Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

addikt

válasz saen #62254 üzenetére

Hát egyelőre csak ki akarom próbálni, milyen is lehet ilyen mini cuccokkal dobálni. Aztán ha tetszik a dolog, akkor jobban elmélyedek benne. :)
    Igazából Zoli bácsi a hibás :DDD, mert belinkelte a Pecaplázás eksönös oldalt, én meg persze akkor is szeretem végigpörgetni, ha úgy isten igazából nem is lenne szükségem semmire... :N És hát megakadt a szemem a Wizard botokon. Boltban volt már kezemben több darab is, nagyon rosszak nem lehettek, mert arra emlékeznék. :DDD Szóval lecsaptam a Wizard Samurai 2-8 grammos változatra, meg hát akkor stílszerűen mellé egy Wizard Spin orsó 1000-es méretben, na ez utóbbira baromira kíváncsi vagyok. :DD Az egész alig több mint 12 darab ezres. :)) És mivel a bolt viszonylag közel van, át is tudom venni személyesen (igaz ingyenes lett volna a szállítás, de ha nem tetszik valamelyik, így max el se kell hozzam).
    Legrosszabb esetben odaadom valakinek vételi ár feléért, aztán bukom rajta 5-6 üveg jobbacska sör árát. Annyi baj legyen. :)

---

Rögtön kérdeznék is konkrétabbat. :D Zsinórból kell a fonott, vagy jó egy 16 körüli mono? Megannyi kérdés... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák