Hirdetés

Aktív témák

• tr00p3r

addikt

sztok,

nekem is megvolt a ''premier''. 3 hónap után bringára ültem. gödről elmentünk vácra és vissza. egyelőre végig a duna partján, a kerékpár úton. nem azért mert nem mertem volna a főúton, de így láttam jobbnak. először voltam erre, igaz 3 éve gödön lakom, de meg kell mondjam, hogy nagyon jó volt. a kerékpárút minősége nagyon jó, igaz vannak néhol felfagyások. az út széles, tehát egymás mellett is lehet menni, ott ahol jól belátható az út. az idő is pont jó volt, már nem volt túl meleg. oda-vissza 30 km volt, de kezdetnek nem rossz.
    a karom is jól bírta a ''megrászkodtatást''. igaz aszfalton mentünk, de volt, hogy egy kis kitérő erejéig bementünk az erdőbe, sződliget felé. mellesleg még mindig kb. 90-92 fokra tudom csak behajlítani a karom. az 5. orvos megmondta, hogy izületbe ér 1-2 csavar, és valószínűleg ezért nem megy jobban a hajlítás. szept. 25.-én, újabb műtéttel, eltávolítják a fémet és a csavarokat. remélem akkor nagyságrendekkel jobban tudom majd hajlítani a karom.
    amúgy vác nagyon szép, még a kerékpárút mentén is. a révnél nagyon klassz játszótér van a gyerekek részére + tele van a ''part'' kávézókkal és sörözőkkel! csak ajánlani tudom.

tr00p3r

PS: valaki nem megy szept. 2.-án a beac maxi teljesítménytúrára? gyalog vagy bringával? [link] én az éjszakai 30-on gondolkodom, gyalog!

Aktív témák