Hirdetés

Aktív témák

• Thyb

senior tag

válasz Jorus #2800 üzenetére

A Budai rakparton rendszeresen nyomulnak, mert ugye elindul a csórikám az alsó rakparton, északról, majd gondol egyet, és fel akart menni a Margit hidhoz. Igy neki az a legegyszerűbb, ha használja a kerékpárutat. A multkor pont egy ilyen majom került ki egy családos team-et (voltak vagy 5 bringával) a kanyar előtt, a szembe jövő bringás meg kénytelen volt lemenni a fűbe, hogy ne csapódjanak a robogóssal frontálisan, mert az az okos cseszett lemenni. De láttam már Harley-s ipsét is azon a kerékpáruton, holott a Margidhidi felüljárónál simán visszafordulhatnának. Most a legujabb trendi a kutyasétáltatós gyalogos a kerékpáruton, mert berakták a kutyafuttatót a kerékpárut meg a HÉV közé, s ott hozzák-viszik-sétáltatják a dögöket. Reggel, mamóka a kerékpárut egyik oldalán, mig a kutyája a póráz másik végén a kerékpárut tulsófelén, dolgát végezte. Ugy örültem. Mondjuk látta is anyóka mert ránézett a képemre és két ugrással odaát termett, meg repdesett a bocsánat, csakha egyszer a lendületet elveszitem, akkor ....

Aktív témák