásul 2 kijelzőn.[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Az, hogy nem rendelkeztek a kellő mennyiségű információval, még nem jelenti azt, hogy a hír írója csúsztat. Félreértés ne essék, már jó ideje feláll a szőr a hátamon, amikor Abu irományait olvasom, de ebben az esetben helytálló. Legalábbis a "legfrissebb meghajtó" rész. A negyedik generációs RTX-ekhez (vagyis az 5090-hez és az 5080-hoz) én elve két driverről tudok! A korábbi, amivel a tesztek készültek (571.xx) és későbbi, amit publikusan kiadott az NVIDIA (572.16). Tehát ez eleve két driver, ami pont elég ahhoz, hogy igaz legyen a korábbi állítás.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
drsanya
aktív tag
Biztos, hogy van valami az új meghajtóval, mert nálam a 4070S-en szétcsapta a VRR-t. Eddig nem volt baja.
I am iRacer
-
hokuszla
senior tag
Írta: Abu85
Forrás: PROHARDVER!10600k 16GB 1660s 5TB
-
Kajoszbobber
újonc
Fura megfogalmazás a cikkírótol, mert megérteném ha létezne legalább 3 driver hozzájuk, de 4 napja jött egy (ami hivatalos, és nem tesztereknek kiadott), és több nincs.
Random vásárló meg nem rendelkezik a teszterek alltal birtokolt pre driverrel amivel a tesztek készültek, így arról se frissíthetett.... -
.LnB
titán
válasz
Kajoszbobber #2 üzenetére
"Welcome to the world of Abu85."
Látom még újonc vagy, de majd hozzászoksz az ő cikkjeihez..
[ Szerkesztve ]
-
Kajoszbobber
újonc
"Kezdetben jól működött, majd a legfrissebb meghajtó után meghalt"
Azt hogy? 1 driver van az 5000es szériához, kezdetben nem is működhetett megfelelően enélkül. Frissíteni meg nem lehet, nincs újabb.
Rekordszámú teszter, és portál kapott teszt kártyát faunders 5090bol, konkrétan akinek van 50k feliratkozoja az mind kapott az nv-tol (boltokba nem jutott, milyen érdekes), egy se számolt be ilyen hibáról, pedig náluk több 5090 van mint a piacon globálisan megvehető mennyiseg összesen. Érdekes ez. Nem lehet hogy véletlen buharacio áll a háttérben?[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
Ez jo, igy aki mar kapott, az sem kapott, good job Nvidia!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Számos felhasználó panaszkodik működésképtelenné vált GeForce RTX 5090D és 5090 VGA-ra, de nem tudni, hogy mi történik.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest