Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PpenoO

őstag

válasz beci #94575 üzenetére

A két legnehezebben megfogható halat választottad. Kezdő pergetősként nem biztos, hogy a legjobb választás, ráadásul az ilyen szettet olcsón nem fogod megúszni (80-100e alsóhangon). Küzdés, sikertelenség, ezek az "élmények" elvehetik a kedvedet a pergetéstől, hacsak nem vagy marathon futó lélek vagy isteni tehetséggel megáldott pergető pecás.

Én a csukával kezdeném és egy egyszerűbb szettel, igaz március 31.-ig tilalom van.

Ha nem akarsz nagyon belemerülni, akkor egy olcsóbb szett is elég, inkább a csali választékot kell jól belőni. Pont van nálam egy Carp Zoom friss katalógus és 10x ezer forintért kapni csukás pálcát, pl Hanzo Tori Spin ROD 5-25gr (CZ3619) vagy 10-40gr (CZ3626), mindkettő 14490Ft. Orsóból szintén nem kell túlgondolni, rabló halak nem nagy küzdők a harcsán kívül. Hanzo Tori Spin FD3000 (CZ3633) 11e ft.

És, hogy miért ajánlom a Carp Zoomot, mert parádés tapasztalatom van a garanciális ügyintézés terén. Szó nélkül cserélték a komplett botot egy spiccgyűrű hiba miatt. Ezt egy Alis vásárlás során nehezen tudom elképzelni és nem kerülne kevesebbe.

• jézusom

addikt

válasz beci #94575 üzenetére

Én sose pisztrángoztam, de mindkettő puha szájú kis méretű hal, szóval ja valami ul bot ezres méretű orsóval jó móka.

Más: találtam egy cipőt, és az lett a koncepcióm, hogy tök jó lesz nyáron nem kell gumicsizmában nyomni. Ezzel simán belegázolok a vízbe direkt olyan cipő hogy hamar megszárad. És ha jól veszem ki a szöveget úgy találták ki hogy nem vízálló ugyan viszont tényleg hamar megszárad. Persze vannak ilyen szandálok is az is tök jó csak ott viszont a szúnyog szarrá csípi a lábam.
    Vélemény?

Új hozzászólás Aktív témák