-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
bajtokarpi #34601 üzenetére
Sokszor szóba került már, de én még nem láttam egyik gyártó termékénél sem, hogy milyen keménységű gumikeverékről van szó. A negatív mintázat lényegtelen, de a gumikeverék tudna különbséget tenni.
A híresen gyorsan kopó gumik teljesítenek valószínűleg a legjobban, már ha nem zavar, hogy pár ezrenként új szett kell belőle.Egyébként magára a biciklizésre gondolva sztem nem indokolt külön figyelmet fordítani különböző időjárási viszonyokra gumiválasztás szempontjából.
A híresen tartós (kemény keverék - előbb öregszik el, mint hogy elkopna) CST Tracer semislick gumim sem csúszkál az úton, vagy ha mégis megcsúszik, akkor ott már nem a gumikeveréken múlik a dolog. Jellemzően eddig három jelenség hatására csúszott meg első keréken: poros/homokos kanyarban bedöntve, eső kezdetén a nyálkás úton bedöntve, télen a lefagyott aszfalton bedöntve. Ebből le lehet vonni a következtetéseket.
Nem a gumi lesz a gyenge láncszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiában szeretnek TV-zni
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Star Trek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Eladó egy pár alkalommal használt Patagónia Tenpenny XXL méretű vászon dzseki.
- Eladó új állapotú Fjallraven Raven Jacket M XL férfi kabát.
- Garmin Forerunner 45s Sportóra
- Remington AS8606 Curl & Straight Confidence meleglevegős hajformázó készlet
- Mellkaspánt Gopro és egyéb akció sport kamerákhoz mellkas pánt
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest