Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DNReNTi
üzenetére
"Hát én ahogy elnéztem olyan anarchia van abban az oldalban és stíluslapban hogy elég lesz szegénynek elmennie rajta. Főleg, hogy gondolom eddig nem igazán foglalkozott ilyesmivel. Félreértés ne essék, ez nem leszólás, nem érthet mindenki mindenhez. Ebbe a kódba még én is beleszédültem."
Mi benne az olyan nagyon csúnya?
Igazából nem értem. Sanszos, hogy a nagyját valami WYSIWYG-szerkesztővel generáltatta, de egyáltalán nem katasztrófa, teljesen átlátható, legfeljebb nagyon sok felesleges sortöréssel van tele, amit valószínűleg szintén a WYSIWYG-szerkesztő kreált, éppen ebben a topicban merült fel korábban, hogy van egy ilyen bugja például a KompoZernek. A CSS-kód adott blokkra vonatkozóan meg egy sorban van, ennyi. Ezt sokszor alkalmazzák ilyen generátorok is, meg utólagos tömörítők sávszélesség-kímélés érdekében.
Láttál Te már CMS által legenerált kódot?
Sokkal durvább, sok-sok egymásba ágyazott div, rengeteg kiegészítő class, igazából sokszor tele van szeméttel, de persze template-től függ. De ez ahhoz képest teljesen jól átlátható, szóval azért ne állítsuk be úgy, mintha olyan tragikus lenne a helyzet. 
"Lehet jobban jársz és könnyebben boldogulsz ha nem ezen az oldalon toldasz foldasz először hanem lépésben próbálod megérteni mi hogy és miért úgy működik. Az oldalon amit korábban linkeltem erre van lehetőséged."
A helyzet túldramatizálása ismét...
Igazából nem fejtetted ki, mi az olyan kiakasztóan nagy katasztrófa oka, így a kissé túlzottan becsmérlő véleményed nem igazán indokolt...
W3Schools oldalait meg NEM ajánlgatjuk

Indokok:
http://w3fools.com/Az MDN oldala viszont nincs tele hibákkal, Wiki-szerű, sok példa van rajta, és így tovább, így az nyugodtan ajánlható:
https://developer.mozilla.org/en-US/docs
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gitáros topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Latitude 7320 Detachable 13"Touch i5-1130G7 8G/256G W11P, 2in1 Tablet/laptop,üzletből, 27%ÁFÁ-s
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából nem értem. Sanszos, hogy a nagyját valami WYSIWYG-szerkesztővel generáltatta, de egyáltalán nem katasztrófa, teljesen átlátható, legfeljebb nagyon sok felesleges sortöréssel van tele, amit valószínűleg szintén a WYSIWYG-szerkesztő kreált, éppen ebben a topicban merült fel korábban, hogy van egy ilyen bugja például a KompoZernek. A CSS-kód adott blokkra vonatkozóan meg egy sorban van, ennyi. Ezt sokszor alkalmazzák ilyen generátorok is, meg utólagos tömörítők sávszélesség-kímélés érdekében.
Sokkal durvább, sok-sok egymásba ágyazott div, rengeteg kiegészítő class, igazából sokszor tele van szeméttel, de persze template-től függ. De ez ahhoz képest teljesen jól átlátható, szóval azért ne állítsuk be úgy, mintha olyan tragikus lenne a helyzet.