Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
Milyen uj ajanlott orszaguti bringa van max 1500 euros arban? Fo szempont az alacsonyabb suly, ami altalaban jobb minosegu komponsekkel jar egyutt.
-
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs #322739 üzenetére
Milyen link?
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #322721 üzenetére
Miota esszel csopogtetem nincs gyurma, illetve csopogtetes utan letorlom a folosleget, miutan “beitta”
-
ReFleXx
addikt
válasz
balintbaba #322716 üzenetére
Nekem is a full fekete setup tunt fel, ez ilyen temetore jaros kombo ?
-
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs #322710 üzenetére
Most latom ugyanazt a kört nyomtuk le (szentendre -papret - kisrigo - szentkereszt - pomaz - kalasz -bp) vasarnap, meg az irany is stimmelt
Te hanyfele jartal ott? en 13 elott 5perccel toltottem kulacsot a kisrigo elott.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #322670 üzenetére
Ha waxolsz nincs zsirsar
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #322547 üzenetére
amugy normalis fonok, szoltam neki es törölte az activityt
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #322510 üzenetére
Nalatok rendesen megy az intervals.icu? Ma raneztem kivancsisagbol es idei evben nem huzott at semmi tevekenyseget stravarol.
Ma megvolt az elso borulas is
sikerult rakni egy “Pogit” egy lejtos kanyarban, tul nagy volt a tempo, en meg nem mertem bedonteni, meg nagyobbat fekezni sem mert felvolt szorva apro kaviccsal is az iv, kiengedtem a murvara, de ott meg volt egy faag
Par karcolassal sikerult meguszni a mutatvany, nagy makom volt, Pogi rosszabul nezett ki.
Heti effort 1042 lett, amibol a mai ride 594 volt, sikerult elfaradni. -
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #322261 üzenetére
130ban ketto szerivze volt, nem?
Egyebkent milyen idokozonkent kell szervizelni a telot? Sok meg nincs az enyemben -
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #322258 üzenetére
Szinte ugyanaz a geo, csak ebbe valszeg belemegy az 50-es gumi (perpill 44-es van benne) az Endurancbe meg nem.
ZavaBalazs ,
Az biztos, labakat meg keringest cserelnek vele szivesen -
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #322200 üzenetére
Pedig ez a bringa rad var.
Elvileg 9kg, az mar nem rossz.VEDDMEG VEDDMEG VEDDMEG
-
ReFleXx
addikt
Azta micsoda ido volt ma, 17-18 fokban sikerult tekerni egy 50-est
. Vegre nem hideg volt a menetszel hanem rendesen langyos/meleg. Boven eleg volt a nyari gatya, nyari mezzel, de azert felulre vettem egy hosszu alaoltozot.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #321911 üzenetére
Nemtom, en anno kivancsisagbol akartam merni alvas kozben pulzust arra inditottam pilatest, jobb hijan
de strava nem igazan erre valo, ettol fuggetlenul a teremfoci elferhetne benne.
-
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs #321884 üzenetére
En sem terveztem sarazast tegnap de azert osszejott
, itt meg csak az ut elejen jartam, ezutan meg vagy 5x pergett ki majd gyult tele sarral. A masik bringan sarvedo volt, na arrol le kellett szerelni feluton, ott a kerek mar nem birt megmozdulni sem. Egyebkent ennek ellenere rohadtul elveztem a dagonyat.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #321823 üzenetére
Pilates
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #321215 üzenetére
Stravan az ebike ride opcio nem csak par eve van meg? Lehet meg azelott hozta ossze a komot.
-
ReFleXx
addikt
válasz
mauimagic #321197 üzenetére
A harmadik dolog meg a 2 honap, azt is te mondtad itt eloszor, de mindegy.
De akkor visszavonom, hogy igazad legyen, tenyleg inkabb vasaroljon be lehetoleg dragabb 3xl-s vastag teli ruhazatbol, majd alljon neki 50-s pedalfordulattal a leghidegebb teli napokon tekerni z4ben, az extran elegetett kaloriat meg instant potolja junk foodbol. -
ReFleXx
addikt
válasz
mauimagic #321136 üzenetére
már elnézést, de hol írtam én hogy két hónap alatt kell 30 kilót fogyni?
nagyon max 2 hónap amig kellhet neki a vastag téli öltözet, következő téli szezon meg legkorábban decemberben kezdődik, addigra bőven lefogyhat olyan méretre ami sokkal inkább konfekció meg megis marad annyi ideig amig azokat elkoptatja igy nem kidobott pénz.
gondolom alapvetően fogyni szeretne, én inkább kezdenék egy jó diétával és sétával most, és szabadulnék meg az első adag túlsúlytól mintsem csesszem szét a térdeimet az extra súllyal a hidegben. -
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #321101 üzenetére
Igen az, egyebkent van mar par hasznos extension karoora, mint a reminder amiben beallithatod hogy kapj egy ertesitest x ido vagy tavolsag vagy elegetett energia utan, hogy egyel/igyal vagy ha tul alacsony a pedalfordulatod, tul magas a pulzusod, stb.
akkor ott az amelyik live idojaras adatokat ir ki adatmezokre, vagy hogy melyik iranybol milyen eros szel fuj, stb.
vagy ott amelyikkel egy adatmezore tobbfele adatot tudsz kitenni
itt egy lista: [link]
-
ReFleXx
addikt
válasz
szacsee #321100 üzenetére
Nem szeretnel lemenni 3xlrol xlre mondjuk? Tobb szempontbol is jo lenne.
Ehhez igazabol mozogni sem kell, csak egy jo dieta. Mire ez megvan meg itt a jo ido es akkor se nem kell 3xl-ss meret se nem kell gatya -5 fokra.
egyebkent is reteg termek, -5 fokban azert nem a muglik szoktak sportolasi cellal tekerni, aki meg teker arra nem kell 3xl. -
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #321078 üzenetére
Karoo-hoz van mar virtual powermeter extension, meg kell adni egy valag parametert es emulal egy powermeter-t ami ugy jelenik meg mintha egy rendes powermetert csatlakoztattal volna pl ANT+on.
Ha neked van rendes powermetered, osszevethetned a ket erteket -
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #320854 üzenetére
Igy van, a gorgo tart egy fix wattot a pedalfordulatot szoktam varialni ha mar nagyon fajnak az izmok azon a cadence , gyorsitok vagy 10 pedalfordulattal es az segiteni szokott, utana meg lassitok. Kevesbe is unalmas igy.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #320848 üzenetére
Azt milyen pulzus zonaban csinaltad?
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #320852 üzenetére
Ahogy neztem zwiften is ilyen 2oras az
atlag edzes. -
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #320841 üzenetére
Szerintem ezek az 1oras edzesek kevesek, ez latszik is az intervalsos grafikonon is
-
ReFleXx
addikt
válasz
Toobee #320731 üzenetére
De most ti azert tekertek gorgon hogy nezzetek a kultikus utvonalat? Ehhez nem kell gorgo, sztem fenn vannak youtubon ezek vagy ott a streetview.
De mindegy , nem vagyunk egyformak, en legszivesebben Karoora toltott edzestervvel tekernek mint sebi, de sajna a D100-al ugy nem lehet, igy kell a laptop. -
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #320691 üzenetére
De most komolyan, nem tok mindegy a grafika? En csak neha szoktam ranezni, hogy lassam mikor jon egy intenzivebb szakasz, amugy meg inkabb nezek valami mast.
-
ReFleXx
addikt
Tudtok ajánlani olyan szakit aki egy kitűzött cél eléréséhez tudna csinálni egy edzéstervet?
Illetve felmérné, hogy a jelenlegi kondit figyelembe véve a kitűzött cél a megadott időn belül mennyire reálisan elérhető vagy felejtsem el. -
ReFleXx
addikt
válasz
dom1n0 #320429 üzenetére
Tobb ezer km utan azt tudom mondani h nincs semmi baj az Alis TPUkkal. Ket defektem volt veluk, egyik egy kigyomaras (lelett katyuzva kemenyen, felni perem is kapott) a masik meg az en hibam ennek a defektnek a cserejenel az uj TPU nem volt tokeletesen illesztve a szelepnel es ezert felpumpalasnal gorbult a szelep, majd kikipott/kirepedt a szelepnel es lett egy lassu defekt.
Azutan figyelek ra a szerelesnel es nincs gond, butyl utan eszrevenni hogy kicsivel konyebben porog fel a kerek. -
ReFleXx
addikt
válasz
dellfanboy #320390 üzenetére
Water repellent az annyi hogy van rajta egy bevonat amitol a viz cseppekké áll össze rajta és leszalad a felületről, de egy bizonoys vizmennyiség és idő után át tud ázni, a water proof ettol erésebb védelem az átázás ellen.
-
ReFleXx
addikt
Tegnap elindult az Atlas Mountain Race, bo egy nap utan egy magyar indulo van az elen aki a 400. kmen van tul.
Hajra Bence!
[link] -
ReFleXx
addikt
válasz
Napfénysüti #319862 üzenetére
Szinten. A Watson-ra gondolsz. Durva hogy mar vagy 20 eve volt ilyenje az IBM-nek, 2011-ben megnyert az AI egy kvízműsort es vegul megsem mentek vele semmire. Teljesen elbalfaszkodtak ezt is, senki nem emlekszik ha AIrol van szo….
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #318247 üzenetére
abbol is inkabb nem az alapp xx100-as szeria hanem az attol jobbak.
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #317950 üzenetére
El kell talalni, multkor sikerult , resnyire nyitott ablak, venti legkisebb fokozat epp jo volt a 150-es pulzus melle. Rajtam meg a nyari szett volt.
Egyebkent kiprobaltam ezt az active offseason plant amit emlitettel, hat ez azert annyira nem könnyű
, heti 8 ora vannak 2.5 vagy majd 3 oras etapok is. Az egy dolog hogy percenkent nezem hogy mikor lesz mar vege ennek a kinzasnak, de a seggemet is jobban kikesziti, 1 ora utan mar minden bajom van, azert nem olyan mint odakint tekerni. Ott kitudok allni a nyeregbol, meg azert neha megall az ember 1 lampanal vagy keresztezodesnel. Tegnap egy ora utan meg is kellett alljak 5 percre emiatt.
Mondjuk lehet az sem a legjobb, hogy a monti van a gorgore feldobva ,meg abban nem is tudom hogy egyebkent milyen kiallva tekerni azt meg keveset hasznaltam odakint is. -
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #317754 üzenetére
en is neztem, lecsereled a 2-st ? Egyebkent sdk eddig is volt (k2-ig), de valamiert megsem keszult tul sok 3rd
party app, csak miota kiadtak az sdk masodik verziojat ami jo a karoo3hoz is mar. -
ReFleXx
addikt
Van valakinek itt wahoo kicker core?
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #317433 üzenetére
Sokat nem valtozott, igazabol 3 oranyi non-ride activity
volt ossz vissz egesz evben. -
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #317404 üzenetére
Szep teljesitmeny!
Ha csak ride-ra szursz hogy alakulnak a szamok? -
ReFleXx
addikt
válasz
Szakbarbár #317403 üzenetére
Van ilyen nadragom es imadon, tartossagrol meg nem tudok nyilatkozni mert par honapja hasznalom, de multkor rendeltem meg1et tartalekba. Sztem 0fokban is jo.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #316892 üzenetére
Olvasva itt a tapasztalatokat a kulonbozo bike trainer appokkal kapcsolatban, nekem valami vilagi szerencsem lehetett. Zwift + D100 + cadence + HRM szenzor komboval minden elsore mukodott es teljesen stabil volt (minden BT-n).
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #316788 üzenetére
Főni az a 4mpes 51T hogy sikerült?
-
ReFleXx
addikt
Nalam ilyenek lettek az idei szamok
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #316386 üzenetére
Epp multheten voltam vasarnap HHH -n Szepvolgyi aszfaltos vegeig, majd onnan at Janoshegy szinten aszfalton, de azert nem volt teljesen szaraz az ut. A ruhara igaz keves csapodott fel de a bringa azert kapott, le is kellett mosnom utana.
-
ReFleXx
addikt
Napi szerelos: [link]
csak eros idegzetueknek -
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #315995 üzenetére
Na ideje volt mar grat
A hajtas tobbi resze marad? Kivancsi vagyok milyen lesz az egyutt mukodes a shimano cuccokkal.
sok boldog sebessegvaltast -
ReFleXx
addikt
válasz
fulton #315622 üzenetére
Nekem sem volt bajom veluk eddig, 1x en is bekertem alzaboxba, de aztan felhivtam , hogy mondja meg kb mikor lesz az alzaboxnal es odamegyek inkabb, igy utolag nem volt rossz dontes, mondta is, hogy nem tudta volna berakni kod hianyaban. Aznap reggel volt az atutemezes asszem. Szerencsere mar ki volt fizetve igy csak siman a kezembe tudta adni a csomagot.
Holnap egyebkent csomagot visz, hat kivancsi vagyok hogy ennel is jeleze hogy mikor jon. Trackingem nincs, mert nem en inteztem a fuvart, ez egy visszakuldes, de remelem a telszamom leadtak neki. -
ReFleXx
addikt
Holnap jon a dpd mar elore felek
-
ReFleXx
addikt
Most eppen van D100 gorgo zwift coggal ha valaki erre vart: [link]
-
ReFleXx
addikt
válasz
ZavaBalazs #315196 üzenetére
irni kell az eladónak egy egy huszasért megveszem azt a sárnehéz kerékszettet.
hátha ő sem mérte le csak elszörnyedt a katalogust olvasgatva -
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #315195 üzenetére
kocsiban van már 'wireless' fék, brake by wire, nincs teljes mechanikus kapcsolat a fékpedál és a fék között.
van értelme egyébként elektromos kocsiknál, de én félnék tőle, mint ahogy a 'wireless' kormánytól is ami meg a steer by wire.
Egyébként repülőgépeknél elterjedt ez a megoldás és müködik. -
ReFleXx
addikt
Bike24rol most valaki innen?
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #315165 üzenetére
lebuktam
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #315151 üzenetére
30%os felára volt az acélnak, maradt az alu.
most acél van, azon nulla berágódás. -
ReFleXx
addikt
Kérdés micro spline rachetből mehet az alu vagy acél kellene?
Alu könnyebb, olcsóbb, HGnál be tud rágni az alu racsni de mi a helyzet micro spline-nál?
Van valakinek alu micro spline racsnis tapasztalata? -
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #314969 üzenetére
Milyen kulacstartoval hasznaljatok a zefal arcticat? Ami nekem van abbol alig birtam kivenni, majdnem letort a kulacstarto mire kicibaltam.
Ha jobb hotartas a fontos akkor gondolom az elite deboyo nem lehet rossz. -
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #314823 üzenetére
Lemaradtam, mi lett a bringaddal?
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #314316 üzenetére
Ridegtartason van a csalad
-
ReFleXx
addikt
Szombaton meg igy nezett ki Vac a Naszalyrol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- GTA V
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 3
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest