Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
venember83 #20396 üzenetére
-
fidig
tag
-
ludsimon
veterán
Beállítottam.
Kitöröltem az összes adatot belőle, új fejezetet kezdek.
3 hónap alatt a régi bicajomban 690Km jött össze.
-
ludsimon
veterán
Ha jól mértem le, akkor 212cm.
-
ludsimon
veterán
A kerék méretek a következők:
28 x 3/4 - 700 x 20c
-
ludsimon
veterán
Cateye Velo 8-at átoperáltam a Scottra.
Bele kellett forrasztani egy hosszabb kábelt, de nem látszik, mert az alján vezettem el a kábelt, fekete szigszallaggal felragasztva, mert csak hátul fért el. Az első keréknél nem volt hely neki.A kérdés:
A Cateye-t, melyik méretre állítsam be? Mert 28"-os nincs. -
venember83
nagyúr
válasz
Manitou #20379 üzenetére
Köszönöm, inkább hetven az a hatvan, meg inkább Mavic 717 lesz az az UFO is, úgy néz ki. Már csak egy normális (könnyű, tartós, 6 csavaros) agyat kell találjak drága DT helyett, mondjuk 15k környékén. Lépcsőzetes átállás a cél, előbb új kerék hátul, majd tárcsa hátul s mikor pénz lesz, akkor új kerék elől, tárcsa elől és végül új teló, mivel valószínűleg nem fog örülni a jelenlegi a tárcsa által kifejtett erőhatásoknak.
-
Manitou
veterán
válasz
venember83 #20373 üzenetére
A SUN UFO elég gyenge felni, mivel ki van hegyezve a könnyű súlyra. Csak akkor ajánlom, ha 60 kiló vagy kb.És akkor is azért óvatosan kell vele duhajkodni.
Amúgy semmi hátulütője nincs, de annyi előnye viszont van, hogy át tudod tenni a kerekeket egy v-fékes keróba és ott is fogod tudni használni a kerekeket
-
spartan1
aktív tag
válasz
hakos1987 #20377 üzenetére
panaracer 1.75 nékem bevált
-
hakos1987
őstag
helo!
Lenne egy fontos kérdésem: defektet kaptam ma, és bár nem volt időm nézni, valószínűleg a külsőt is érintette. A külsőn amúgy is 1-2millis repedések (inkább hasadások) vannak, pedig még nincs 1 éves se a bicaj.... Ha már cserélek, akkor gondoltam, lecserélném a gumit is. Milyet lenne érdemes városi használatra egy cross trekkingre? ritkán van csak terep...
köszi a segítséget előre is! -
picur220
veterán
Sziasztok!
Régebben írtam itt, hogy kéne tárcsafék nekem, vmi fasza, hidros, stb. Hát nem hidros lett, hanem az állítólagos legjobb mechás, tehát megrendeltem az Avid BB7-est, elviekben holnap megjön, majd írok róla részletesen, ha bekopott. Gondolom nem fog sokáig tartani...
Milyen bowden(háza)t ajánlotok ehhez? Fékkart nem fogok cserélni, mivel ST-EF50 van a bicon alapjáraton, és akkor még váltókar is kéne.
Amúgy vmikor szereztem egy szép kis ütést a felnibe, azt vhogy ki lehet kalapálni, vagy egyáltalán számít ez? (Disc-es felni) Nyolcas is van benne, azt gondolom ki kéne centíroztatni. (nem vészes még, max 5 mm a 8as) -
Zewa
senior tag
válasz
venember83 #20373 üzenetére
Öszvér megoldás hátulütői a sima V-fékeshez képest? Talán egy kicsit nehezebb az agy de szerintem ez elhanyagolható.
A csak tárcsás felni erősebb ugyan azon a súly mellett.
V-fékest azt vesz aki olcsóbban akarja megúszni ---> nem számít az a kis+súly.
V-fék vs tárcsa: időjárás(függetlenség), igénytelenség/igényesség, hatékonyság, "8-as érzékenység."New bringához gratula!
Az előző pontomhoz képes tén is letekertem 47km-t ebből 18.6-t csapattam.
-
venember83
nagyúr
V-fékes felnik gyengébbek valamivel, mint a tárcsásak? Gondolkodok egy v-fékes felni meg egy tárcsás agy összetársításán. Konkrétan DT ONYX + Sun UFO. Lennének egy ilyen öszvér megoldásnak hátulütői? A kevéssé szép kinézeten kívül, természetesen.
-
spartan1
aktív tag
-
rétisün
veterán
-
ludsimon
veterán
Itt a track, útvonal, de mondom, átlagot ne nézzetek, mert a tekerés helyett mással voltam elfoglalva.
Meg Dunakeszin egy kicsit kóvályogtam, pedig laktunk ott még mikor 11 éves voltam 1 évet.
A track, Nokia Sports Tracker-el készült, és az új telefonommal, az N79-el.
Azt vettem észre, hogy pontosabban dolgozik, mint az N82 régebben. Pontosabban jelölte az utat.A step count, az az, hogy hányszor fordult meg a pedál, vagy olyan hülye, hogy a lépéseket számolja?
Tudom angolul, hogy a step a lépés, de azért nem értem, mert én a Cycling-et választottam. -
Ariadne
őstag
válasz
ludsimon #20353 üzenetére
No hát erre csak ilyen nagyon csúnya reakciója lehet annak, aki látta azt az ominózus hirdetést arról a csúnya-csúnya bringáról.
Egész-séggel viseld, meg használd, amilyen sebességmániás vagy, pont neked találták ki az ilyen típust.
mod: Tr00p3r most nemrég hirdette, h van neki eladó Bordója.
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #20354 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy amíg nem lesz meg az Abus Bordo 6500, egy tapottat se mozdulok mellőle.
A régi kacat MTB marad suliba járós.
Ariadne:
Köszönöm. -
ludsimon
veterán
válasz
Xantomas #20352 üzenetére
Köszi!
Egyenlőre szvsz, nekem még sok lenne a Vác oda-vissza.
Így is 3l vizet fogyasztottam el, és már az utolsó 10Km-en pedig már teljesen ki voltam száradva.
Ma 32 fok volt.
Holnap 34 fokot mondanak.
Ami azt jelenti, ha oda-vissza akarnék menni, az legalább 8l víz, annyit meg nem cipelek.Egyenlőre szoktatni kell magamat, mert teljesen elszoktam ettől a hosszú távtól.
Emelkedőn eszméletlen ez a bringa.
Volt egy csávó Dunakeszi előtt, megelőztem lazán, 25Km/h-s tempóval, majd látom vissza akar előzni.Na, gondoltam magamban, gyorsulunk kiscsákó, gyorsulunk?
Odaléptem neki, pillanatok alatt 40Km/h-t tekertem lazán, 2 perc múlva visszanézek, sehol senki.
Ez is baromira tetszett.Különben iszonyat könnyű a bringa. Pedállal együtt 10Kg alatt van.
Meg azt se írtam még, hogy Dunakeszin az esőelnyelő fedeleket nagyon gagyin csinálták meg, és eltörném a kezét azon aki kitalálta.
Az út végén vannak ezek az elnyelők.
Nem is nagyon figyeltem, hogy ezeket úgy találták ki, hogy az útra párhuzamosak, és nem pedig keresztbe csinálták meg.
Még jó, hogy éppen emelkedő volt, és nem mentem bele 30-al.
Olyan 20-al belementem, kijönni kijött, de beesett a kerék, jó nagyot koppant.
Jó, hogy nem kaptam felütéses defektet, mert akkor kirángattam volna a helyéről a picsába.
Meg jó, hogy nem az első kerék ment bele, mert jó nagy esés lett volna belőle. -
Xantomas
őstag
válasz
ludsimon #20351 üzenetére
Dögöl... őőő akarom mondani váljék egészségedre, és legyen sok-sok elfogyasztott km alattatok.
Mehetünk holnap Vácra ha akarod. Majd azt mondjuk a Hungarian Cycle Chic-nek fotózunk. Ami nem is kamu, mert mennének is képek délután
-
ludsimon
veterán
Meme-nek köszönhetően megvan az új bringám!!!
Scott Roadster S1
Áldom azt az embert aki kitalálta eme remek bringát, és Meme-t.
Iszonyat jó bicaj, levonatoztam Vácra érte, majd mindent elintéztünk, kipróbáltam, és már az új paripán jöttem haza.
38Km volt összesen az út.
Megmondom őszintén, marhára elszoktam a hosszú távtól.Átlagot nem írok, mert történtek velem mesés dolgok.
Elmesélem:
Még Vácon jártam, mikor megéheztem.
Elővettem a jó kis tepertős pogácsát és elmajszolgattam.
Egyszer csak egy mesébe illő, tündér lányka előzött meg, (csak gurultam) fekete hajjal, teljesen fehér mini szoknyában, ami tényleg nagyon mini volt, de ennek csak örülni tudtam.
Nosza, kicsit ráhajtottam, végig bámultam, rátapadtam 1m-es távolsággal.
Ritkán látni ilyen gyönyörű csajt az biztos! Nem, hogy biciklin, de még amúgy is.
Megfordult a fejemben, hogy odatekerek, hogy megkérdezem, hogy merre mész, de nem mertem.
Mesébe illő szépség volt, komolyan.
Aztán az is megfordult a fejemben, hogy lefényképezem, mert nem ment olyan gyorsan, aztán elő tudtam volna kapni.... ühüm, a telefont.De ciki lett volna ha pont hátranézett volna.
5Km-en át követtem, majd lefordult valamerre az erdőbe, a bicikli út meg egyenesen. Ciki lett volna utána menni. Megkérdeztem volna tőle, hogy ha elakad szívesen megtolom.
ÁÁÁ, nem lehet elfelejteni.
Asszem, nem utoljára voltam Vácon.Azt nem írtam, hogy SPD pedált kaptam, és ezt is Meme-nek köszönhetem!!
A következő a cipő lesz, mert a mostani már nagyon a végét járja. -
Xantomas
őstag
válasz
Dirtyz #20345 üzenetére
Visszaadja
viszont ez a vidi jött ki nekem ajánlóba: [link]
Ez valami nagyon brutál. Tudni róla valamit? Ki fia borja, és hogy egyáltalán megúszta sérülések nélkül?mod: Én az előző HSZ-em közt letekertem 47 km-t
Elugrottam Gödöllőre, majd vissza az Árkádba, onnan meg haza. Szereztem apámnak egy ilyet, mert zsibbad a keze a mostani markolatán.
Remélem beválik. -
-
Dirtyz
őstag
Találtam egy videót a Hozé féle lámpáról, ha valaki nem tudná, miről is van itt szó kéremszépen..:Hozélámpa
-
Ariadne
őstag
válasz
Dirtyz #20337 üzenetére
Na akkor ez a különbség az edzettek és a puhák között, nálunk erőfeszítés végignyomni úgy, h mindig legyen kint valaki.
Tavaly nem volt még annyi cuccom, h mindig újat vegyek fel... Mondjuk most sincs.
A nyújtás, bemelegítés viszont igaz, valamelyik évben egyik srác kihozott egy outit görgővel, kiállította a sátortáborunk közepére, az volt a bemelegítő bringa.
-
Zewa
senior tag
válasz
Xantomas #20333 üzenetére
Egy remek tipp!
Lightos lejtő éppen csak guruljni tudj rajta.
Mutter alá raksz egy kerékpárt amiről kényelmesen leér a lába 2 oldalt. Teli talpal.
Lejtő tetejére fel, anyuka rá és elkezd legurulni 2lába oldalt azzal támasztja magát
Ha már annyira megy hogy nem kell a lábát oldalra rakni akkor csak rakja rá a pedálokra de ne tekerjen!
Mikor ez stabil akkor lehet tekerni (még mindig lejtőn lefele)! Ha ez is megy akkor már megy is a bringázás!Egy próbát megér, nálam illetve másnál is bevált már. nemtől-kortól függetlenül.
-
Dirtyz
őstag
válasz
Ariadne #20326 üzenetére
Tavalyi képek
Kicsit zavar ez a 6fő/csapat, nagyon sok az üresjárat, a semmittevés. Dögunalom olyankor az egész, csak várni-várni.., esetleg elmész "bandázol egyet". Az lenne az igazi, ha 4-es csapatok is lennének (lehetnek így is, de külön kellene értékelni őket) akkor sokkal pörgősebb lenne a dolog.
Mi, 4 körönként szoktunk váltani, az köbö 50-52 perc. A ruházatot úgy próbálom intézni, hogy minden tekerésre tisztát vegyek fel, nem tesz jót az ember hátsójának, ha izzadtan újra felveszi a koszos cuccot.
Alvás után azért illik kicsit nyújtani, és bemelegíteni, nem érdemes hideg izmokkal nekiállni erőlködniA feeling persze hatalmas, aki teheti, guruljon fel nézelődni, érdemes
-
Zewa
senior tag
válasz
Xantomas #20329 üzenetére
Mondanám hogy felajánlom valamelyik kecskémet de nem hiszem hogy CC/4x gép megfelelne neked...
Ha nem is versenyben de lehet én is felnézek. Tapasztalat szerzésre tutti jó lesz.Ez a video pedig nagyon bejövös. Láttam már régebben is de még mindig remek.
-
Xantomas
őstag
válasz
Ariadne #20326 üzenetére
24 órásra nem nyerni akarok menni, hanem bohóckodni. Persze, nem veszélyeztetni a többieket, hanem hangulatot csinálni, lelkesíteni az embereket.
Ott lenni szeretnék, végig menni a kötelező távon, de persze nem legutolsónak beérni.(#20325) Zewa Benne lennék, sőt, kifejezetten támogatom az ötletet. Jelen pillanatban csak a Pantherem, és az egysebim van működőképes állapotban, és nem hiszem, hogy a versenyszabályzat nagyon engedné a nevezést bármelyikkel
A köv. versenyere kigazdálkodok egy megfelelő használt bicajt, azon nem múlik.más:
Felnőtt embert megtanítani biciklizni milyen lehetőségek vannak. Anyukám tervezi, hogy megtanul és a Panther lesz átalakítva. Viccelődtünk az oldalkocsin, hogy mellé hegesztünk egy tolókocsit, meg a pótkereken, de komolytalan.
Valami működő megoldás kellene, mert tényleg ott van az akarat. -
Kickass
őstag
-
Ariadne
őstag
válasz
Xantomas #20324 üzenetére
Az az érdekes, hogy annál sokkal nehezebb, mint elsőre tűnik, de talán elsősorban lelkileg, kitartásilag. Mert 6 fővel leosztod a 24 órát, marad 4 óra/fő, egy kör lassúaknak mondjuk legyen 20 perc, az 12 kör, kb. 50 km. Nem nagy kunszt, egy túra is ennyi vagy több. Viszont itt top versenyzők zúznak el melletted, te is megelőzöd az előtted menőt, elkap a hév, és észre sem veszed, már teljes erőből mész. Meg ott az éjszaka, ami nagyon kemény. Amikor hajnali fél háromkor ébredsz a hideg sátorban, felveszed a nedves mezedet (brrr), kimászol a sátorból és felülsz a bringára hideg izmokkal, az kegyetlen tud lenni, főleg hogy tudod, kis kómás alvás után még mondjuk kétszer ki kell menned körre. Aztán világos lesz, és már teljesen fáradt vagy, csak aludnál legszívesebben, de akkor még ott a hajrá... Szóval nem egyszerű, de hatalmas élmény.
Persze kíváncsi lennék, h az erősebbeknek is ilyen-e, de majd Dirtyz-ék meg aki még volt, megmondják.
-
Xantomas
őstag
válasz
Ariadne #20323 üzenetére
Nekem elég a videók, és a képek nézegetése, hogy idén is eldöntsem, hogy jövőre megyek. Aztán a szervezésnél megrökönyödik az egész, mert csak ketten menénk haverommal, és 12 óra /fő kicsit durva terepen. Sík úton, pl Balaton körül, az bakfitty, de csillebérc már kicsit komolyabb.
Nem baj, idén csak fotózok.
-
Ariadne
őstag
válasz
venember83 #20321 üzenetére
Hááát, épp elgondolkodtam, hogy felteszem a tavalyi képeket elérhető helyre, csak úgy nosztalgiából...
Nem tudom, hogy megy ez, de ha megnézem a képeket, videókat, egyből én is újra akarok menni mindenáron.
-
Zewa
senior tag
válasz
Ariadne #20316 üzenetére
Ejj, de rohadt szívesen mennék el megpróbáltatás képen a 24h-sra...
No de sebaj, jövőre összeszedjük a csapatot és hadd szóljon. Addigra erősítem az XC-s vonalam, beszerezzük a kellő technikai hátteret és erősítünk egy pöppet!Narancs! Istencsászárübermegahiperbrutalkirály az avatarod!
A löttyről pedig fingom nincs. Talán lecsapodott a pára? -
Ariadne
őstag
válasz
Ariadne #20316 üzenetére
Tavalyi indexes videó, hát a versenyből kevés látszik benne...
-
Ariadne
őstag
Elkezdtem visszanézni a 24h képeket, videókat. Egy kedvcsináló link klikk, ezt a tavalyiról állította össze egy klubtárs (keresem a második részét). Amit a képek nem adnak vissza eléggé a minőség miatt, az a mindent vastagon belepő por...
Viszont a hivatalos tavalyi és tavalyelőtti videókat már nem látom a sportaktiv honlapon, de youtubeon sem. (bár nekem megvannak)
-
Thulcandra
senior tag
válasz
Narancs #20312 üzenetére
Ez mocskosul fekete
Nekem annó dunavízzel volt teli egyik mtb-om váza, mikor elzakóztam vele akkor folyott ki belőle, az rendesen rozsdás volt, szóval tuti ette a vázat.
A te képeden lévő folt nem tűnik rozsdásnak, fingom sincs mi lehet ez. Ha csak nem volt belülről lekezelve a váz valami festékkel, vagy valami rozsdamentes fém ötvözettel akkor nagyon valószínű, hogy ette a vázat. Nem ártana belekukkantani. Vagy ha arra nincs lehetőség, akkor térd-könyékvédő fel, meg sisak - aztán hajts bele egy két gödörbe, padkára fel-le, ha eltörik megette
-
Narancs
őstag
Hali!
Kéne egy kis help!
Van egy kb 10 éves Gepida montim, 5 évet állt a fészerben, idén nyáron vettem elő újra. Ma amikor felemeltem az ülést, észrevettem, hogy a vázban valami folyadék lötyög. Fejre fordítottam a bicót, a nyereg szárának helyéről kifolyt egy tócsa fekete lé.Szerintetek mi lehet ez? Az első keréknél valahogy bejutott víz a vázba? 5 éve nem vettem elő a gépet, szóval azóta rohasztja belülről az acél vázat? Okozhatott ez maradandó kárt?
És hogy lehetne kivédeni, hogy ne ismétlődjön meg újra?Előre is kösz a segítséget!
-
Ariadne
őstag
válasz
fpeter07 #20310 üzenetére
Montikat nem, mivel 100k-ból újonnan strapabíró montit nem igazán lehet kihozni sajnos, szerintem ezért sem tesztelik ezeket. Pláne a válság óta amilyen árak vannak... Nézegettem, trekking/cross teszteknél vannak 100k-120k körüli árúak, ezt pl. épp Jorus tesztelte.
Meg itt egy 100k alatti klikk, igaz 2007-ből. De crossból is egy tartósan alkatrészcsere nélkül használható jószág az bizony 100-130k körül van szerintem.
Meg aztán gondolom attól is függ, milyet kapnak egyáltalán tesztelésre, erre én is kíváncsi lennék, hogy megy, mi alapján dől el. -
fpeter07
veterán
válasz
Hasaggymeg #20292 üzenetére
kerékpárból se nagyon tesztelnek 100k Ftosakat..
-
szatocs
őstag
válasz
spartan1 #20305 üzenetére
Mire kellene? Csak látszatni, vagy látni is? Nekem látszani céllal van egy 7ledes fejlámpa rárakva a kormányra. Jó fénye van ennyiért, tutira meglát mindenki, nem fognak elcsapni. Van amikor még mellé fejre is rakok egyet, csak a biztonság érdekében, így kanyarban már előre bevilágíthatok. Egy baja van még, hogy még hosszúak a csavarok a kormányon lévőnél, azokat még flexelem majd.
Imádom a fényét, valamennyit látni is lehet vele, vak sötétben mondjuk 15-nél többel nem mennék vele, mert a színe miatt eltűnnek a kontrasztok.
500Ft egy ilyen lámpa.
A fekete hajtós részét átfúrtam 1 helyen, másik csavar meg az egyik pántfogató helyénél pont befér.
-
Ariadne
őstag
Az öt részt először egyesíteni kell, ezt itt legegyszerűbben a 7-zip nevű programmal tudod (legalábbis én azzal szoktam, ha nincs meg az a külön fájl hozzá, amivel a total commander is képes összerakni9. Csak letöltöd, elindítod, megadod neki az egyes számú darabka helyét és azt, hová pakolja, ha kész, és összerakja neked. Én már megnéztem félig.
mod: A végén is két részben lesz, egy folderben fog csücsülni a két rész, akkor már jó.
mod2: Ja akkor sikerült, igen, két részes és kb. 40-50 perc.
-
fidig
tag
On the line elég jó, bár nekem csak az első részét sikerült kicsomagolni, a többit nem engedi... és a kicsomagolt állapotában két fájlt jelenít meg...egy 21 perceset és egy 16 perceset...hmmm
Ariadne Neked sikerült? -
spartan1
aktív tag
lámpavásárláson gondolkozom de nincs nagyon ötletem
segitsetek légyszi abban,hogy milyet vegyek kormányraszerelhetőben..max 5-6k-t szánnék rá..Jövőre beruházok egy jobbra de most nincs 10-15k-m
-
spartan1
aktív tag
brutálok ezek a lámpák, főleg az uccsó [link]
-
válasz
Hasaggymeg #20292 üzenetére
Ugyanakkor ha olyan motyókról írunk, melyek mindenki számára elérhetők, akkor az a kritika ér minket, hogy ezekre minek szót vesztegetni, hát lemegy a sarki boltba, megkérdi az eladót, és annyi, pont ugyanott van. Miért nem olyanokról írunk inkább, amiről még nem is hallott? Az említett tesztben például 12 MTB kereket teszteltünk, melyek 35k-tól indultak, és a legtöbb szett (!) az 50-80k-s kategóriából kerül ki.
-
Bikeman
aktív tag
Aki ilyen 50k körüli MTB szettben gondolkozik annak, ez is jó lehet, Fulcrum Red Metal 5
1800g, könnyebb kétszázzal a CrossRidenál, és jól is néz ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest