Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Brae
őstag
Először is definiálni kéne, hogy mit értünk trükközés alatt: triál, dirtjump, street?
Ez a bicó egyikre sem igazán alkalmas komolyabb szinten, ugyanis ez egy túra/lájtos xc bringa és nem erre való. Ha normális dirt/street vagy triál gépet akarsz, akkor mélyebben a zsebedbe kell nyúlni. Persze az alapokat meglehet tanulni ezzel is (manual, egykerekezés, ''kecskést ugrani'' vagy esetleg bunny ha könnyű vagy), de többet ne várjunk tőle. Dirtre még jó is lehet ez a váz, ha 60kg alatt vagy, de a szerkó tuti nem bírná ki. Egyébként nekem nagyon tetszett a bringa, ár-teljesítményben verhetetlen és MAGYAR
Trükközéshez milyen fék? hmm... ha trial-ra gondolsz, akkor Magura, ha dirt akkor tökmindegy ha street, akkor tárcsa.
Acera-st néztem, de szvsz a Sram-os csak a hátsó váltóban és fogaskoszorúban(7-es, az Acera-s 8-as)különbözik a váz ugyanaz.
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
Értem!
Ha jól emléxem te írtad hogy régebben bicóztál úgy komolyabban, és most újra szeretnéd kezdeni.Szal úgy gondolod, hogy bírja a bicó a kerekezést ugratgatást stb. ?
/Csak úgy kezdő szinten/
És ha te már csináltad gondolom tudod, hogy a trükközéshez melyik fék a jó a tárcsa vagy inkább a V-fék?
És jó a geometriája ha így mondják?Szal kerekezni jó vele, hogy érezted?Gondolom a boltban nem trükköztélDe úgy kb? Jól kézre esik?
-
Brae
őstag
Tegnapelőtt voltam megtekinteni a Draco-t egy boltban, nekem nem tűnt gagyinak a féke, de lehet, h hátra elkél egy fékmerevítő, mert ugye a 6061-es alu nem olyan merev, mint a 7005-ös és csavarhatja a támvillát, de csak néhány métert mentem vele a boltba azalatt nem lehet túl sokmindent megállapítani.
-
Folze
aktív tag
helótok! épp ma volt nálunk, itt dunaújvárosban az évenként megrendezett bringatúra 35km-es össztávval az egyik közeli faluig meg vissza, jó kis móka volt...
itt egy [link] bár ez még csak a tavalyi... -
Manitou
veterán
Én például még semmit nem vettem neten keresztül.De amilyen rossz tapasztalatok vannak ezzel az ebike-al, lehet ezentúl se fogok.
Boltban vásárolok/vásároltam, mert már régen nem költöttem egy forintot se a bicajra.
Volt egy törzshelyem ahova jártam és sokszor kaptam kedvezményt is, meg alkudni is lehetett a boltossal, még ilyen extraárengedményes cuccokból is.''Ha ezt is viszed akkor ennyi'', tisztára mint a piacon
De nekem tetszett
Sisakot nem vennék neten keresztül például, és semmi mást se amit próbálni szokás, pl cipő,stb...
Sisakból ami tetszik és pénztárcádba belefér azt vegyed.( nem szó szerint kell érteni, mert ugyebár akkor a fejedre nehezen menne fel) Amik a fő szempontok, legalábis nekem: súly (könnyű legyen) , szellőzőnyílás sok legyen rajta,jól nézzen ki
, kényelmes legyen, de ugyanakkor ne lötyögjön a fejeden, mert akkor nem véd úgy A Mango az márka végül is, de ha találsz ilyen árban Bell, Cratoni, Uvex, Rudy Project, Giro, ...stb márkákat, azok is mind jók.
Hátsóvátó védőt kb 12 éve használtam utóljára még kis alap MTB-omon, 200Ft volt anno
nem egy nagy tétel, még szerintem meg is van, felesleges szerintem
Én sima belsős gumit használok, és nem sűrűn van defektem, ha megfelelő nyomást rak az ember a gumiba és nem ultralight belsőt használ, akkor nem nagyon kell defekttől tartani, meg persze kerékpárkezelési technikán is sok múlik.
Namost szerintem ez az ebikeos Hurrican GX rohadt drága ennyiért. Haverom 2500-ért vette darabjátkerékpárboltban, acélperemesnek. Ennyit még kevlárosért sem adnék.
Nálam eddig 4500 Ft a max amit adtam egy külsőért, azóta inkább 2-3 ezerért szoktam venni mindig valami jó kis akciós kevlárostA 10 ezres gumi se tud többet annyival, és ugyanúgy kopik.
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
akkor jó, mert nekem is tetszik!
meg eddig csak jó véleményt olvastam róla..
ti hol vesztek ilyen kiegészítőket? látom ebike-on, meg még pár e-shopban, de ebike-ot már leírtam végelgesen, meghát elég drága a kiszállítás..
és pl. ruházatot, sisakot - amit ki is illik próbálni - szal ilyet hol vesztek?
itt néztem: www.velo-x.hu (már 20k felett ingyér szállítanak)
a probléma csak az h itt még kép sincs a termékekről(milyen ebolt az ilyen
)
viszont elég olcsk az árak
sisakból milyet ajánlotok? 4-5k-t szánnék rá
pl. ez a Mango Twister tetszene [link] 5800,-
thx
ui: azt a hátsóváltó-védő fémvackot hogyis hívják?vagy azt minden normális helyen lehet kapni?
mod2: gumiból a tubeless megéri? gondolom hosszútávon igen.. nem tud kidurranni.. vagy urszágútra hülyeség?
ja és az olyan defektvédős gumi, pl. ez megéri? [link]
hmm, kicsit sokat kérdezekbocsi
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
Brae kollega jó bicajt választott.Nekem is megtetszett naon!A Draco!!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy melyik a jobb a tárcsafék vagy a V-fék?
A tárcsak is fog úgy pl hogy farolni lehessen?/jobban nem om elmagarázni/
Pl a trükközéshez, kerekezéshez melyik a jobb V vagy tárcsa? -
-
raczger
őstag
télleg, jön valaki a Szilvásváradi maratonra? mert én valszeg megyek!
[link] -
illusiON
őstag
válasz
Scream007 #170 üzenetére
hát akkor elég szart próbállhattál, vagy be kell koptatni vagy nemtom mer haver ülve ment vele és tökéletesen kimozogta a teljes útját, a végén pedig nem koppant, csak bekeményült...
mod: ja és neki is világokék volt... viszont rövid volt az első fékhez a bovden, és ha kihuzta 120ra akkor ki kellett akasztania a féket, különben kifeszült volna a bovden
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
tegnap mikor voltma megnéztema boltba a rock shox tora-t azta világoskéket, hát nem voltam elájulva tőle, szép szép az hogy tekergetheted a rugóútat nagyobbra, de mit se ér ha csak a 1/3dát rugozza??
-
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem a bicókat, de azért csak megkérdezek szakértőket is
Szóval szeretnék egy jó bicót venni.Az a gond h csak 60k-m van rá max!
Na szóval ennyiért milyet ajánlotok?Nem vok egy nagy bicikjivirtuóz, de azért kerekezgetni, ugratgatni szoktam, szal jó lenne ha bírná.Fék is fontos, hogy jó legyen.Első teló az nem ártFéknek jó lenne tárcsa, de ennyiért nem tom h kapok e olyat.Legalább akkor elöl
Szóval milyen bicót ajánlanátok? -
golyani
őstag
válasz
Azazello- #162 üzenetére
nincs enduro verseny. meg ez a ktegória is kicsit olyan kitalált, vagy.... na... szóval érted, nem olyan mint a DH meg CC ez olyan köztes nem igazán lehet konkrétan megfogni.
de ez maratonon azér' jó mer' lefele mehet az ''erezdelahajam''. egy könnyű enduroval pl trans-misson speed 14,5kg lefele nyerő vagy.
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
hát az hézag h hasonló áron ha összerakom se tok jobbat mert nincs váz jó áron ha scutummal számolok akkor meg 360-370-re jön ki tórával X-7-el, ISIS-es truvával, meg jó kerkekekkel + BB7-el... esetleg még belealkudok ócsóér egy BB7-et a meridába és nekme attól nem kell jobb. de szerintem legközelebb ősszel lesz belőle vmi szülinapomkor. szept. 11. rulez!
az Giant VT siten nagy vétel let volna. viszont kérdés h szeptemberbe lesz-e még 2005-ös T-M Speed. -
golyani
őstag
ciki de miaza KTT
neke molyan volt h marhultunk száguldoztunk aztán 35-nél szembejött velem egy faszi furikkal amibe víz. persze én kapcsoltam a metro-Active bájkon elsőféket megtép elsőkeréken(bicaj olyan 45fokos szöget zárt be az úttal) aztán megkoccoltam a furikot megálltam 45 fokba eldőltem oldara bicaj felaakdt a drótkerítésre én meg előre bukfenceztem félucca röhögött.
másik meg amikor versenyeztünk h ki tud hamarabb megállni 37-ről. megy haver tesco bájkkal 2,3 méter. megyek én Active-fully-val első fék beránt 60fokos szög bezár 1,5m-en megálltam és letettem a seggét.másik haver merevvócsógéppel megáll 5 méteren erre mondja h olyan jó fékkel ami nkem van ő is megáll mondom itt van vigyed. nekilendül berántja a hátsót csúszik ráávgja az eslőt és dob egy orrostez még Logan fék volt Shimano fékváltókarral és kerámiés fékpofákkal.
-
Scream007
őstag
Zsír ez az lx fék csak kicsit''be kell kopnia''
Kicsit másabb mint az elöző, nem is fékerőben hanem fék hatásban jobb, mikor meghúztama régit volt egy határ ahol ha tovább húztam akkor sem lassultam jobban,de ennél amíg húzom addig nő a fékhatásSikerült is majdnem egyet perecelni
A régi automatikusan eladó lesz szal valaki egy ilyen tescos osanos bicóra akar egy olcsó, de mégis egy jobb féket akkor itt a megoldás -
Bikeman
aktív tag
Nekem ugyanez a mutatvány nem bántotta a váltót, viszont kitépett 3 küllőt, és még valahogy le kellett érnem vele a hegyről...
Szép menet volt...
Amúgy a Börzsönyben azok az utak, amik nem olyan látogatottak, úgy tele vannak karvasatagságú lehullott faágakkal, hogy szinte már járhatatlanok.... -
Dirtyz
őstag
Nehogy nekiess kalapáccsal, spéci cuccal szokták egyengetni. A cimborámnak múltkor a pedalománban csinálták meg, de neki még láncszemet is kellett cserélni, mert az is elgörbült.
Amúgy előfordul, sajna nem sokat tudsz vele kezdeni. A hátsó kerék felpattint, kifordít egy ágat, és az be a köllők közé. Ennyi -
golyani
őstag
áhhh. ígyis olyan mint egy pár gyulai lángolt kolbi. milyen lenne 100-on mozgása finomságos mint akolbié csak a merevsége... ne meg kotyog a drága úgyhogy mihelyst alkalom lesz rá hajintom kifele. megy helyébe egy Tora vagy esetleg egy Duke ha lelek még vhol eldugva egyet.
-
Azazello-
senior tag
mi az a valtopapucs?
-
golyani
őstag
hát a garit nem tom h bántja-e de úgy tod véghez vinni h felhúzod a szimeringet nyomsz bele anyagot majd visszarakod a szimeringet. a manitoukon van zsírzólyuk. már amelyiken van.
de szervíz ba 200 pézér megcsinálják szerintem mert egy 5 perces munka. érdemes telózsírt használni!
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
tessék itt van a lámpateszt.
[link]
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
Tudtok valami jó oldalt ahol van sok bicaj árral?
-
golyani
őstag
helyzet az h az zsírral keveredett por. ez azér ven mivel ócsó teló van benne a szimering inkább csak van mint működik is rendesen így a benne lévő zsírt szépen nyomja kifele.mert ugye ócsó telókba nem olaj hanem zsír van kenésileg.
ajánlatos ezért 1-2 havonta kis zsírt tenni a telóba.az talán még jobb ha sűrű olajjal keversz zsart mert akkor az olaj miatt jobb lesz a kenés=>finomabb mozgás, de a zsír miatt ot marad ahol kell.
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
na akkor mingyár lefényképezem és felrakom kep.tarra a tesztet kép formában nem hasraütve mondta mamit mondtam. ezzel lehet látni is. azt aláírom én is ha erdőbe stb akar a zember ledeset akkor az min 20 ezer vagy vegyen egy Nighthawk emittert vagy 500-ből csináljon házi 20W-osat ahogy én tettem
Manitou: a VT ha jól tom 2004ben lett gyártva és utána nem.
Azazello:
Magellan Scutom Manitou Metel R-rel 17'' vázzal 3015+773g és 159 ezer péz 100/120/150mm rúgóút.
Meridából amibe SPV-s Manitou tag van az olyan 200k körül mászkál tavalyi is idei is.
tavaly a Trans-Mission Race az 189 ezer volt az fix 120 at mozog. -
emitter
őstag
[link] erre jön valaki? igaz, nem verseny, de legalább olcsó
én tuti kimegyek.. talán az 50-est megpróbálom
-
lajo
senior tag
Nem tudom milyen telód van, mostanában azért nem tesznek harmonikát a telóra mert szebb meg van rajta fasza tömítés de az olcsóbbakon nem olyan jó a porlehúzó (pl black alatt--->axel) szal néha töröld azért le szerintem. Évente úgyis illik olajat cseréltetni akkor kijön a genya.
-
emitter
őstag
válasz
Scream007 #128 üzenetére
ja, gondoltam... akkor kikalapálom házilag
amúgy a váz-horpadás tuti nem a mai eset miatt van, mert megnéztem, és pont a váltóval ellentétes oldalon van horpadva, ráadásul a belső oldalon, és a festés picit sem sérült
de így is megy a bicó, csak kicsit kerreg néha a lánc a görbe váltó miatt..
a másik, h a teleszkóp nálatok is nagyon porosodik, és a sok trutyi kiül a tömítés szélére? nem kéne rá vmi védőgumi -
TexT-BoY
addikt
Ma egy kedeves osztálytársam sikeresen eltörte a váltóm, megnyujtotta a láncom és eltörte a váltópapucsot is.
A régi cuccokat most emiatt cserélhetem...
Megellan Polar-X Papucs---> csak veszek egy ujjat
Shimano RX100 outi váltó---> Shimano Tiagra rövidkanalas V.
Shimano fogaskorszoru---> Sram 5.0 Fogaskoszoru
Shimano lánc---> Sram PC58 vgy 48 lánc...
Remélem az ujm eghajtás jó lesz. -
lajo
senior tag
Bárkivel előfordul és szopásnak hívják.
Ez ellen nem véd szinte semmi.
Váltópapucs 1000ft alatt csere aztán kész ha a váltó nem sérült nagyon. És nem csak az ágak miatt csavarodik fel a váltó. Bármikor megesik haverom egymás után 3 at eltört 1 hét alatt. Ugratott. Ez van.
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
Szerintme amikor a váltó bement a küllők közé a váz is akkor kapott.
Azért csak óvatosan ez nem 20kilós vasbeton váz, ez aluminium
Egyetlen mai mtbre se tesznek váltóvédőt, ne is mondjam én is elvárnám dehát ez van, valahogy én is mindig elfelejtem mikor ott járok, 3éve
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
Azazello- #125 üzenetére
De újat akarsz nem? Ezeknek a telós vázaknak kicsit másképpen van a méretezésük, szóval ajánlott megnézni hogy valójában mennyi is az az annyi, nehogy utána meglepetések érjék az embert. És mennyit szánsz a vázra+ rugóstagra& elsó telóra? + gondolom tárcsafék előre hátra is kéne már egy ilyen kismonszterhez
Ezt a scutumot én is nézegettem. Viszont a majd 4 kilós váz( taggal) elég kemény.
De legalább 6''-t mozog -
Azazello-
senior tag
most neztem bikemag apron, 20''-as van. azzal mar kezdhetek valamit.
nem tankot akarok epiteni, de alapvetoen a cc-nel en tobbet szeretnek, viszont FR-hez es DH-hoz kozom nincsen. Az elmondottak alapjan az enduro az a style, amivel mehetel fel-le, ugralhatok ha akarok, turazhatok is, stb stb...
es ez nekem pont idealisnak tunik. csak kerdes, hogy anyagilag hogyan tudnam megvalositani es, hogy 195cm magassagomhoz es a 95kilomhoz tudok-e epiteni cangat ebben a kategoriaban. -
emitter
őstag
áááááúúúúááááá!!!
nem is tudom, hogyan kezdjek hozzászóval a lényeg, h van egy kis gáz a Wheeler gépemmel..
ma megtettem vele az első nagyobb ''próbát'', felmentem a Nagykevélyre (ha ez nem mond semmit, akkor képzeljetek el egy 5-600 m magas hegyet, ahova fel és le is 20-30cm-es síkos ill. éles köveken lehet csak felmenni, lefelé ráadásul 1 ember-széles csak az ösvény... szal fölfelé nem is tudtam tekerni, állandóan kipörgött, még 3-asban is)
na, jövök lefelé a hegyről a szaros keskeny ösvényen, egszer csak felpattan valami genyó ág, és bereccsen a váltóm.. hát nézem a hátsó kereket - a hátsó váltó teljesen kifordulva, beakadt a küllők közé.. na király, 2 napos sincs a bicó, máris megsebesül.. 10 percembe telt mire ki tudtam szabadítani a váltószerkezetet.. először nem mertem feszegetni, erőltetni, féltem, h eltörik.. aztán megelégeltem és egy erőteljes mozdulattal visszaficamítottamhát persze enyhén szólva elgörbült, kézzel amennyire tudtam, visszagörbítettem..
szerintetek elvigyem szervízbe, vagy itthon próbáljam meg vmi fogóval megbabrálniha elviszem, gariba ingyen kötelesek megjavítani, vagy az én hülyeségemért én fizessek? (t.i. hogy nem vettem észre, h nincs rajta váltóvédő)
de basszus akkor is, az agyam eldurran, hogy ilyen apróságokra nem gondolnak.. 70 ropis canga, és nem raknak rá egy 500ft-os acélvalamit, ami védené a váltót
amúgy még egy érdekes dolgot felfedeztem: a váz hátsó részén, közvetlen a hátsótengely mellett, van a vázon egy behorpadás, egy mélyedés.. de csak az egyik oldalon! ez selejtes váz, vagy mi? ezért visszacseréltethetem esetleg a gépet? (majd ha tudok, csinálok róla egy képet, bár nemtom mennyire fog rajta látszódni a hiba)
na bocs, h hosszúra nyúltam, de ki kellett önteni a szívemetehh
-
Scream007
őstag
válasz
Scream007 #95 üzenetére
ma 5re mehetek a kész bicóért.
ahhhhhh, kicsit elértetük egymást, a srác úgy gondolta hogy amikor mondtam a boltba hogy kell, akkor az ''1ik nap rendelem másnap mehetek'' dolog esetén már nem is kell mail, mert annyira biztos volt, meg emlékezett réám hogy én vagyok az aki megrendeli.Máér akart telefonálni hogy most kell-e?Azért szép dolog hogy lehet még Mo.on szóbeli megbeszélésre alapozni, ezt picit benéztem
-
Ariadne
őstag
Hmm, társaságépítő világítás, ez jóóóó.
Főleg hétvégi kikapcsolódásra fogom használni a kerómat, tehát valszeg ritkán kell ''igazi'' sötétben mennem (dolgozni nem merem vinni a kerót, féltem).
Azt hiszem a megoldás kb. az lesz, mint nálatok: magamnak veszek egy ilyen egyszerű normál lámpát, barátomat pedig megajándékozom egy szupererőssel (most egy szál hátsó villogóval jár városban este is, ez kicsit idegesítő), így lesz kihez csatlakoznom, ha besötétedik túrázgatás közben. Csak győzzem majd letépkedni róla az erdőből előbukkanó, világításra éhes csajokat...
Köszi a tanácsot. -
regent
aktív tag
Ariadne, a lámpaválasztás attól függ hol, és mikor akarsz tekerni. Nekem van egy cateye EL-valahányas, nem a legtutibb, 3 ledes, valami szuper fényeröösítöö technikával, nem tudom a fantázianevét. Takarékos, meg minden, de ha nincsenek külsöö fényforrások, akkor gyakorlatilag nem sokat ér. Tehát szerintem csakis akkor vegyél ilyet, ha fööleg városban fogsz esténként tekerni, ahol gyakorlatilag nem a te világításodtól látsz, hanem az utcai lámpák adják a fény nagy részét.
A kedvesem, meg mikor az övét vette, olyat kért a boltostól, amivel bármikor-bárhol látni fog. Vett is egy drága xenonost, de ezzel aztán tényleg lehet látni, igaz eszi az elemet rendesen. Most ezt használom én.Bár ez sem vészes, mert havonta max kétszer fordul elöö így nyáridööben, hogy késöön érek haza és használnom kell, ilyen használat mellett már nem is emlékszem mikor cseréltem benne elemet utoljára.
De viszont nem nagyon bírja a folyamatos használatot. Azaz 2-3 óra folyamatos világítás után érezhetööen csökken a fényeröö, egyszerüüen megeszi az elemeket.
De ha pl. erdei éjszakai túrát is tervezel, mindenképpen ilyet vegyél. Különben majd társulni fogsz egy olyan bringáshoz, akinek ilyen van.
Ha neked lesz ilyened, akkor meg majd hirtelen sokan akarnak veled egy bolyban tekerni. -
Azazello-
senior tag
utanajarnal nekem, hogy mennyibe fajna egy Magellan Scutum, vagy egy Magellan Deneb vaz? es mekkora a kaphato legnagyonn meret... 21''-os lenne az idealis
Es az arnal lenyeges, hogy rugostaggal vagy anelkul adjak-e.
Esetleg merida trans-missionbol miket es mennyiert lehet kapni...
koszi!
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
válasz
Azazello- #112 üzenetére
hát kérem alássan:
Merida Trans-Misson sorozat
Specialized Enduro
Giant AC is jöhet ide.
vázból a Wheeler hornet sorozat
Konak közül a Dawg sorozat
Santa cruz blur talán
Mali War Horse de elég érdekes ez a váz...
Magellán Scutum
telónak jöhet: Black, Minute, Tora, Recon, Relevation -
Krinya
tag
Bocsi, FullFace...
Sajna tudom, hogy nem vásárolhatok, csak gondoltam ott nagyobb a választékDe ha nem lehet próbálgatni, akkor sajnos ez halott ötlet.
Amit kinéztem magamnak az Sixsixone Full Comp, szürke, elméletileg L-es kell nekem.
Gondolom ilyet nem tudsz szerezni.
Azért köszönöm -
tr00p3r
addikt
FF? ez valami rövidítés? nagykerben egyrészt nem vásárolhatsz, másrész próbálni sem lehet. menj be mondjuk a Hervis-be vagy a Speed-Way-be és itt tudsz UVEX, Specialized, Cartoni és Giro bukókat próbálni. aztán szólj milyen kell és mekkora méret és hozok nagykerből neked.
-
Krinya
tag
Sziasztok!
Hol a manóban lehet FF sisakokat venni? Eddig voltam a 661 Fő utcájában, és a Lurdy-ban.
Választék nem nagyon volt... 3 típus, 1 szín, egy méret.
Esetleg valami nagyker, ahova be lehet szabadulni, és próbálgatni, majd megrendelni neten a cuccot?
Köszi előre is -
Scream007
őstag
Ne is mond azóta már láttam 1 boltot ahol lett volna helszínen ugyanannyiért, és ott is hagyhattam volna......
De rendelést nem tudom, és nem is mondhatom vissza sajnos
De ha ezena héten semmi értelmeset nem mond akkor bmegyke megmondom köszi nem kell.
Amugy neked volna lx még a régebbi párhuzamos v-féked előre hátra+lx fékkarok hozzá???
És persze fel is tudnád nekem tenni?
Ha mindkettőre igena válasz, akkor ha nem jön össze a héten akkor megkereslek privátban az ügyben.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- PlayStation 1 / 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest