Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz
galervin93 #77360 üzenetére
Tulajdonképpen az első dunai pecám, nem mentem ki nagy várakozásokkal. A minimális cél az volt, hogy teszteljem a felszerelést és talán egy halat fogjak.
Felszerelés: nekem ez hihetetlenül nehéz. Az utóbbi időben 3 méteres light bottal, 20-as kosarakkal nyomtam, ehhez képest ez a 390-es, 250 grammos bot maga a lámpavas. 150-es kosár épp, hogy megállt hosszú másodpercek gurulása után. Kicsi 14-es (pontyos) horogra annyi csonti ment, amennyi ráfért.
Egy 'najóénmostmegyekhazabzdmg' élmény volt csak: első dobásra kinyílt a gubancgátló cső karabinere és ugrott a kosár. Össze nyomtam rendesen fogóval, úgy jó lett. Ezen kívül akadás, kosár- vagy előke vesztés nem volt, az első dobást leszámítva tulajdonképpen technikai hiba nélkül dolgozott a felszerelés. A végén vagy négyszer is bekapta a Nevis Primus alulra, tengelyre a zsinórt, de ezt egyelőre még betudom a fáradtságnak.Halak: világosban egy brutális kapás, de kiakadt a horog, majd 2 küllő, két géb lett az eredmény. Fényváltás után, erős szürkületben jött egy méretes márna, őt szép sormintában követte két-két kölyökmárna és bagolykeszeg. Tulajdonképpen este szívesen maradtam volna még, de ma rendesen kell munkába menni, meg bevallom: egész napos munka után 4 óra peca alatt elfáradtam.
Halas képektől eltekintek, pázsitmatracra kerültek a jószágok.
Kérdések:
- meddig normális, hogy görög a kosár? Tegnap nagyon ment a víz, kb. 15 méterre horgásztam, de azért bedobás után elég sokáig bólogatott a bot
- élő anyagot hogy juttattok be nagyobb mennyiségben? Fojtott csonti vagy ragasztott lesz a megoldás?
- milyen csalikkkal próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest