Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Hasaggymeg #245389 üzenetére

Fórumban megtanulod, hogy mindenki önigazol ha ajánl valamit. :) Ügyesen kell lavírozni a kommentek között, mert el lehet ám veszni rendesen.

De én még csak nem is az árától közelítettem még meg a témát. Viszont az is igaz, hogy 70-80ezerért szóba se jöhetne nálam. Persze ha valakinek ez nem tétel egy lámpáért, akkor miért ne venné meg? Csak nem kell azt még sugallni se, hogy ez nélkül nem lehet tekerni.

Volt nemrég egy másik téma is, a szemüvegek, csak abba nem szóltam közbe. Én a sima 2000ft-os Dechatlon (Rockrider) szemüvegekben tekerek, valaki nagyon le is hordta őket. Nekem van egy full átlátszó, meg egy kicsit sötétített. És olvastam, hogy páran 80ezres szemüvegeket használnak. Annyiért azt se vennék. De mondjuk 30ezer körül simán. Csakhogy jelenleg nincs indokom, hogy minek? A szemem jó, látok mindent, nem szoktak zavarni a fények tekerés közben. Leginkább a bogarak, és a menetszél miatt használom. És komolyan nem tudom, hogy miért kellene lecserélnem. Ez full a tapasztalatlanságom miatt van tudom, mert nem próbáltam még mást. De jelenleg így áll a dolog, hogy jók ezek nekem. :)

Új hozzászólás Aktív témák