Hirdetés
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
mert_csokis #4174 üzenetére
Háttttőőő... Lehet!!!
Amúgy nem értem itt miért tilos hirdetni.
Vagy akkor lenne egy topik a parfümöknek is.Mert itt hiába megy a beszélgetés, és akár lenne is benne az ember adás-vételbe, vagy cserébe, de normál esetben ha itt nem szól, hogy emberek, ez meg ez van nekem ami eladó/cserélhető, akkor a többiek úgy sem fognak nézelődni más topikokban itt parfüm után.
Mellesleg azt sem értem, ha nem lehet a fórumon hirdetni, akkor a szaros aláírásban miért engedik a hirdetés linkjét betenni???
Ezt meg kellene kérdeznem... Vagy ha ezt épp olvassa egy gazda, vagy moderátor írhatna egy üzenet nekem, mert napokig megint nem fogok tudni elaludni...
Kabaré.
Lassan olyan, mint az ncore.
Ott is olyan szabályok vannak már, mint Észak-Koreában!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest