Hirdetés
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
hermanyi #64665 üzenetére
Jó hát én feltekertem a döme féle 18 as zsinort (By Döme Team Feeder Feeder Zsinór Monofil Master Carp 300M) és már a feltekeréskor tiszta csavarodott volt az egész..Minőségi cucc volt 1700ft ért dobom is a szemétbe ha újra tudok venni majd másik zsinort mert eljutok a boltba. Azt olvastam hogy 24 es főzsinor esetében nem szükséges dobo előke használata de én ezt a GURU Shield Shock leader dobóelőke 100 m -t néztem ki a 20 as zsinoromhoz az egy trabucco XPS method zsinor első osztályú még feltekerve is nem hurkásodik nem dobja le a dob és nem pödrödött be, mig a másik zsinor már letekeréskor is összevissza forgott a tekecs a vizben rendszeresen bele akadva a müanyag kis rögzitőbe ami a spulnin volt...
Van itthon gamakatsu G line 24 es méretben egy jó 1400m még abból nem tudok dobó előkét kötni? Egy halál egyszerű mégis lágy alig érezni hogy 24 es monofil zsinorrol beszélünk, vagy ez a vastagság kevés?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest