- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A Win beépített tűzfala minden bejövő forgalmat blokkol, ami nem a böngészőn és az engedélyezett programokon/portokon/stb. keresztül jön. A kifelé menő dolgokat nem szűri, ennyiben tényleg nem jó, de azért ostobaság a win tűzfalat okolni, hogy mindenféle cucc bejött mellette, mert bejönni akkor más mellett is bejött volna. A kifelé menő kapcsolat meg ugye csak a jogtalan adatküldéskor kerül képbe, de a legtöbb spy megpróbál böngészőt és egy adott netes oldalt használni erre a célra, szal megkerülheti. Én külső cégtől származó tűzfalként speciel Kerio-t javaslok (Wintűzfalat szigorúan ki kell kapcsolni az első indítása előtt!), de semmiképp sem Zone Alarmot, mert az nagyon rosszul konfigurálható az én meglátásom szerint, amolyan csilivili cucc a gyépésebbeknek kitalálva.
-
Ottoka
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A spyware doctor nagyon jó, csak épp nem ingyenes. Egy gépről az ad-aware és spybot után még 36 kém/trójai szutykot szedett le, ráadásul ami miatt igazán baj volt, egy trójai-t a spybot nem tudta leszedni, viszamászott mellette. A doki lecsípte.
Ja, sokáih nekem is az ad-aware és spybot páros futott, de mióta a haver gépén majd 1 órát kínlódtam úgy, hogy az explorer pár percenként elszállt, akkor kerestgéltem és bukkantam rá a spyware terminatorra és a dokira. Már csak azok vannak...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Formula-1
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő