- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Hát egyelőre csak ki akarom próbálni, milyen is lehet ilyen mini cuccokkal dobálni. Aztán ha tetszik a dolog, akkor jobban elmélyedek benne.
Igazából Zoli bácsi a hibás, mert belinkelte a Pecaplázás eksönös oldalt, én meg persze akkor is szeretem végigpörgetni, ha úgy isten igazából nem is lenne szükségem semmire...
És hát megakadt a szemem a Wizard botokon. Boltban volt már kezemben több darab is, nagyon rosszak nem lehettek, mert arra emlékeznék.
Szóval lecsaptam a Wizard Samurai 2-8 grammos változatra, meg hát akkor stílszerűen mellé egy Wizard Spin orsó 1000-es méretben, na ez utóbbira baromira kíváncsi vagyok.
Az egész alig több mint 12 darab ezres.
És mivel a bolt viszonylag közel van, át is tudom venni személyesen (igaz ingyenes lett volna a szállítás, de ha nem tetszik valamelyik, így max el se kell hozzam).
Legrosszabb esetben odaadom valakinek vételi ár feléért, aztán bukom rajta 5-6 üveg jobbacska sör árát. Annyi baj legyen.---
Rögtön kérdeznék is konkrétabbat.
Zsinórból kell a fonott, vagy jó egy 16 körüli mono? Megannyi kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged