Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
senior tag
Betörtük a lovakat.
Tegnap végül 2 bringát vettünk, egy említett Cube Agree C:62 Pro-t elsődlegesen nekem, és a fiamnak egy Cube Attain SLX-et.
Az Attain könnyített alu, 105-ös 12 sebis szettel.
Mondtam a fiamnak ha ezt kiegészíti a saját lóvéjából, választhat drágábbat, azonnal megfelelt neki, szerintem nem rossz bringa egyébként, 11kg mindennel felszerelve menetkészen. Azt mondta így egy óra tekerés után alapvetően fasza bringa, a súlyát elindulásoknál, kigyorsításoknál érezni kicsit, ha már megvan egy 15-20-as tempó, hasonló mint a régi Cervélo érzésre.
Vicces mert 56-os méret az is, az enyém is.Na és akkor az Agree..
7.95kg csupaszon a bringa, SPD-SL pedállal, garminnal, kulacstartókkal 8.4kg lett, szerintem korrekt.
Menetdinamikában erősen érezni a könnyebb (1450g körüliek...) 50mm-es karbon kerekeket, oldalszél ha belekap kapaszkodni kell rendesen
, maga az egész bicó nekem pörgősebb, direktebb érzésre az Orbeánál.
A gyári ülés szerintem fos, fiam is mondta az övé se volt egy kényelembajok, ezek cserések.
A Di2 rendszer összességében tetszik, a váltás gyors és pontos, megkockáztatom jobb a RIVAL-nál, viszont őszintén bevallom a SRAM féle egy-egy gomb-os megoldás szerintem fényévekkel egyszerűbb és nagyszerűbb, de nyilván ez relatíve egy apróság csak, a D-FLY gombok (hoodson lévő extra gombok) működtek megfelelően, bár kicsit mintha lagosak lennének.
28MM-es GP5000 gumikkal jött a gép, ezt már elég jól ismertem, belsős a rendszer, de rámbeszéltek egy pár Aerothan versenybelsőt, majd ezt kipróbálom ha lesz egy kis szabadidőm átszerelni.
Az ultegra fékek nagyon faszák. Nem olyanok hogy picit húzol és fejreállsz egyből, de nagyon jók a fékpontok, hazafele mentünk egy zúzósabb tempót 33-35 átlaggal, amikor rákellett fékezni, nagyon jól adta, egyelőre úgy érzem elleszek ezzel a betéttel és tárcsával is.
Még egy kis fit állítgatás hátra van, de így elsőre tetszik a bringa, jó az irány vele szerintem
Na és a képek:
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest