Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
BogyóBP #66579 üzenetére
Elvileg ahány mm-es a pellet, addig kell áztatni, tehát a 2mm-es pelletet 2 percig.
Én úgy csinálom, hogy öntök ki dobozba szárazon pelletet. Öntök rá locsolót, érzésre, meg kevés vizet. Ráteszem a doboz tetejét, megrázom. Leteszem, pár percenként megrázom. 15-20 perc után már nem igazán rázható össze, megdagad, jól tapad...Ilyenkor már használható. Ha túl száraz, teszek hozzá vizet. Ha túl nedves, akkor teszek még pelletet hozzá, vagy fél marok sima etetőanyagot.
Nekem jól működik, eddig csak methoddal fogtam halat..Kukoricára rá sem.....őőőőő fütyülnek a halak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile 2
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nintendo Switch 2
- BMW topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest