Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stratova

veterán

válasz Abu85 #65 üzenetére

Esetleg belekerülhet a hiba korábban hivatkozott utóélete a cikkbe?

Detailed technical analysis of the phenomenon reveals that the issue is closely associated with the data transfer protocols inherent to PCIe 5.0. When gurus install the latest drivers on a system equipped with a PCIe 5.0 motherboard, the interaction between the driver software and the hardware interface appears to cause an abrupt loss of display output. In many of the documented cases, the graphics card ceases to function once the driver installation reaches a critical point, implying that the high-speed signaling requirements of PCIe 5.0 may exceed the compatibility parameters set by the current firmware on some motherboards.

This hypothesis is further supported by the observed resolution: when the motherboard BIOS settings are altered to reduce the PCIe operational speed from 5.0 to 4.0, the driver installation completes successfully and the graphics card is recognized by the system once again.

Magánvélemény, de ezek a kérdőjellel végződő kattintásvadász címek, amelyek tartalmukat átolvasva cáfolják saját címük állítását, teljesen feleslegesek. Bőven elég kellemetlen helyzet az Nvidiára nézve az ellátás állapota.

Mondom ezt úgy, hogy AMD apus gépem van és 7800 XT-t ajánlottam és üzemeltem be rokonnak, amikor az adta a legnagyobb elérhető teljesítményt az adott bödzsével, viszont teljesen megértem azt is ako pl a videós képességek vagy a fogyasztás/teljesítmény miatt 4070-et vett.

• huskydog17

addikt

válasz Abu85 #65 üzenetére

Jaja én vagyok az elfogult, persze, persze, tőled nem is vártam mást. Nem én kerültem ellentmondásba. :)
    Te írtad korábban, hogy többek között a Chiphell nem megbízható, most meg arra lapozod a hírt. Az még külön vicces, hogy próbálod ezt is kimagyarázni némi személyeskedéssel. :)
    Felőlem aztán azt írsz amit akarsz, csak ezt vicces látni.

Új hozzászólás Aktív témák