Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az hagyján, de “jogosítványt” is fog kapni a végén. Rendőr tartja az oktatást amúgy, gondolom a sulinak megvan a saját gyakorlópályája is az udvaron (ahol van hely, ott szokott lenni). Nemcsak tekerni ranulnak meg, ha em az összes szabályt, beleértve a szükséges felszerelést, azért kell a lámpa. A bicaj is le lesz prüfölve, kap egy matricát, ha ok.
Amúgy úszás ugyanez, megtanítják őket, a végén meg “vizsgáznak”, és az alapján jár a minősítés (nálunk az egyiknek jött csak össze a csikóhal, a másik eggyel kisebbet kapott
).
A másik hozzászólásodra: jól tetted, hogy rendőrt hívtál, megfélemlítésre játszott a köcsög. Felénk is ez megy a nagyobb parkolókban napközben, kiteszik a bólyákat, aztán ott gyakorolnak a motorral, meg az utánfutóval. Bár én még konfliktusba nem futottam velük, de tényleg kb használhatatlan tőlük a parkoló nagy része. Naívan úgy vagyok vele, hogy ahogy telik a parkoló, biztos lelépnek. Tekintve, hogy amúgy fizetős P+R, nyilván kibasznák őket onnét, ha zavarnák a usereket.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest