- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem lehet, hogy csak botok nélkül picit elhajlik oldalra. Nekem nem volt még merevfalú zsákom nem tudom milyen kell legyen , de akkora nagy problémát nem látok vele meg kell nézni milyen ha telerakod botokkal ágasokkal stb. Valamerre csak nagyobb súly lesz legalábbis nekem van olyan zsákom olyan ágasok vannak benne kilókban lehet mérni az össz súlyt csak a fém és az egy oldalon terheli.
Persze ha ennek nem ilyennek kell lennie gyárilag akkor ilyen drága zsáknál cseréltesd ki, de nekem nem egyértelmű , hogy ezzel baj van.
-
Zoli bácsi
őstag
Hívd fel a boltot, ahol vetted. Mondd el a bánatod, normál esetben ki kellene cserélni, vagy storno.
Más
Nekem is megjött a botzsákom, de nekem bot is volt benne.....
A múlt heti Traveller bolo megjött, az ollót méret viszonyítás miatt tettem oda a rendetlen íróasztalomra a bot mellé..
Jobb mint vártam! Kemény a gyári tok, a gyűrűvédő is kemény műanyag. Kihúzva, megrázogatva nem nyeklik nyaklik a bot, érzékeny a spiccrész.
Valami kicsi orsót keresek rá, aztán bicajos pecához, autó ülése alá....
Szerintem a tízest megérte napi akcióban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest