- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Hasaggymeg #245389 üzenetére
Fórumban megtanulod, hogy mindenki önigazol ha ajánl valamit.
Ügyesen kell lavírozni a kommentek között, mert el lehet ám veszni rendesen.
De én még csak nem is az árától közelítettem még meg a témát. Viszont az is igaz, hogy 70-80ezerért szóba se jöhetne nálam. Persze ha valakinek ez nem tétel egy lámpáért, akkor miért ne venné meg? Csak nem kell azt még sugallni se, hogy ez nélkül nem lehet tekerni.
Volt nemrég egy másik téma is, a szemüvegek, csak abba nem szóltam közbe. Én a sima 2000ft-os Dechatlon (Rockrider) szemüvegekben tekerek, valaki nagyon le is hordta őket. Nekem van egy full átlátszó, meg egy kicsit sötétített. És olvastam, hogy páran 80ezres szemüvegeket használnak. Annyiért azt se vennék. De mondjuk 30ezer körül simán. Csakhogy jelenleg nincs indokom, hogy minek? A szemem jó, látok mindent, nem szoktak zavarni a fények tekerés közben. Leginkább a bogarak, és a menetszél miatt használom. És komolyan nem tudom, hogy miért kellene lecserélnem. Ez full a tapasztalatlanságom miatt van tudom, mert nem próbáltam még mást. De jelenleg így áll a dolog, hogy jók ezek nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI FPV Remote Controller 2
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged