Hirdetés
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
sztok,
nekem is megvolt a ''premier''. 3 hónap után bringára ültem. gödről elmentünk vácra és vissza. egyelőre végig a duna partján, a kerékpár úton. nem azért mert nem mertem volna a főúton, de így láttam jobbnak. először voltam erre, igaz 3 éve gödön lakom, de meg kell mondjam, hogy nagyon jó volt. a kerékpárút minősége nagyon jó, igaz vannak néhol felfagyások. az út széles, tehát egymás mellett is lehet menni, ott ahol jól belátható az út. az idő is pont jó volt, már nem volt túl meleg. oda-vissza 30 km volt, de kezdetnek nem rossz.
a karom is jól bírta a ''megrászkodtatást''. igaz aszfalton mentünk, de volt, hogy egy kis kitérő erejéig bementünk az erdőbe, sződliget felé. mellesleg még mindig kb. 90-92 fokra tudom csak behajlítani a karom. az 5. orvos megmondta, hogy izületbe ér 1-2 csavar, és valószínűleg ezért nem megy jobban a hajlítás. szept. 25.-én, újabb műtéttel, eltávolítják a fémet és a csavarokat. remélem akkor nagyságrendekkel jobban tudom majd hajlítani a karom.
amúgy vác nagyon szép, még a kerékpárút mentén is. a révnél nagyon klassz játszótér van a gyerekek részére + tele van a ''part'' kávézókkal és sörözőkkel! csak ajánlani tudom.
tr00p3r
PS: valaki nem megy szept. 2.-án a beac maxi teljesítménytúrára? gyalog vagy bringával? [link] én az éjszakai 30-on gondolkodom, gyalog!
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Google Chrome
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest