Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
madamEO
csendes tag
amit találtam az : ZOTAC Z68-ITX WiFi
Ez jó lenne, ha lenne rajta FireWire, a WiFi nem kellene, sem a 2 ethernet sem a PS/2, viszont a passzív hűtés fontos.....Bár lehet hogy várnék az Ivy Bridge procik megjelenésére, meg hozzávaló ITX-es alaplapokra....
Visual-os dolgokhoz használnám, 3 monitorral meg minimum 5 projektorral (azért kell PCI-E X16), de fontos a mobilitás is.... (igaz, ha lenne FW-s sok video-ot támogató noti lehet, hogy arra mennék rá, de ilyenről mégannyira sem hallottam.)
Aztán ha már ilyenbe fektetek akkor vizhűteném, akkor meg tuning is mehetne....

THX bármilyen 5letet
-
madamEO
csendes tag
Helló mindenki,
Keresek egy minnél jobban tuningolható 16*PCI-E alaplapot LGA 1155 foglalattal, 2100 MHz feletti DDR3-al, és a legfontosabb FIREWIRE csatlakozással (lehet kivezetés is....) lehetőleg minnél több alaplapi monitor támogatással (3 már ideális lenne)
Mostanában láttam hasonló tudású lapot a Zotac kínálatában, csak a FW hiányzik róla....
Az viszont kell....Válaszokat előre is köszi.
Aktív témák
- GIGABYTE Z790 GAMING X AX - WIFI DDR5 - FirstShop garancia 2025.12.05.
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest