Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
(ex)Cat #324778 üzenetére
Könnyebbek ezek a kormányok mint a minőségi alu, vagy az áramvonalassága, esetleg rugalmassága miatt éri meg ilyen kétes kivitelezésűt vásárolni?
Mikor én döntöttem szélesebb beszerzése mellett (740 volt gyárilag) úgy találtam, hogy a bejáratott nagy nevek termékei közül is csak a nagyon drágák voltak számottevően könnyebbek.🤔
#324780 pbors...én sem értek hozzá, ne érts félre, vagyis csakis a józan paraszt eszem (vagyis ami még maradt belőle
) kétkedik az ilyen ajánlások kapcsán, mert bár az egyre rövidebb kormányszár, majd egyre szélesebb (MTB) kormányok után ma tényleg az egyre rövidebb hajtókar lett az új vezérfonal talán jogosan merül fel bennem, hogy mi történik valójában itt, tényleg semmit sem számít a lábaid hossza és mehet a 165 mm úgy a 95 mint a 75 centiméter átlépőmagassághoz?! Az mégis 20 cm különbség!
#324784 Alexios...nem lenne szükség bikefitre....ahogy mondod, szerintem legtöbb esetben a mi szintünkön úri huncutság (értsd.sima fingreszelés), hisz van itt is olyan aki megy mint állat, semmi baja a beállításokkal és azt sem tudja mit jelent a bálykfitt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Facebook és Messenger
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest