- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem akkor nézett ki hasonlóan a tenyerem amikor egy német juhász szerű, kóbor dög megharapott.
Kicsit mélyebb volt, mert láttam a tenyeremben a csontot, és a combomon is volt két jókora lyuk.Jobbulást!
BMW001: Simán lehet, hogy annak a régebbi verziónak nagyobb nyomás kell. DT villákkal sajnos nincs túl nagy tapasztalatom. Azt derítsd ki, hogy mi a max nyomás, amit még bír, akkor elcseszni nem tudod.
200 óra az már szerintem a nagy szervizre értendő. 50 órás intervallum szokott lenni a kis szerviz. Persze ezek kb versenykörülményekre értendőek, hobbi használat mellett, ezeket nem kell ennyire szigorúan tartani.zoli03: A Gopro 3-al az a baj, hogy nincs benne stabilizátor, ezért rázkódik a képe, amúgy szerintem tűrhető lenne a képminősége. Ez a ThiEye sem jobb szerintem, maximum abban, hogy nem annyira rázkódik. Akkor már inkább a Gitup 2, amit régebben ajánlottál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest