Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hasaggymeg

Topikgazda

válasz (ex)Cat #324778 üzenetére

Könnyebbek ezek a kormányok mint a minőségi alu, vagy az áramvonalassága, esetleg rugalmassága miatt éri meg ilyen kétes kivitelezésűt vásárolni? :F Mikor én döntöttem szélesebb beszerzése mellett (740 volt gyárilag) úgy találtam, hogy a bejáratott nagy nevek termékei közül is csak a nagyon drágák voltak számottevően könnyebbek.🤔

#324780 pbors...én sem értek hozzá, ne érts félre, vagyis csakis a józan paraszt eszem (vagyis ami még maradt belőle ;] ) kétkedik az ilyen ajánlások kapcsán, mert bár az egyre rövidebb kormányszár, majd egyre szélesebb (MTB) kormányok után ma tényleg az egyre rövidebb hajtókar lett az új vezérfonal talán jogosan merül fel bennem, hogy mi történik valójában itt, tényleg semmit sem számít a lábaid hossza és mehet a 165 mm úgy a 95 mint a 75 centiméter átlépőmagassághoz?! Az mégis 20 cm különbség! :F

#324784 Alexios...nem lenne szükség bikefitre....ahogy mondod, szerintem legtöbb esetben a mi szintünkön úri huncutság (értsd.sima fingreszelés), hisz van itt is olyan aki megy mint állat, semmi baja a beállításokkal és azt sem tudja mit jelent a bálykfitt. :F

Új hozzászólás Aktív témák