Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
Én nagyon örülök hogy sikeresen fejlődnek, az elmúlt kb 1,5 évben nagyon sok energiát , pénzt, helyet és készletet öltek bele , ezt végig követtem a facebook oldalukon amin végig mentek. Nekem van a Colmictól , egy 99-es évjáratból egy akkori áron egy baromi drága, verseny matchbotom. Imádom szeretem , a blank hibátlan , a gyűrűzés vagy 3 helyen kicsit megviselt, de nem válnék meg tőle !!! Talán 2 éve nem pecáztam vele, de az évek alatt , meg a rengeteg hal miatt, nagyon hozzám nőtt ! Ha nem lennék Shimi buzzancs, akkor ezt a márkát választanám. Számomra ezért is nagy öröm, mert újra van az országban, több mint 10 év után egy folyamatosan szűkölő piacon. A verseny csapatban pedig ott van : Nagy Benedek, és most már Novák Jani is .....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest